- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 125
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #48.361
Aynen canım bana da öyle oldu işte. Eşim 4-5 aydır belki daha fazla keçi boynuzu içiyor bir de çinko-e vitamini ve selenyum takviyesi alıyor bitkisel. Bir de preseed kullandım umuyorum ki bunların faydası olur.
Bende 4 aydır deneme yapmıyordum ara vermiştim. Bu ay eksik gedik nasip oldu hayırlısı bakalım.
Sıkma canını hepsinin vakti belli yazılı ama biz sabırsızız işte canım
Amin cnm hepimizin inşallahİnşaAllah canım hayırlısıyla
Senden de bu ay umutluyuz canım Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin
Sağol canım mutlaka deniycem ayrıca soğan suyu ne zaman ve kaç gün yapılıyorCanım adetin biter bitmez bol bol kuru incir, havuç ye be yeşil çay iç. Yumurtan erken çatlar belki
İnşaAllah canım elimizden geldiğince yapmaya çalıştık birşeyler işte. Amin canımAa bak ne guzel eşine de takviye yapiyosun biz gelişigüzel devam ediyoruz ne takviye ne bisey insallah yaramistir canm hakkinizda hayirlisi olsun
Onu bilmiyorum canım o da mı yumurtayı erken çatlatıyormuşSağol canım mutlaka deniycem ayrıca soğan suyu ne zaman ve kaç gün yapılıyor
Cnm bitkisel selenyum cinko e vitamini derken bir kürmü bu yoksa meyvelerden felan mi? Nasil oluyor?Aynen canım bana da öyle oldu işte. Eşim 4-5 aydır belki daha fazla keçi boynuzu içiyor bir de çinko-e vitamini ve selenyum takviyesi alıyokü bitkisel. Bir de preseed kullandım umuyorum ki bunların faydası olur.
Bende 4 aydır deneme yapmıyordum ara vermiştim. Bu ay eksik gedik nasip oldu hayırlısı bakalım.
Sıkma canını hepsinin vakti belli yazılı ama biz sabırsızız işte canım
Evet canım ben bu yöntemi denedim. Diyet yaptım.perhiz soğuk duş kahve aklına ne gelirse hepsini yaptım. Benim pik ten sonra çabuk catlıyordu. Hamile kaldıgimda son testi yaptım 12 saat sonra denedim. Akintim kesilmisti. Herhalde geç catladi bi daha test yapmadımB Beybipattis canım sen ikinci kızına bu yöntemi deneyerek mi Hamile kaldın? Geçen eski mesajları okuyordum süper anneler 2017 de senin yazını gördüm merak ettim
@Prensesim2 canım artık hiç uğramıyorsun iyi misin merak ettim
Yok canım ilaç gibi bi şişe de oluyor tamamen bitkisel. Hap gibi görünüyor ama kapsülün içinde toz bitkisel karışım varCnm bitkisel selenyum cinko e vitamini derken bir kürmü bu yoksa meyvelerden felan mi? Nasil oluyor?
Pik yaptıktan 12 saat sonra mı denedin canım.Evet canım ben bu yöntemi denedim. Diyet yaptım.perhiz soğuk duş kahve aklına ne gelirse hepsini yaptım. Benim pik ten sonra çabuk catlıyordu. Hamile kaldıgimda son testi yaptım 12 saat sonra denedim. Akintim kesilmisti. Herhalde geç catladi bi daha test yapmadım
Sanırım hamile kalmak içindi soğan.tam bilmiyorum amaOnu bilmiyorum canım o da mı yumurtayı erken çatlatıyormuş
Ara ver istersen canımSanırım hamile kalmak içindi soğan.tam bilmiyorum ama
Ben aralık ayından beri deniyorum ama hamile kalamıyorum
Niye yazmıyorsun canımKizlar yazmıyorum ama takipteyim okuyorumbekliyorum guzel haberlerinizi
Cnm bitkisel selenyum cinko e vitamini derken bir kürmü bu yoksa meyvelerden felan mi? Nasil oluyor?
Peki nerden aliyorsun yoksa ozel mi? Eczanelerde felan mi satiliyorYok canım ilaç gibi bi şişe de oluyor tamamen bitkisel. Hap gibi görünüyor ama kapsülün içinde toz bitkisel karışım var
Kızlar ya kendimi mayıs ayına hazırlıyorum.ama benim yumurtlama zamanında yatılı akraba düğününe gidicez tamda ozaman offf yaa.nisan 29 beklenen adetim Mayıs 9 ile 11 arası yumutlamam düğünde Mayıs 10.
Off arkadaş bu nasıl şans[/QUOTo
O gece yi bir otel de romantik anlar esliginde artik bitirirsiniz
Nasil bir sey aktardan felan mi yoksa eczanwlrde mi satiliyorYok canım ilaç gibi bi şişe de oluyor tamamen bitkisel. Hap gibi görünüyor ama kapsülün içinde toz bitkisel karışım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?