Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aa bak ne guzel eşine de takviye yapiyosun biz gelişigüzel devam ediyoruz ne takviye ne bisey insallah yaramistir canm hakkinizda hayirlisi olsun

Cnm bitkisel selenyum cinko e vitamini derken bir kürmü bu yoksa meyvelerden felan mi? Nasil oluyor?

Evet canım ben bu yöntemi denedim. Diyet yaptım.perhiz soğuk duş kahve aklına ne gelirse hepsini yaptım. Benim pik ten sonra çabuk catlıyordu. Hamile kaldıgimda son testi yaptım 12 saat sonra denedim. Akintim kesilmisti. Herhalde geç catladi bi daha test yapmadım

Pik yaptıktan 12 saat sonra mı denedin canım.
Herşeyi yapsak da nasip sonuçta herşey ama yine de merak ettim.

Arkadaslar ovulasyon testlerine pek guvenmemek gerekiyormus.. Yumurta catlamasini en garanti ulatrasinografi ile tayin ediliyormus

Iyi aksamlalar arkadaslar arasira girip yaziyorum gecmiside okuyamiyorum. 14 haftalik oldum bugun dr'm yuksek ihtimal kiz dedi.. gayet saglikli gorunuyor cok sukur. Bazi seyler kismet gercekten bende ovalasyon testi yaptim cin takvimi ard arda erkek olan aylardada denk geldi ama hamile kalamadim dr. Polikist oversin tedaviye baslamamiz lazim dedi o ay korunmadim nasil olsa olmuyor diye vee soookk hamileyim..batil tabii ki ama cin takviminde de kiz (takintisi olanlar icin yazmak istedm)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…