Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Iki gun oncede bir ruyaa gordum. Ruyamda bir bahcedeyim hersey yemyesil fideler var. Ve bende fideliyorum. Bir erkek tanodogimiz fidenin altindan birsey cikariyor bakiyorum ki bir bebek.. bacak arasina elliyor ve elime birsey gelmedi sanirim kiz bu bebe diyor..uyaniyorum ve geri yatiyorum bu sefer annemle esimi doruyorum ruyamda ruyami anlatiyorum .annem ben senden once ruyasini gordum oglun olacak senin diyor.esimde bnm oglum olacak ve adini "şunu" koyacagim diyor. Oncesinde de boyle bir ruya gordum yani yorum sizin :)

Peki hangi çin takvimi otomatik olanmı yani yaşına artı 1 veya 2 eklenmi.
Yoksa normal yaşın olanamı baktın

Hayrolsun.yani rüyanda ismi duydunmu, bence oğlun olcak rüyana göre.
Gerçi heveslenmeni istemem dk daha iyi bilir ama yanılabiliyorlar

Hayrolsun.yani rüyanda ismi duydunmu, bence oğlun olcak rüyana göre.
Gerçi heveslenmeni istemem dk daha iyi bilir ama yanılabiliyorlar
Canim ben ruyalarimi yasiyan insanim. Giderken dr a %100 kiz diyeceginden emindim. Bebisim o kadar hareketliydi ki sirtustu yuzustu yan olmak üzere surekli sekil degistirdi. Dr bacak arasina da yoneldi bi cikinti goremedim kiz sanirim dedi. Ama ruyamin ikinci kismindan dolayi bidahaki kontrole kadar benim hep soru isareti olacak kafamda.bu kiz oldugu icin degil ruyamda tersini gorseydim ve dr'm erkek deseydi ayni seyi yine yasardim.esim kiz olursa su ismi erkek olursa su ismi koyariz diyordu.ve ruyamda koyariz dedigi isimi soyledi.

Canim hayırlara gelsin insaallah oğlun olur. Rabbim gonlune gore versin. Iki kızın mi vardi

Hayırlısı canım ultrason resmin varsa koy istersen anlayan arkadaşlar yorumlar belki

Kızlar bakın aşağıdaki tablolar ateş ölçme yöntemiyle hamile kalan ve erkek bebekleri olacak arkadaşların tabloları.
PM, AM ve X'ler ilişki günlerini gösteriyor. (- / +) olanlar ise ovulasyon testleri.

Ateş ölçme yöntemi topiğinde daha birçok sık ilişki ile erkek bebeği olacak tabloya rastlayabilirsiniz.

Ben bundan pek birsey anlamadim ama şöyle diyim bende kulaktan olcme ates olcer var onla oluyo mu ve hangi saatlerde yapilmali acaba

Ben anlamadim ama

Ben bundan pek birsey anlamadim ama şöyle diyim bende kulaktan olcme ates olcer var onla oluyo mu ve hangi saatlerde yapilmali acaba

İnternetten bazal vücut ısısı ile gebelik diye aratabilirsiniz yada Ateş ölçme Yöntemi topiğinin 1. sayfasında detaylar mevcut.

Her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan dil altından ateşinizi ölçüp kaydediyorsunuz. Vajinal ölçenler de var ama bizim ülkemizde pek yaygın değil. Kulaktan vs. ölçülmüyor.

tablo üzerindeki noktalar dereceleri gösteriyor. Ovulasyon günü ateş düşüyor ve çatlamadan sonra yükseliyor. Ortadaki kırmızı çizgi çatlama gününü işaret ediyor. Alttaki pm, am, ve x olarak işaretlenen günlerde ilişki zamanları. Programın adı fertility friend kızlar. Ben bu programı kullanıyorum.

Bazı arkadaşlar sık ilişki olduğu için kız olacağını düşünüp strese giriyor boşu boşuna. Bu tabloları yada benzerlerini hem nette hem diğer topikte bulabilirsiniz.

Yıllar önce annem dr. a 2 kızım var bu değişik olsun diye gidip erkek bebek sahibi olmak istediğini söylemiş. Hala aile hekimimiz olan dr. da bir derece al her sabah ölç, ateşin çıktığı gün vakit kaybetmeden ilişki olsun demiş. Annemler tutturamamış o günü :) Bir kız kardeşim daha oldu şimdi 19 yaşında..

Her şey nasip kısmet, benimde 2 kızım var ve bende isterim bir oğlum olmasını ama 13 sene sonra ne gelirse başım gözüm üstüne. Öncelikle sağlıklı, sıhhatli, aklı başında, hayırlı evlatlar sonra da herkesin gönlünden geçeni nasip etsin Rabbim.

Merhaba herkese SEVECENIM arkadaşımdan özür diliyorum..bazen yazı silinde farklı anlaşılmalar olabiliyor..herkes kendi çapında haklı olabilir..Ama en azından ben onu anladığımı düşünüyorum kendi çapımda..kimseyi kırmak üzmek değil amacım kimseyle de şahsi bir problemim yok ama bazı şeyleri daha iyi anladım diyebilirim..bu yüzden de ondan özür dilemeyi borç biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…