- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #47.901
Aynen canimOyyy kuzum benim ya küçükmüş daha
Aynen cnm öyle valla kaşıntı ve yanmamda vardı ama hicbisey kullanmadım ama kendiliğinden geçtiNormal canım bu bahsettigin normal akıntı .bilemedimki valla yumurtaliklar herşeyden etkileniyor kimisinde ayakları biraz üşüsun hemen yumurtaliklara vurur
Evet canım iki kızım var36 senin iki kızınmı vardı buarada senin yaş kaç canım
Mrb canim ebet arkadasimizda soylemis o bendim.. 13. Haftamdayim henuz cinsiyet belli degil..11. Haftada gitmistim en son haftaya giderim sanirim belli olursa yazacagimKızlar nasılsınız beni soran olmamış hiç biraz üzüldümkızlar bir arkadaş vardı oda hamileydi bulantılarım çok var gelemiyorum diyede yazmıştı cinsiyeti belli olmuştur bilginiz varmı
Sennde benim aklimdasin arkadasim.Allah gönlüne gore verir insallah..Ben hala buradayım canım hiç bırakmadım ki sizi. Okuyorum hep yazmasa pek bilgim olmadığı için yazmıyorum takipte kalıyorum. Sizlerle mutlu oldum sizlerle hüzünlendim. Sizlerle olmak bana da çok iyi geliyor. Daha önce konuştuğumuzda eşimle Eylül de deneme yapalım demiştik. Zaman akıp geçti eylüle de bir şey kalmadı ama ben hala korkuyorum bebek fikrinden.Gecemavisim @SEVECENIM @Black5angel @eflatun88 @MRM01 K Kolera_34 @Birbilsem1132 Prensesim2016 hepiniz her zaman aklımdasınız. @Birbilsem1132 hala senşn rüyanı unutmadım inşallah bir gül n gördüğün gibi oğlum olur. Ama artık eskisi gibi değil Allah verirse verir diyorum. Deneme yapsam nasıl yapacağım onuda bilmiyorum. Adet baya düzene girdi şimdi spora falan gidiyorum kilo vermek amaçlı. 69 a kadar indim. Geriye kaldı 7 kilo. Baya iyi geldi bana kafam dağıldı bebişe sağlıklı kilosuz karşılamak istiyorum. Beni yalnız bırakmayın deneme yapacağım zaman yine kafanızı şişireceğim hepinizi seviyorum
Canım herhalde haftaya yumurtlama günüm. Adetimin son günündeyimGecemavisim @Mirnaz85 kizlar yaptınız mi test geldimi gununuz? iwashereonce sende bu ay deneyecektin heralde ne zaman deneyeceksin ?
5 gün sonra çıkmadımı teste rüyanda ne ğördünkiSaol canım rabbim aynı duyguları sana sa tattirsin. Iste öğrenme olayı tam fiyasko. Adetim yaklaşık 5 gün geçti testlerde çıkmadı. Sonra gece rüyamda ..
Bende temmuzda 39 olucam 40 olmadan doğursaydım bir tane oğluş ama nasib işteEvet canım iki kızım var
Haziran'da 39 oluyorum
İnşallah vardır nasibimizdeBende temmuzda 39 olucam 40 olmadan doğursaydım bir tane oğluş ama nasib işte
Hamile kaldığım gün ruyam da iki yumurtay pişirdim biri dağıldı teki sağlam kaldı. Adetim 5 gün geçince çok bunaldim dua ettim allahım biir işaret ver diye o gece rüyamda aldım gene 2 yumurta pişirdim sonra yumurtlari alip markete goturdum ordaki kariyerlere bakın cok güzel yumurta yaptim dedim ve onlarda elleriyle dokunarak tekini dagittilar teki kaldi. Sabah kalktım ve test yaptim ve incecik bir cizgi
Canım bu yazıyı nerden buldun hangi topikEki Görüntüle 2137642 Eki Görüntüle 2137643 Eki Görüntüle 2137644 Eki Görüntüle 2137645
Oğlu olmuş arkadaşın. Paylaşim dedim bilgileri
Face den.. super annelr grubundaCanım bu yazıyı nerden buldun hangi topik
Kızlar Perşembe günü oğlum dünyaya gelecek sezeryanla Allah'ım nasip ederse ins dualarinizi bekliyorum darısı başınıza
Amin canım amin Allah'ım sizlerinde gonlune göre versin inşallah sağlıklı sıhhatli ogluslar nasip olsun hepinize banada çok dua ettiniz Allah razı olsun hepinizdenRabbim sag salim kucaginiza almayi nasup etsin tez zamanda hic yöntem denemeden kiz bebegine hamile kalmak nasip olsun canm
Mavişim bak arkadaşta fitil kullanmış birde yazının devamı nerdeFace den.. super annelr grubunda
Amin inşallah .Amin canım amin Allah'ım sizlerinde gonlune göre versin inşallah sağlıklı sıhhatli ogluslar nasip olsun hepinize banada çok dua ettiniz Allah razı olsun hepinizden
Bizim gibi acemiler bir ay önce kullanmalı ben bu ay kullandım 3 tane ama kuruluk yaptı yumurtlama gününü becerip ilişkiye giremedim.Mavişim bak arkadaşta fitil kullanmış birde yazının devamı nerde
Ben hiçbirşey anlamadım bu işten iki ay kullansam olurmu ki yani kullandıgım ay etki etti diyelim öbür aya bunun etkisi devam eder mi yada şöyle diyelim ben 1 yıl kalamadım hep fitilmi kullanacamBizim gibi acemiler bir ay önce kullanmalı ben bu ay kullandım 3 tane ama kuruluk yaptı yumurtlama gününü becerip ilişkiye giremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?