- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #48.401
Biraz büyüsünler o zaman olur belki hem sende biraz dinlenmiş olursun. Aralarında kaç yaş var canım pekiAmin arkadaşım hepimize versin rabbim inşaallah. Iki çocuk zormuş üç nasıl olur bilemiyorum ya.cok istiyorum ama
4 yaş var canım. Keşke arka arkaya olsaydı diyorum. Şimdi daha rahat olurdumBiraz büyüsünler o zaman olur belki hem sende biraz dinlenmiş olursun. Aralarında kaç yaş var canım peki
Aynen canim soylediklerine katilarak devam etmek istiyorum.Sizlik birsey olsaydi özelden göruşmezdik degilmi.Daha once tekrar ayrilmistik ama bukadar uzun surmemisti.Daha sizler gelmeden once...Ayrilmadanda demistim ozelden yazmak isteyen yazabilir.Herkesin kendine gore sorumluluklari var.Topigi tecrube kazanan arkadaslar var diye ben gonul rahatligiyla birakip ciktim.Her nekadar tecrubeli olsalar bile acip ozele bakiyordum.Bana cok soru geliyor bilirsiniz.Cocuklar hastalabilir,ev sorumluluklari vs.
Tekrar donmemizin sebebi ise baktik kimse yopikte kalmadi.Oysaki biz erkek bebek isteyenlere yardim icin burdaydik degilmi.Kusura bakma melegimm Yeni acilan topik bana sacma geldi.Madem 2017 anneleri olacaklar icin ise gebe kalmayanlar neden oraya gecti?Bizde birakirsak cok zor durumda olanlar var erkek bebek icin gelenlere kim yardimci olacak?Ben fazla konusmayi sevmem beni bilen bilir.Gerektiginde yazarim.Yeni gebeyken ayri simdi ayri.Sorumluluklarimiz cogaldi,Taziyemiz oldu gelen giden vs.Normal gelen msjlara bile cogu zaman cvp veremiyorum kizima yazdiriyorum cvp vermesi icin...Neyse uzun lafa gerek yoktu ama gene uzun oldu.Uzerinize birsey almayin lutfen.Ufak tefek kirilmalar olabilir dil sürtmesinden ama kimse ozel bir durum haline getirmesin lutfen.Burda şahsen benim amacim insanlara yardim etmek.Vaktim yokki vakit gecirmek olsun amacim...E sizde burayi biraktiginiz icin diger arkadaslar espiri amacli msj yazmislardir veya yazmisizdir...Cunku herkesi oraya davet ettin bura kimsesiz kaldi.Bence melegimm 2017 anneleri icin yapabilirdin vakit germek isteyen gebeler oraya gecerdiler.Ama erkek bebek isteyenler burda kalabilirdi.Biz kimseyi yadirgamiyoruzda siz niye bizi yadirgiyorsunuz anlamiyorum.Daha onceden bahsetmissinde hatirliyorum tekrar biri fecboktan gurup yapti ben gecmedim,arkadaslarda gecmedi.Baskada topik acmak gibi bir niyetimiz olmadi.Olsaydi ilk basta yapardik.Isteyenler ozgurdur acabilir ama ben sadece ozele ve beni etiketliyenlere cvp veriyorum.Ha gozumden kacan olmus olabilir bazen normaldir...Tekrar soyluyorum benim tek amacim var tecrubelerimle insanlara yardimci olmak.Keyif yapip vakit gecrmek degil...Selametle
Kizim hasta canim onunla uğraşıyorumNiye yazmıyorsun canım
Sen de ne var ne yok
Canim hakkim varsa helal olsun ama keske boyle olmasaydi bizim size ihtiyacimiz vardi küçük bi mesele nerelere geldiMiraa35 canım İnan alıştık .Yine birkaç kişi toplandı .Bize bu muameleyi yaptı.Evet o zaman çok üzüldüm .Sevdiğim saydığım insanlardı.Hem Sabirin Hemde meleklerimbenimden çok şeyler öğrendim.Aldığım bilgi ve tecrübe ile insanlara yardım ettim .Pek topiğe yazmam bilirsin .Özele cvp veriyorum genelde.O kadar değerli insanlar var ki onları yarı yolda bırakmak istemiyorum.Çoğunda numaram var beni bilirler.Yoksa şu yapılan hakarete dayanmayıp hesabımı dondurabilirim.Peki onların ne suçu günahı var .İki insan için ne umudlarla test fitil alıp hazırlanan insanlar var.
Eğer kişi kimliği açıklamak yasak olmasaydı.Bugün kimin ne olduğu ortaya çıkardı.Ama işte Allah korkusu ve yasak var.
Bir daha buraya yazmıyacam .Bu kadar aştı beni ...Sabirini dinleseydim tekrar buraya geri dönmezdim.Yine sen haklı çıktın sabirin
Bir ben birde uyuyangüzel kalmıştık .Ama bu olanlardan sonra girmiyecez .
Hakkım varsa helal olsun.Hakkınızı helal edin
Ne olursanız olun kim olursanız olun
Rabbim size gönlünüzdekilerini nasip etsin.
