Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merhaba ,
7 hafta karından usg tahmini olan var mı

Eklentiler

• Screenshot_20180425-182057.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 77
Miraa35 canım İnan alıştık .Yine birkaç kişi toplandı .Bize bu muameleyi yaptı.Evet o zaman çok üzüldüm .Sevdiğim saydığım insanlardı.Hem Sabirin Hemde meleklerimbenimden çok şeyler öğrendim.Aldığım bilgi ve tecrübe ile insanlara yardım ettim .Pek topiğe yazmam bilirsin .Özele cvp veriyorum genelde.O kadar değerli insanlar var ki onları yarı yolda bırakmak istemiyorum.Çoğunda numaram var beni bilirler.Yoksa şu yapılan hakarete dayanmayıp hesabımı dondurabilirim.Peki onların ne suçu günahı var .İki insan için ne umudlarla test fitil alıp hazırlanan insanlar var.
Eğer kişi kimliği açıklamak yasak olmasaydı.Bugün kimin ne olduğu ortaya çıkardı.Ama işte Allah korkusu ve yasak var.
Bir daha buraya yazmıyacam .Bu kadar aştı beni ...Sabirini dinleseydim tekrar buraya geri dönmezdim.Yine sen haklı çıktın sabirin
Bir ben birde uyuyangüzel kalmıştık .Ama bu olanlardan sonra girmiyecez .
Hakkım varsa helal olsun.Hakkınızı helal edin
Ne olursanız olun kim olursanız olun
Rabbim size gönlünüzdekilerini nasip etsin.
Ve hiçkimseyi bu topiğe düşürmesin

Canim hakkim varsa helal olsun ama keske boyle olmasaydi bizim size ihtiyacimiz vardi küçük bi mesele nerelere geldi

4 yaş var canım. Keşke arka arkaya olsaydı diyorum. Şimdi daha rahat olurdum
Benimde kızım 32 aylık. Eğer Hamile kalırsam bu aralar araları 3 buçuk yaş oluyor. Acaba erken mi diyorum. Ama çocuk doktoruna sormuştum o da 3 ü geçirmezsen iyi demişti. Mantıklı gibi ama o da zor olur diye düşündüm

Bizleri bırakma be canım

@sevecenim bence hakkıkaten amaçsız çıkarsız beklentisiz yardım edebiliyorsa bir insan o kazanır..ben iylikten yanayım herzaman..Bana yapılanı da asla unutmam..biz kadın olarak yaşadıklarımız en iyi biz biliriz..bu yüzden bıradayız en azından kendi adıma öyle..bizlerin birbirimize bu kadar destek olması gereken durumda da saygı sevgi çerçevesinde ilişkilerimizi yürütmeliyiz..samimi içten ve dürüst..bence eğer bu şekilde davranırsa herkes ne tartışma ne yanlış anlaşılma ne de biribirimizi üzecek davranışlar oluşmuş olur..o yüzden burda hepimiz birbirimiz için varız ve senin verdiğin ya da birbaşkasının verdiği küçücük bir tavsiye bile dünyaları verebilir o kişiye..sonuç olarak hepimizin birbirine ihtiyacı var:) bunu düşünerek hareket edersek herşey daha güzel oşaxak sözüm herkese:)

Simdide tehdit.. kisi kimligimi aleni bi sekilde yazabilirim korkum cekingem yok utanilacak birsey de yapmadim. Ne biliniyorsa soyleyebilir arkadas...
sabirin özürdilerim bana yazdigin özel msja sadık kalamadim çünkü gösteri yaparken kisilik haklarina tecavuz ve algi yaratilmis cok sey biliyorum ama Allahtan korkuyorum yazmicam yazilmis. Ne demek istendigini anlayamadim. Her ne biliyorsa söyleyebilir sknti yok..
ayrica teşekkürederim hersey icin.... insanlar kavgada daha iyi taninir o kadar agir msjlara rağmen o kadar iftiraya ragmen hala mahsumu oynamak buyuk beceri ister alkisss. Sayin bilge, topik senin biz rahatsizlik vermeyelim. Insanlari azarlamaya en kucuk elestride en agir hakaretler etmeye en can alici noktalarindan vurmaya onlari küçümseyerek sen bilmezsin demelere insanlarin meslekleri konusunda onlara yalancı muamelesi yapmaya devammm sahne senin..... Hakkinizi helal edin. Bu topik benim icin bitmistir..... zalimin alkışlandığı yerde yerimiz yoktur.... hoscakalin. Bu zamana kadar gecirdigimiz tum aci tatli her ani icin teşekkürederim. Allah herkesin yardimcisi olsun...

Keşke böyle olmasaydı bizler yolun başındayız.
sizler burda önceden ne yaşadınız eskileri bilmiyorum güzel arkadaşlıklar var sanıyordum.kimseye diyemediğim erkek evlat özlemini sizlerle paylaşıyordum.
Neyse canınızı sıkmıyım.benden yanada hakkım helal olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…