Erkek arkdaşımın evli oldugunu iki bucuk yil sonra ogrendim

hrley

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2013
37
1
Tesadufen ogrendim ve bana sali gunu bosanma davam var dedi bosandi.Kendinden 10 yas buyuk biriyle 11 yildir evliymis kendisi suan 36 yasinda .Ayrildim ondan fakat ikna etti baristik.Seni seviyorum dedi onu bi abla gibi gordum hep yanlis bi evlilik yaptim bir turlu vicdanim elvermedigi icin bosanamadim sana bosanacagim icin soylemedim bosaninca soyleyecektim dedi iliskimizin bozulmasini istemedim dedi.evde yardimci bir kadin var dedi kardesim var dedi her evine gitmek istedigimde kardesim
evde i boyle seylerden hoslanmaz ters biridir dedi.gercekten de kardesi o ve karisi yasiyorlarmis.Bosandi gittik nufustan aile tablosunucikarttik.bosanmis yaziyodu .su anki durum ise kadin hala onun evinde eylulde bir eve cikacakmis.o da o evde kaliyor.fakat kanepede uyudugunu soyledi . Aileme soylemedim ramazanda gelecekler bu ramazan gecsin dedi kardesi de bosanmis bi oglu var annesi bakiyor .yazin babasini gormeye geliyor dedi.gelip gitsinlersoyleyecem eylulde de kadin gitmis olacak evden dedi.Ve beni boyle ikna etti.Dun de dediki o ayri bi evde yasayacak biz evlenecez 2016 haziranda senle.Ama onun bana cok emegi gecti cocugu da yok.hayatta yalniz kalmasini istemem arada bir giderim ugrarim dedi bazen de kalirim dedi.Aramizda seks yok zaten dedi kadin 46 yasinda.belki de bana hep iyi davrandi vicdanen birakamam tamamen atamam dedi.Seni seviyorum senden vazgecmem diyor bana seninle aile olmak istiyorum cocugumuz olsun istiyorum dedi.Kadin benim evlenmeme karsi degil dedi.Sizce ne yapmaliyim cok aci cekiyorum seviyorum da onu...

kac kez ayrildim pesimi birakmadi yalvardi gunlerce . 2.5 senedir cok mutluydum bu olayi ogrenene kadar fakat ogrendikten sonra da kabullenirsem bu konuyu acmazsam mutluyuz. Seviyorum bu sartlarda evlenirsem mutlu olamazmiyim gidip kalamazsin dedim asla kabul etmiyorum dedim.evlenince izin vermem buna.ama yine de korkuyorum cok mutsuz olucam diye.ben ogretmenim o avukat akli basinda bi erkek bu tekliflerle bana nasil gelir anlayamiyorum.ama vazgecemiyorum...

Whatsap profiline ikimizin fotosunu koydum kaldır diyor kadın numaramı biliyor görüyor diye kör göze parmak sokma diyor

etrafda baska adam mı yok alasen
bız kulturumuze yasımıza tıpımıze en uygunuyla evlenıp zorlanıyoruz
sadece adamı sevmen evlenmek ıcın yeterlı degıl
balık bastan kokar ve bu ıs fena kokuyor
herseyden once ortada yalan var affedılemez

Sen icinden gecenleri demissin .
Ben okurken sok oldum srni dusunemiyorum.
Evlilik iki kisiliktir

Tesadufen ogrendim ve bana sali gunu bosanma davam var dedi bosandi.Kendinden 10 yas buyuk biriyle 11 yildir evliymis kendisi suan 36 yasinda .Ayrildim ondan fakat ikna etti baristik.Seni seviyorum dedi onu bi abla gibi gordum hep yanlis bi evlilik yaptim bir turlu vicdanim elvermedigi icin bosanamadim sana bosanacagim icin soylemedim bosaninca soyleyecektim dedi iliskimizin bozulmasini istemedim dedi.evde yardimci bir kadin var dedi kardesim var dedi her evine gitmek istedigimde kardesim
evde i boyle seylerden hoslanmaz ters biridir dedi.gercekten de kardesi o ve karisi yasiyorlarmis.Bosandi gittik nufustan aile tablosunucikarttik.bosanmis yaziyodu .su anki durum ise kadin hala onun evinde eylulde bir eve cikacakmis.o da o evde kaliyor.fakat kanepede uyudugunu soyledi . Aileme soylemedim ramazanda gelecekler bu ramazan gecsin dedi kardesi de bosanmis bi oglu var annesi bakiyor .yazin babasini gormeye geliyor dedi.gelip gitsinlersoyleyecem eylulde de kadin gitmis olacak evden dedi.Ve beni boyle ikna etti.Dun de dediki o ayri bi evde yasayacak biz evlenecez 2016 haziranda senle.Ama onun bana cok emegi gecti cocugu da yok.hayatta yalniz kalmasini istemem arada bir giderim ugrarim dedi bazen de kalirim dedi.Aramizda seks yok zaten dedi kadin 46 yasinda.belki de bana hep iyi davrandi vicdanen birakamam tamamen atamam dedi.Seni seviyorum senden vazgecmem diyor bana seninle aile olmak istiyorum cocugumuz olsun istiyorum dedi.Kadin benim evlenmeme karsi degil dedi.Sizce ne yapmaliyim cok aci cekiyorum seviyorum da onu...
Sağlam şerefsizmiş...

Ne demek arada gider kalirim ya:KK57:
Adamin plani acik, o kadin seni kabul ediyor, kuma olarak. Kadin cepte... Seni de bu laflarla kafalicak, aramizda bisey yok falan diye. Sen resmi otekisi gayriresmi iki karisi olcak adamin.. He ben bunu dusunmezdim ta ki arada giderim, hatta kalirim lafina kadar! Dikkat et, akilli davran.

Bu hatayı 2002 de yaptım ve bitmedi bitmeyecek belki hic bi zaman cocugum olmayacak bu benim kaderim belki de ama vicdanım engel buna gecmisimi tamamen bırakamam kusurumu kabul et kusurum o kadın. Dedi bana ...

İyi dusunun derim.Bosandigi karisinin evine gidip orda arada kalmak nedir ya?
Siz yapsaniz kabul edermiymis acaba?iki senedir sizi kandirmis.Neden beklemis,neden soylememis?

Boşandıktan sonra tabiki evlenebilirsiniz de niye gidip kalıyo 1. Soru. Niye hala aynı evde 2. Soru. Bunlardan sağlıklı cevap alabiliyorsanız devam edin bence.

Hiç bulaşma.. Adam mı yok allah aşkına, asla kabul edilemez böyle bir şey. Sen aynı durumda olsan o kabul edecekmiymiş??? Hiççç sanmıyorum

Bu hatayı 2002 de yaptım ve bitmedi bitmeyecek belki hic bi zaman cocugum olmayacak bu benim kaderim belki de ama vicdanım engel buna gecmisimi tamamen bırakamam kusurumu kabul et kusurum o kadın. Dedi bana ...
Ve sizde bunu yediniz. Aklınızı kullanın. Gerçekten öğretmen misiniz? Yazımınız cahilce. Çok korkuyorum çocuğum sizin gibi bir öğretmene düşecek diye..

X