Doğuma Hazırlık erkek bebek ismi tavsiye

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

tubay82

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
11
2
42
merhabalar erkek isim önerisi yaparmısınız arkadaşlar .benim adım tuba kızımın adı tuğçe eşimin adı doğan isimlerimize uygun bir isim olursa daha iyi olur tabi bizim için.biz metehan düşünüyoruz ama karar veremiyoruz.

başkada olabilir arkadaşlar illa uyması gerekmiyor sizin hoşunuza giden isimlerde tavsiye edebilirsiniz

merhabalar erkek isim önerisi yaparmısınız arkadaşlar .benim adım tuba kızımın adı tuğçe eşimin adı doğan isimlerimize uygun bir isim olursa daha iyi olur tabi bizim için.biz metehan düşünüyoruz ama karar veremiyoruz.
Öncelikle allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. Kızınızın ismi sizr uymuş. Benim fikrimce oğlunuzun ismi de banasına uysun. Hakan
Doğuhan
Orhan
Baran
Doruk

Öncelikle allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. Kızınızın ismi sizr uymuş. Benim fikrimce oğlunuzun ismi de banasına uysun. Hakan
Doğuhan
Orhan
Baran
Doruk
sağol hayr78 amin inşallah.doğru söylüyosun oda bu sefer bana uysun diyor zaten babası :)

[QUOTubay82, post: 39700272, member: 663404"]merhabalar erkek isim önerisi yaparmısınız arkadaşlar .benim adım tuba kızımın adı tuğçe eşimin adı doğan isimlerimize uygun bir isim olursa daha iyi olur tabi bizim için.biz metehan düşünüyoruz ama karar veremiyoruz.[/QUOTE]

Sen tuba, kizin Tuğçe :KK68:
Eşin doğan, oğlun şahin olabilir :KK9:

Benim dünyada en sevdiğim kişinin, kocamin adi :KK54:

Benim bebişim de erkek biz Eymen isminde karar kıldık belki fikir olur..

Hayırlı olsun canım allah kucağınıza almayı nasip etsin.
Emir eymen bunlar uyumlu olur sanki

canım benim eşimde metehan istiyor.ben mehmet ozan ismini de çok beğeniyorum.birde mehmet kerem ve emir kerem cok yakışıyor.

Aklıma Özdoğan ismi geldi birden Hoppa
Ama kızınızın ve sizin isminizin fonetiğine uygun olarak; Tuğra, Tuğhan, Tunahan da olabilir.:KK15:

X