Ve hiçkimseyi bu topiğe düşürmesin
Benimde kızım 32 aylık. Eğer Hamile kalırsam bu aralar araları 3 buçuk yaş oluyor. Acaba erken mi diyorum. Ama çocuk doktoruna sormuştum o da 3 ü geçirmezsen iyi demişti. Mantıklı gibi ama o da zor olur diye düşündüm4 yaş var canım. Keşke arka arkaya olsaydı diyorum. Şimdi daha rahat olurdum
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinKizim hasta canim onunla uğraşıyorum
Miraa35 canım İnan alıştık .Yine birkaç kişi toplandı .Bize bu muameleyi yaptı.Evet o zaman çok üzüldüm .Sevdiğim saydığım insanlardı.Hem Sabirin Hemde meleklerimbenimden çok şeyler öğrendim.Aldığım bilgi ve tecrübe ile insanlara yardım ettim .Pek topiğe yazmam bilirsin .Özele cvp veriyorum genelde.O kadar değerli insanlar var ki onları yarı yolda bırakmak istemiyorum.Çoğunda numaram var beni bilirler.Yoksa şu yapılan hakarete dayanmayıp hesabımı dondurabilirim.Peki onların ne suçu günahı var .İki insan için ne umudlarla test fitil alıp hazırlanan insanlar var.
Eğer kişi kimliği açıklamak yasak olmasaydı.Bugün kimin ne olduğu ortaya çıkardı.Ama işte Allah korkusu ve yasak var.
Bir daha buraya yazmıyacam .Bu kadar aştı beni ...Sabirini dinleseydim tekrar buraya geri dönmezdim.Yine sen haklı çıktın sabirin
Benim oğlum da kesesinde aynen böyleydiMerhaba ,
7 hafta karından usg tahmini olan var mı
teşekkür ederim yorumunuz için , bi kızım var rabbim ne nasip ettiyse baş üstüne gönül olmayanı istiyor tabiBenim oğlum da kesesinde aynen böyleydi
İnşallah sağlıklı bir şekilde gönlünüzden geçen olur :)teşekkür ederim yorumunuz için , bi kızım var rabbim ne nasip ettiyse baş üstüne gönül olmayanı istiyor tabi
@sevecenim bence hakkıkaten amaçsız çıkarsız beklentisiz yardım edebiliyorsa bir insan o kazanır..ben iylikten yanayım herzaman..Bana yapılanı da asla unutmam..biz kadın olarak yaşadıklarımız en iyi biz biliriz..bu yüzden bıradayız en azından kendi adıma öyle..bizlerin birbirimize bu kadar destek olması gereken durumda da saygı sevgi çerçevesinde ilişkilerimizi yürütmeliyiz..samimi içten ve dürüst..bence eğer bu şekilde davranırsa herkes ne tartışma ne yanlış anlaşılma ne de biribirimizi üzecek davranışlar oluşmuş olur..o yüzden burda hepimiz birbirimiz için varız ve senin verdiğin ya da birbaşkasının verdiği küçücük bir tavsiye bile dünyaları verebilir o kişiye..sonuç olarak hepimizin birbirine ihtiyacı var:) bunu düşünerek hareket edersek herşey daha güzel oşaxak sözüm herkese:)Miraa35 canım İnan alıştık .Yine birkaç kişi toplandı .Bize bu muameleyi yaptı.Evet o zaman çok üzüldüm .Sevdiğim saydığım insanlardı.Hem Sabirin Hemde meleklerimbenimden çok şeyler öğrendim.Aldığım bilgi ve tecrübe ile insanlara yardım ettim .Pek topiğe yazmam bilirsin .Özele cvp veriyorum genelde.O kadar değerli insanlar var ki onları yarı yolda bırakmak istemiyorum.Çoğunda numaram var beni bilirler.Yoksa şu yapılan hakarete dayanmayıp hesabımı dondurabilirim.Peki onların ne suçu günahı var .İki insan için ne umudlarla test fitil alıp hazırlanan insanlar var.
Bnce de ya..bence birbirinize de kırılmayınBizleri bırakma be canım
Amin canim saolÇok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Keşke böyle olmasaydı bizler yolun başındayız.Miraa35 canım İnan alıştık .Yine birkaç kişi toplandı .Bize bu muameleyi yaptı.Evet o zaman çok üzüldüm .Sevdiğim saydığım insanlardı.Hem Sabirin Hemde meleklerimbenimden çok şeyler öğrendim.Aldığım bilgi ve tecrübe ile insanlara yardım ettim .Pek topiğe yazmam bilirsin .Özele cvp veriyorum genelde.O kadar değerli insanlar var ki onları yarı yolda bırakmak istemiyorum.Çoğunda numaram var beni bilirler.Yoksa şu yapılan hakarete dayanmayıp hesabımı dondurabilirim.Peki onların ne suçu günahı var .İki insan için ne umudlarla test fitil alıp hazırlanan insanlar var.
geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?