Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Adet oldun mu canım.Adet öncesi olabilir böyle ağrılar bıçak saplanir tarzında bir agrimi çok gecikirse kist agrisida olabilir

Saol canım rabbim aynı duyguları sana sa tattirsin. Iste öğrenme olayı tam fiyasko. Adetim yaklaşık 5 gün geçti testlerde çıkmadı. Sonra gece rüyamda ..
Allah razi olsun amiinn. Hic belirtin olmusmuydu hatırlıyor musun gögüs sizisi sivilce kasik agrisi bulanti gibi... hakkini helal et ya cok soru sordum

Adet oldun mu canım.Adet öncesi olabilir böyle ağrılar bıçak saplanir tarzında bir agrimi çok gecikirse kist agrisida olabilir
Yok canim olmadim 2 gun gecikti hatta. Oyle bir agri degil canim boyle kasiktan başlayıp belime bacagima kadar vuran bir agri öncesinde de yogun akinti gordum

Yumurya deyince aklima geldi ilk hamileligim kimyasal gebelikte bir gun oncesinde eşim ruysinda yumurta ellerinde yere dusup kirildigini gormus sonra kimyasal gebelik oldu zaten acaba erkekmiydi

Gerçi kimyasal gebelikde saglam gebelik degil denir cinsiyet bile belirli degil derker ama

Canım sen bu ay deneme yapmışmıydın benim kafa bulanık birazneler yapmıştın inşallah saglıklı hayırlı bir ogluşun olur
Bişey yapmadım cnm kurtajdan sonra folik asit kullanmayı başladım 3 aydır içiyorum bu ay klomen kullandım ıki yumurta büyümüştü doktor ilişki günlerini verdi o günleri değerlendirdik geçen hafta kan testi yaptırdım negatif çıktı doktor erken olduğunu bir hafta daha bekleyeceğim i söyledi kısmet artık cnm beklemedeyim bende hiçbir belirti yok akıntım çok var sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…