Erkek arkadasimin kiz arkadaslari

askimsin_99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
441
52
mrblar

Erkek arkadasimin cok deger verdigi bir erkek arkadasi var Bende tanistim. Bu arkadasinin sevgilisi var. Ve arkadasi bazen sevgilisiyle bulustugunda arada benim erkek arkadasimida cagiriyor ama sorun sevgilisinin kiz arkadasida geliyor yani anlayacaginiz 4lü oluyorlar.
ilk zamanlar anlayisla karsiladim birsey demedim ama baktim bayagi samimi oldular. bir iki kere tesadüfen disarda görüsmüslerdi öyle sohbet etmislerdi ayakta.
Sürekli onu kardes olarak gördügünü söylüyor hatta telefonda kizla tanistirdi. Kizda sürekli kardesim diyor. güzelde sohbet etmistik telefonda onla.
Neyse bugünde yani az önce yine 4lü görüseceklerdi beni aradi haber verdi önce. Benim bir an sigortalarim atti cok bagirdim "istemiyorum o sekil görüsmenizi biz bile mesafeden dolayi fazla görüsemiyoruz..bu görüsmeler bayagi fazlalasti" dedim
oda sakince konustu: Kardes olarak gördügümü dedim sana bunu cokta iyi biliyorsun..istiyorsan telefon acikken gideyim yanlarina telefon tüm görüsme boyunca acik kalsin"
Bayagi kizdim ve sonunda oda kizdi "hosuna gitmiyorsa gitmiyor ben gidiyorum simdi.ayda yilda birkere bir yere cikiyorum burnumdan getiriyorsun" Bende bu lafindan sonra teli kapattim zaten.
Mekana gittiginde bana resimler yolladi icin rahat olsun diye.
Oysa benim sorunum aslinda hem esli görüsmeleri hemde arkadasinin neden özellikle sevgilimi cagirdigi.

Sunu söyliyim erkek arkadasim cok calisiyor kendisi icin zamani pek yok.
Isten geldigi gibi ailesinin isyerine gidiyor ordada calisiyor gec saate kadar yani aslinda biryere ciktigi pek yok sadece iki haftada bir kere, 2 saatligine görüsüyor

Haksizmiyim istememekte? cokmu anlayissizim? siz olsaniz ne yapardiniz
simdi ne yapayim peki kavgaliyiz

Off hep boyle olur zaten.
Kardesim de kardesim.
Kardesi falan degil .
Evet belki arkadasidir, dostudur ama kardesi asla.
Bende bu tur olaylari pek sevmedigim icin seni hakli buldum canim ama sen gene de cok fevri davranma.
Esegin aklina karpuz kabugu sokma.
İstemedigini belli et konus tabi ama sinirle, bagirarak degil.
Sen bu sekilde davranmaya devam edersen, yapmayacagi varsa da yapar.

başlığı okuyunca kankadan karım oldu diyen adam geldi aklıma..
çok samimiyet iyi değildir..

bende giderdim eğer imkan yoksa asla izin vermezdim ne gerek var şimdi eşli gitmelere . .
zaten belli bir zamandan sonra suyu çıkıyor böyle görüşmelerin . .

Bir ihtimal sevgilisi sizin sevgilinizi yakın bulmayıp, ben sıkılırım siz konuşurken arkadaşım da gelsin demiş olabilir.

Hayir bir olur iki olur.
Tesadufen derizde..
Her gittiklerinde neden o kizda geliyor?
Neden sevgilini cagirma geregi duyuyorlar o kiz geldiginde?
Tesaduf yada masum bisy degl bu asla.
Sevgilin dusunmese bile o arkdasinin sevgilisi ve o kiz bi is pesinde.
Asla bosuna geliyr olamaz.

5/6/ 7 kisilik olsa yine belki derim ama, 4 kisi.
Yok. Niyet normal degl.

