Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. Kızınızın ismi sizr uymuş. Benim fikrimce oğlunuzun ismi de banasına uysun. Hakanmerhabalar erkek isim önerisi yaparmısınız arkadaşlar .benim adım tuba kızımın adı tuğçe eşimin adı doğan isimlerimize uygun bir isim olursa daha iyi olur tabi bizim için.biz metehan düşünüyoruz ama karar veremiyoruz.
sağol hayr78 amin inşallah.doğru söylüyosun oda bu sefer bana uysun diyor zaten babası :)Öncelikle allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. Kızınızın ismi sizr uymuş. Benim fikrimce oğlunuzun ismi de banasına uysun. Hakan
Doğuhan
Orhan
Baran
Doruk
sağol canım hepimizin inş hayırlısıyla sağlıkla.Hayırlı olsun canım allah kucağınıza almayı nasip etsin.
Emir eymen bunlar uyumlu olur sanki
DOĞAN'a DORUK olabilir?merhabalar erkek isim önerisi yaparmısınız arkadaşlar .benim adım tuba kızımın adı tuğçe eşimin adı doğan isimlerimize uygun bir isim olursa daha iyi olur tabi bizim için.biz metehan düşünüyoruz ama karar veremiyoruz.
canım benim eşimde metehan istiyor.ben mehmet ozan ismini de çok beğeniyorum.birde mehmet kerem ve emir kerem cok yakışıyor.merhabalar erkek isim önerisi yaparmısınız arkadaşlar .benim adım tuba kızımın adı tuğçe eşimin adı doğan isimlerimize uygun bir isim olursa daha iyi olur tabi bizim için.biz metehan düşünüyoruz ama karar veremiyoruz.