- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #48.381
Peki hangi çin takvimi otomatik olanmı yani yaşına artı 1 veya 2 eklenmi.Iyi aksamlalar arkadaslar arasira girip yaziyorum gecmiside okuyamiyorum. 14 haftalik oldum bugun dr'm yuksek ihtimal kiz dedi.. gayet saglikli gorunuyor cok sukur. Bazi seyler kismet gercekten bende ovalasyon testi yaptim cin takvimi ard arda erkek olan aylardada denk geldi ama hamile kalamadim dr. Polikist oversin tedaviye baslamamiz lazim dedi o ay korunmadim nasil olsa olmuyor diye vee soookk hamileyim..batil tabii ki ama cin takviminde de kiz (takintisi olanlar icin yazmak istedm)
Hayrolsun.yani rüyanda ismi duydunmu, bence oğlun olcak rüyana göre.Iki gun oncede bir ruyaa gordum. Ruyamda bir bahcedeyim hersey yemyesil fideler var. Ve bende fideliyorum. Bir erkek tanodogimiz fidenin altindan birsey cikariyor bakiyorum ki bir bebek.. bacak arasina elliyor ve elime birsey gelmedi sanirim kiz bu bebe diyor..uyaniyorum ve geri yatiyorum bu sefer annemle esimi doruyorum ruyamda ruyami anlatiyorum .annem ben senden once ruyasini gordum oglun olacak senin diyor.esimde bnm oglum olacak ve adini "şunu" koyacagim diyor. Oncesinde de boyle bir ruya gordum yani yorum sizin :)
Kendi yasim erkek otomatik hesaplama kiz (+1) gosteriyordu.Peki hangi çin takvimi otomatik olanmı yani yaşına artı 1 veya 2 eklenmi.
Yoksa normal yaşın olanamı baktın
Canim ben ruyalarimi yasiyan insanim. Giderken dr a %100 kiz diyeceginden emindim. Bebisim o kadar hareketliydi ki sirtustu yuzustu yan olmak üzere surekli sekil degistirdi. Dr bacak arasina da yoneldi bi cikinti goremedim kiz sanirim dedi. Ama ruyamin ikinci kismindan dolayi bidahaki kontrole kadar benim hep soru isareti olacak kafamda.bu kiz oldugu icin degil ruyamda tersini gorseydim ve dr'm erkek deseydi ayni seyi yine yasardim.esim kiz olursa su ismi erkek olursa su ismi koyariz diyordu.ve ruyamda koyariz dedigi isimi soyledi.Hayrolsun.yani rüyanda ismi duydunmu, bence oğlun olcak rüyana göre.
Gerçi heveslenmeni istemem dk daha iyi bilir ama yanılabiliyorlar
Evet canım catladigini sanmıştımPik yaptıktan 12 saat sonra mı denedin canım.
Herşeyi yapsak da nasip sonuçta herşey ama yine de merak ettim.
Canim hayırlara gelsin insaallah oğlun olur. Rabbim gonlune gore versin. Iki kızın mi vardiCanim ben ruyalarimi yasiyan insanim. Giderken dr a %100 kiz diyeceginden emindim. Bebisim o kadar hareketliydi ki sirtustu yuzustu yan olmak üzere surekli sekil degistirdi. Dr bacak arasina da yoneldi bi cikinti goremedim kiz sanirim dedi. Ama ruyamin ikinci kismindan dolayi bidahaki kontrole kadar benim hep soru isareti olacak kafamda.bu kiz oldugu icin degil ruyamda tersini gorseydim ve dr'm erkek deseydi ayni seyi yine yasardim.esim kiz olursa su ismi erkek olursa su ismi koyariz diyordu.ve ruyamda koyariz dedigi isimi soyledi.
Yok cnm tek.Canim hayırlara gelsin insaallah oğlun olur. Rabbim gonlune gore versin. Iki kızın mi vardi
Canım ben yurtdışında yaşıyorum Amazon’dan almıştım.Peki nerden aliyorsun yoksa ozel mi? Eczanelerde felan mi satiliyor
Aslında güzel bi marka kullanınca bence anlaşılıyor.Arkadaslar ovulasyon testlerine pek guvenmemek gerekiyormus.. Yumurta catlamasini en garanti ulatrasinografi ile tayin ediliyormus
Bende bu yüzden preseed kullandım canım bakalım bi etkisi olacak mıBir de alkali ortamda y ler hem gucleniyor hem de hizlaniyormus..
Hayırlısı canım ultrason resmin varsa koy istersen anlayan arkadaşlar yorumlar belkiCanim ben ruyalarimi yasiyan insanim. Giderken dr a %100 kiz diyeceginden emindim. Bebisim o kadar hareketliydi ki sirtustu yuzustu yan olmak üzere surekli sekil degistirdi. Dr bacak arasina da yoneldi bi cikinti goremedim kiz sanirim dedi. Ama ruyamin ikinci kismindan dolayi bidahaki kontrole kadar benim hep soru isareti olacak kafamda.bu kiz oldugu icin degil ruyamda tersini gorseydim ve dr'm erkek deseydi ayni seyi yine yasardim.esim kiz olursa su ismi erkek olursa su ismi koyariz diyordu.ve ruyamda koyariz dedigi isimi soyledi.
Aynen canım nasip sonuçta. Üçüncü de oğlun olur inşAllah sağlıklı hayırlıEvet canım catladigini sanmıştım
Nasip
Hayirlisi olsun canım. Cinsiyet kesinleşince yaz merak ederiz. Bunda olmazsa 3. De buluruz oğlanı inşaallahYok cnm tek.
Amin arkadaşım hepimize versin rabbim inşaallah. Iki çocuk zormuş üç nasıl olur bilemiyorum ya.cok istiyorum amaAynen canım nasip sonuçta. Üçüncü de oğlun olur inşAllah sağlıklı hayırlı
Ben anlamadim amaKızlar bakın aşağıdaki tablolar ateş ölçme yöntemiyle hamile kalan ve erkek bebekleri olacak arkadaşların tabloları.
PM, AM ve X'ler ilişki günlerini gösteriyor. (- / +) olanlar ise ovulasyon testleri.
Ateş ölçme yöntemi topiğinde daha birçok sık ilişki ile erkek bebeği olacak tabloya rastlayabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2140259
Eki Görüntüle 2140260
Kızlar bakın aşağıdaki tablolar ateş ölçme yöntemiyle hamile kalan ve erkek bebekleri olacak arkadaşların tabloları.
PM, AM ve X'ler ilişki günlerini gösteriyor. (- / +) olanlar ise ovulasyon testleri.
Ateş ölçme yöntemi topiğinde daha birçok sık ilişki ile erkek bebeği olacak tabloya rastlayabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2140259
Eki Görüntüle 2140260
Ben anlamadim ama
Ben bundan pek birsey anlamadim ama şöyle diyim bende kulaktan olcme ates olcer var onla oluyo mu ve hangi saatlerde yapilmali acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?