Soyle bi durum var evet sevgilin yoruluyordur ve mutlaka kafasini dagitmak icin boyle arkafaslariyla gezmeye ihtiyaci oluyordur insaniz sonucta bence senin asil kizdigin nokta o kiz arkadasin da kendi kiz arkadaslarindan birini getirmesi. Iste buna kizabilirsin cunku sonradan mid ebulandirici bi durum olusabilir ama bunu yuksek sesle degil sakince konusmalisin ve eger sevgilin anlamiyorsa ayni sekilde yasamasini sagla seni merak etsin

Daha sonradan tanıştığı insan kardeşi falan olamaz geçicek onu.
Kardeş gibi kimse olamaz da hadi olanlarda çocukluk arkadaşı olur, liseden bu yana tanıdğı olur şimdiye kadar aralarında bir şey olmamıştır kardeş dersin.
Ben de bu tip konularda tepki veriyorum. Çünkü o da benim erkeklerle çok görüşmemi istemiyor. Karşılıklı yani.
Sevgilin, yakın erkek arkadaşı ile ara sıra tek görüşsün, her zaman o kızlar olmak zorunda değil.

şu erkeklerin kızlarla kanka kardeş muhabbetlerine de gıcık oluyorum.1 olur hadi 2 de olur ama 3 te bende kızardım.Siz neden sık görüşmüyorsunuz?

Hayir bir olur iki olur.
Tesadufen derizde..
Her gittiklerinde neden o kizda geliyor?
Neden sevgilini cagirma geregi duyuyorlar o kiz geldiginde?
Tesaduf yada masum bisy degl bu asla.
Sevgilin dusunmese bile o arkdasinin sevgilisi ve o kiz bi is pesinde.
Asla bosuna geliyr olamaz.

5/6/ 7 kisilik olsa yine belki derim ama, 4 kisi.
Yok. Niyet normal degl.
aynen dedigin gibi 5 6 7 kisi olsa fazlasiyla anlayis gösteririm ama böyle 4lü hic hos degil o kizin gelme sebebide
kiz arkadasi belli saatten sonra tek disari cikamazmis ve sIkIlmasinlar diyede bnim erkek arkadasimi cagiriyorlar

Soyle bi durum var evet sevgilin yoruluyordur ve mutlaka kafasini dagitmak icin boyle arkafaslariyla gezmeye ihtiyaci oluyordur insaniz sonucta bence senin asil kizdigin nokta o kiz arkadasin da kendi kiz arkadaslarindan birini getirmesi. Iste buna kizabilirsin cunku sonradan mid ebulandirici bi durum olusabilir ama bunu yuksek sesle degil sakince konusmalisin ve eger sevgilin anlamiyorsa ayni sekilde yasamasini sagla seni merak etsin
aynen sanirsam asil sorunum odur oysaki kizla tanistim ettim bir yanim diyorki kizla tanistin iyi bir kizdi kardesim diyordu
diger yanimda diyorki kan bagi olmadan kardeslik olmaz üstelik millet akrabalariyla bile evleniyor..off

ayy sevsinler kardeşmişmiş yahu bu bilindik numara, daha geçende bir kız arkadaşım beni yanında çağırdı niyet sevgilisinin arkadaşıyla benim aramı yapmak, şu devirde artık bu numaraları yememek lazım sen öyle bir şey yapsan elin herifi nerden kardeşin oluyor der, bir de bu taraftan baksın olaya, yerinde olsam ben çekiliyorum sen o kızla devam et kardeş kardeş derim.

Kardes mi kaldı bu devirde ya ne sacmaliyorlar?
Baya bi artniyet var bu işte başka bişey degil

bence sen haklısın, madem kırk yılda bir dışarı çıkıyor erkek arkadaşıyla yalnız buluşsun o zaman. kızların ne işi var illa?

kardeş deyince kan bağı mı varmış sanki..ne geliyorsa abi dediklerden ve kardeşlerden geliyor..bencede sonuna kadar haklısın..ben çok kişi tanıyorum..abi dedikten sonra evlilik yapanları..

