Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Off ya sendemi .gidiyorsun
Yapmayın lütfen

Uzmanlar ideal yaşın dört olduğunu söylüyor cnm bence de öyle..aslında 3 de hamile kalıp 4 de doğmuş olması mantıklı olan bence de ama ben de kaçırdım..keşke öyle yapsaydım..ertelemeyin beraber büyüsünler:)

Burdakilerde 3 diyor canım. Hatta genel olarak çocukların arasını 2 yaş yapıyorlar. Demek ki herkes farklı düşünüyor. İnşaAllah zorlanmadan büyütürüz :)

Hanımlar,
her iki taraf içinde yazıyorum, rica ediyorum artık topikte karşılıklı laf dokundurup olayı iyice içinden çıkılmaz hale getirmeyin. Birbirinize ithafen yazdıkça söz hakkı doğuyor, sonrası yine polemik, kaldı ki topiğe yazan insanları da hem üzüyor hem kime hak vereceklerini bilemez hale sokuyorsunuz.

Rica ediyorum konuyu kapatın artık.

Kızlar nasılsınız napıyorsunuz
Yine kimsenin sesi çıkmıyor
Aynen canım deneme yapacak arkadaşlar vardı.nerelerdesiniz.
Gecemavisim lütfen topigimiz de kal seninde hayırlı haberlerine şahit olalım inşaallah. Sen benim her zaman dualarimdasin.Allah Çifter Çifter oglanlar nasip etsin

Kalbi güzelim kendi güzelim.Allahim ebeden daimen razi olsun. Insallah hic bu streslere girmeden kazara ogluna hamile kalirsin. Ben uzun bir süre düşünmüyorum cnm yaz sonu kış basi inşallah nasip olursa. Allaha emanet ol canim cennet kokulu melegini kokla benim icin. Rabbim her isini kolaylaştirsin. Evlatlarini hayirli eylesin insallah

Aynen canım kimse yok bu aralar
Herkes sessizleşti
Lütfen girin Kızlar

Ooofff arkadaşım yaa bu mesajın beni öyle duygulandirdi ki tüm kalbimle sana sarılıyorum. Amiin Allah bin kez razi olsun tüm iyi dileklerin için. Insaallah gönlündeki muradin ummadigin anda gerçekleşsin seninde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…