Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar nasılsınız beni soran olmamış hiç biraz üzüldümkızlar bir arkadaş vardı oda hamileydi bulantılarım çok var gelemiyorum diyede yazmıştı cinsiyeti belli olmuştur bilginiz varmı
Mrb canim ebet arkadasimizda soylemis o bendim.. 13. Haftamdayim henuz cinsiyet belli degil..11. Haftada gitmistim en son haftaya giderim sanirim belli olursa yazacagim ama bnde yontem falan yok artii olmuyor dedim biraktim herseyi rabbimede cok dua ettim tedaviye baslayacaktim o ay hamile kaldigimi ogrendim.. senindemi bnmle ayni durumun kusman yani.. belli oldumu?

Sennde benim aklimdasin arkadasim.Allah gönlüne gore verir insallah..

Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasup etsin tez zamanda hic yöntem denemeden kiz bebegine hamile kalmak nasip olsun canm
Kızlar Perşembe günü oğlum dünyaya gelecek sezeryanla Allah'ım nasip ederse ins dualarinizi bekliyorum darısı başınıza

Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasup etsin tez zamanda hic yöntem denemeden kiz bebegine hamile kalmak nasip olsun canm
Amin canım amin Allah'ım sizlerinde gonlune göre versin inşallah sağlıklı sıhhatli ogluslar nasip olsun hepinize banada çok dua ettiniz Allah razı olsun hepinizden

Amin canım amin Allah'ım sizlerinde gonlune göre versin inşallah sağlıklı sıhhatli ogluslar nasip olsun hepinize banada çok dua ettiniz Allah razı olsun hepinizden
Amin inşallah .
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Doğum anında aklına gelirsek duanı eksik etme.

Bizim gibi acemiler bir ay önce kullanmalı ben bu ay kullandım 3 tane ama kuruluk yaptı yumurtlama gününü becerip ilişkiye giremedim.
Ben hiçbirşey anlamadım bu işten iki ay kullansam olurmu ki yani kullandıgım ay etki etti diyelim öbür aya bunun etkisi devam eder mi yada şöyle diyelim ben 1 yıl kalamadım hep fitilmi kullanacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…