Valla canina okurum. Hele ki adet haline gelecek boyle !! Ne demek ya 4 lü sevgiliysen takilirsin yada 2 sevgili diger ikisi de sevgili olma amaciyla tanıştırılıyo filan olur. Yani benim bildigim ciftler oyle takılıyor. O sekilde gidileceksr ya bende giderim yada böyle olay çıkarırım sizin gibi. Hic hos degil ya. Kardeşim filan da demesin kimse bana coook kardes gördük biz

Off o kadar nefret ediyorum ki şu iki günlük tanıştığı insana kardeşim de kardeşim diyenlerden. Eski erkek arkadaşımla kaç yıllık kardeşim dediği 2 kız yüzünden dahi kavga ettim samimiyetleri artık bi yerden sonra çok fazla battığı için. Cidden gelemiyorum ya böyle kardeş muhabbetlerine. Kıskançsam da kıskancım öyle her dakika her dakika kardeşim diyip konuşmalar buluşmalar falan gidemez ya. Şimdiki sevgilimle arkadaş çevremiz Allahtan bir de hep beraber görüşüyoruz ama yine de öyle kardeşim diyebileceği insanlarla bile arasında belli bi mesafe var. Olması gereken de bu bence. Zaten bana daha ilk baştan sen gelirsen hepsiyle arama olması gereken bi mesafe girer demişti. Ben böyle olması gerektiğini düşünüyorum. İki insan sevgiliyse her şeylerini paylaşıyorsa biraz düşünceli olup birbirlerini rahatsız edecek şekilde davranmamalılar biraz ince düşünebilmeliler. Uzun oldu kusura bakmayın ama ben bu konularda çok sinirleniyorum ya. Siz de gayet haklısınız rahatsız olmakta ne diyeyim. Belki de düzgünce konuşmalısız sevgilinizle. Rahatsız olduğunuzu dile getirin ama bağırıp çağırmadan, güzelce. Onun yapması gereken de eğer sizi seviyorsa rahatsız olmanızı istemez bi çeki düzen verir bu konuda kendine. Umarım halledersiniz. Bi de sinirinize yenilip bi hata yapmamaya çalışın.

Muhtemelen erkek arkadasınızın arkadaşı ve onun sevgilisi o kızla beraber olup birlikte vakti gecırsınler dıye bunu yapıyorlar.

Benım nısanlıma da aynısını nısanlımın kuzenı yaptı, devamlı nısanlımı evlerıne yemeğe felan cagırıyorlardı bu arada ne tesaudftur ki kuzeninin esı öğretmen ve evde onun öğretmen arkadaşı oluyordu, 1 kere benı cagırmadılar ama nişanlıma göre benım ıs yoğunluğumdan gıdemeyeceklerını bıldıklerı ıcın cagırmıyorlardı, 1-2 kere gitme demeye kalktım baktım gıtme dedıkce ıtıcem, ve onun aılesını kuzenını ıstemıyor duruma dusucem ve sonra ben dııl kendı anladı durumu bu kadar tesadüf olmaz 1-2 hadi ama dedi kız hep orda bana sorular soruyor rahatsız oldum ve bır daha bensız gıtmeyecegını soyledi.

Dolayısıyla lutfen cok tepkı verme cok tepkı her zaman onu o tarafa ıtecektır.. Sadece rahatsızlığını bır kere kavga etmeden anlat, ve ondan sonra ona bırak.

Pekı senı çağırıyorlar mı? Ya da erkek arkadaşına seninle vakti gecırecekken onlarla mı görüşüyor? Bunlar dal önemli

saçmalık,bir iki kere tesadüf olur ,o an öyle denk gelir falan hadi neyse de,bu bayağı bir organize buluşma,erkek arkadaşınız ayda yılda bir dışarıya çıkıyor olabilir,o zaman arkadaşıyla erkek erkeğe ayda yılda bir yalnız çıksınlar şart mı kız arkadaşının da gelmesi.bence tepkiniz de haklısınız.

X