erkek arkadasımın yaptığı

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
selam arkadaşlar bugün erkek arkadsmla sinemaya gittik elini tuttum sonra o çekti bende niye çekiyorsun dedim film izliyorm dedi ben cok bozuldum beni ne duruma düşürdü sonra da bana herseye alınıyorsun elim terledi ne yapayım ben herkesin içinde öyle şeyler yapamam dedi sanki ben ne yapmışım ki alt tarafı elini tuttum beni ne duruma düşürdü:KK43: sizce ben haklı değilmiiyim

Ahaha o senin bildiğin erkeklerden değil!! ! Bence ilişki bitirilcek bişey değişl ama bundan sonra bırak o tutsun elini gln. Niye uzaksın dersede etkiye tepki de geç

selam arkadaşlar bugün erkek arkadsmla sinemaya gittik elini tuttum sonra o çekti bende niye çekiyorsun dedim film izliyorm dedi ben cok bozuldum beni ne duruma düşürdü sonra da bana herseye alınıyorsun elim terledi ne yapayım ben herkesin içinde öyle şeyler yapamam dedi sanki ben ne yapmışım ki alt tarafı elini tuttum beni ne duruma düşürdü:KK43: sizce ben haklı değilmiiyim

Ne kadardır berabersiniz, merak ettim.

"Herkesin içinde öyle şeyler yapamam" dediğine göre şimdiye kadar el ele tutuşmamış olmanız lazım.

Yani önce "film izliyorum" sonra "elim terledi" ardından da "ben öyle şeyler yapamam" demesi için...

Şimdiye kadar fazlasıyla mesafeli olmuş, siz de bunu fark etmiş olmalısınız fiziksel olarak.

Son mazeretini geçerli sayarsak ve "ilişkide el ele tutuşulmaz" diye bir fikri varsa da...

Anlamadığım şey neden özür diliyor şimdi, ona göre yapılmaması gereken bir şey yaptıysanız özür dilemesi de saçma.

Sizin hayatınızda elini tutacağınız, onun hayatında da bunu yanlış bulan birileri olmalı.

Ama kafasını çok karışık buldum çocuğun önce ne düşündüğüne karar vermesi lazım tabii...

Size de onu iyi analiz etmenizi öneririm... :KK14:

UOTE="JessicaJoy, post: 40931743, member: 619630"]Ne kadardır berabersiniz, merak ettim.

"Herkesin içinde öyle şeyler yapamam" dediğine göre şimdiye kadar el ele tutuşmamış olmanız lazım.

Yani önce "film izliyorum" sonra "elim terledi" ardından da "ben öyle şeyler yapamam" demesi için...

Şimdiye kadar fazlasıyla mesafeli olmuş, siz de bunu fark etmiş olmalısınız fiziksel olarak.

Son mazeretini geçerli sayarsak ve "ilişkide el ele tutuşulmaz" diye bir fikri varsa da...

Anlamadığım şey neden özür diliyor şimdi, ona göre yapılmaması gereken bir şey yaptıysanız özür dilemesi de saçma.

Sizin hayatınızda elini tutacağınız, onun hayatında da bunu yanlış bulan birileri olmalı.

Ama kafasını çok karışık buldum çocuğun önce ne düşündüğüne karar vermesi lazım tabii...

Size de onu iyi analiz etmenizi öneririm... :KK14:

[/QUOTE]
Daha ikinci bulunmmız bide kızdı bana ben dedim sana sinema girmeyelim sahile oturup konuşalım dedim diye .

Eğer el tutmayı "liseli aşıklar gibi" diye niteliyorsa durum vahim. Seven insan sevdiğine dokunmak ister, elini tutmak, tenini koklamak ister. Bunları yapmıyorsa ya da yapmak istemiyorsa ya çok dindardır günah olduğunu düşünüyordur ya da sizden yeterince etkilenmiyordur. Bu da bir çeşit ten uyumudur çünkü. Elini tutmayı reddetmek normal şartlarda bana pek güzel şeyler düşündürmüyor açıkçası ama siz daha yolun çok başındasınız.
Daha ikinci buluşmanızmış, sinema ilk buluşmalar için doğru bir seçim değil. Daha çok iletişim kurabileceğiniz yerlerde buluşmanızı öneririm.

Haklılık arama :) ne var bunda :KK66: sebebini söylemiş,canını sıkacağın bi durum yok ortada

Söyle bir bakinca başka neden göremedim ,gerçekten eli terliyordur belki.
Ama ben olsam bende kirilirdim kadınlar çok naif bu durumlarda.

X