Doğuma Hazırlık Erkek bebek isim önerisi :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

balikciazize

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
3
1
34
Merhaba Allah nasip ederse yakın zamanda bir oğlumuz olacak. Sizlerin tavsiye edebileceği isimler var mı :) İsim önerisi bekliyorum. Ama lütfen çalap, usum, utbe, alpağan gibi enteresan isimler olmasın :)

önce rüzgar düşündük sonra çağana karar verdik. ama şimdi tunç ve doruk arasında da gidip geliyoruz.

çok güzel tercih benim eşimin adı ulaş siz nasıl karar verdiniz :)
özellikle eşimin ve babamın tercihiydi... Babam abim doğduğunda "ulaş" ismini koymak istemiş fakat 80'li yıllardaki siyasi olaylardan dolayı koyamamış, hep de içinde kalmış... Eşime ulaş ismini ben söyledim ve çok beğendi... kendisi de halkevlerinde yetişmiş biri olarak anlamlı bir isim koymak istiyordu zaten... :) biz bu şekilde karar verdik.. zaten ikimiz de yeni isimleri begenmiyoruz... hem eski, hem hala güncel, hem çok olmayan hem de anlamlı :)

özellikle eşimin ve babamın tercihiydi... Babam abim doğduğunda "ulaş" ismini koymak istemiş fakat 80'li yıllardaki siyasi olaylardan dolayı koyamamış, hep de içinde kalmış... Eşime ulaş ismini ben söyledim ve çok beğendi... kendisi de halkevlerinde yetişmiş biri olarak anlamlı bir isim koymak istiyordu zaten... :) biz bu şekilde karar verdik.. zaten ikimiz de yeni isimleri begenmiyoruz... hem eski, hem hala güncel, hem çok olmayan hem de anlamlı :)

Tahmin ettiğim gibi bir sonuç çıktı :) benim eşimde oğlumuza mahir istiyor bende deniz bakalım eskiler ama anlamları güzel allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)

Benimde oğlum olacak ne zormuş isim bulmak hiç bi fikrim yok benim de :) yazılanlardan ben de nasipleniyorum :KK70:
Aklıma berk,berke,tura,çağdaş fln var

bende oğlumun adını doruk koyacağım inşalllah... ama aras, arda,berkin,rüzgar,arel isimleride çok hoşuma gidiyor:nazar:

kısmetse oğlumun adı Ömer Siraç olacak siraç ın anlamı da nur saçan anlamında peygamber efendimiz için kullanlmış bi sıfat

Merhaba Allah nasip ederse yakın zamanda bir oğlumuz olacak. Sizlerin tavsiye edebileceği isimler var mı :) İsim önerisi bekliyorum. Ama lütfen çalap, usum, utbe, alpağan gibi enteresan isimler olmasın :)

BİZDE HENÜZ CİNSİYETİ ÖĞRENMEDİK AMA OĞLUMUZ OLURSA METE İSTİYORUZ SANADA FİKİR OLABİLİR :)

X