- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #48.421
Off ya sendemi .gidiyorsunSimdide tehdit.. kisi kimligimi aleni bi sekilde yazabilirim korkum cekingem yok utanilacak birsey de yapmadim. Ne biliniyorsa soyleyebilir arkadas...
sabirin özürdilerim bana yazdigin özel msja sadık kalamadim çünkü gösteri yaparken kisilik haklarina tecavuz ve algi yaratilmis cok sey biliyorum ama Allahtan korkuyorum yazmicam yazilmis. Ne demek istendigini anlayamadim. Her ne biliyorsa söyleyebilir sknti yok..
ayrica teşekkürederim hersey icin.... insanlar kavgada daha iyi taninir o kadar agir msjlara rağmen o kadar iftiraya ragmen hala mahsumu oynamak buyuk beceri ister alkisss. Sayin bilge, topik senin biz rahatsizlik vermeyelim. Insanlari azarlamaya en kucuk elestride en agir hakaretler etmeye en can alici noktalarindan vurmaya onlari küçümseyerek sen bilmezsin demelere insanlarin meslekleri konusunda onlara yalancı muamelesi yapmaya devammm sahne senin..... Hakkinizi helal edin. Bu topik benim icin bitmistir..... zalimin alkışlandığı yerde yerimiz yoktur.... hoscakalin. Bu zamana kadar gecirdigimiz tum aci tatli her ani icin teşekkürederim. Allah herkesin yardimcisi olsun...
Uzmanlar ideal yaşın dört olduğunu söylüyor cnm bence de öyle..aslında 3 de hamile kalıp 4 de doğmuş olması mantıklı olan bence de ama ben de kaçırdım..keşke öyle yapsaydım..Benimde kızım 32 aylık. Eğer Hamile kalırsam bu aralar araları 3 buçuk yaş oluyor. Acaba erken mi diyorum. Ama çocuk doktoruna sormuştum o da 3 ü geçirmezsen iyi demişti. Mantıklı gibi ama o da zor olur diye düşündüm
Burdakilerde 3 diyor canım. Hatta genel olarak çocukların arasını 2 yaş yapıyorlar. Demek ki herkes farklı düşünüyor. İnşaAllah zorlanmadan büyütürüz :)Uzmanlar ideal yaşın dört olduğunu söylüyor cnm bence de öyle..aslında 3 de hamile kalıp 4 de doğmuş olması mantıklı olan bence de ama ben de kaçırdım..keşke öyle yapsaydım..ertelemeyin beraber büyüsünler:)
Aynen canım deneme yapacak arkadaşlar vardı.nerelerdesiniz.Kızlar nasılsınız napıyorsunuz
Yine kimsenin sesi çıkmıyor
Kalbi güzelim kendi güzelim.Allahim ebeden daimen razi olsun. Insallah hic bu streslere girmeden kazara ogluna hamile kalirsin. Ben uzun bir süre düşünmüyorum cnm yaz sonu kış basi inşallah nasip olursa. Allaha emanet ol canim cennet kokulu melegini kokla benim icin. Rabbim her isini kolaylaştirsin. Evlatlarini hayirli eylesin insallahAynen canım deneme yapacak arkadaşlar vardı.nerelerdesiniz.
Gecemavisim lütfen topigimiz de kal seninde hayırlı haberlerine şahit olalım inşaallah. Sen benim her zaman dualarimdasin.Allah Çifter Çifter oglanlar nasip etsin
Aynen canım kimse yok bu aralarAynen canım deneme yapacak arkadaşlar vardı.nerelerdesiniz.
Gecemavisim lütfen topigimiz de kal seninde hayırlı haberlerine şahit olalım inşaallah. Sen benim her zaman dualarimdasin.Allah Çifter Çifter oglanlar nasip etsin
İnşaAllah canım haklısın kıskançlık konusunda. Akılları erdikçe artıyor dozu galibaiwashereonce kıskançlık oluyor kardes arasında.ama bence yaş farkı arttıkça kıskançlıkta artıyor. Bir iki sene zorluğu var. Vakit kaybetme bana kalırsa
Ooofff arkadaşım yaa bu mesajın beni öyle duygulandirdi ki tüm kalbimle sana sarılıyorum. Amiin Allah bin kez razi olsun tüm iyi dileklerin için. Insaallah gönlündeki muradin ummadigin anda gerçekleşsin seninde.Kalbi güzelim kendi güzelim.Allahim ebeden daimen razi olsun. Insallah hic bu streslere girmeden kazara ogluna hamile kalirsin. Ben uzun bir süre düşünmüyorum cnm yaz sonu kış basi inşallah nasip olursa. Allaha emanet ol canim cennet kokulu melegini kokla benim icin. Rabbim her isini kolaylaştirsin. Evlatlarini hayirli eylesin insallah
Ooofff arkadaşım yaa bu mesajın beni öyle duygulandirdi ki tüm kalbimle sana sarılıyorum. Amiin Allah bin kez razi olsun tüm iyi dileklerin için. Insaallah gönlündeki muradin ummadigin anda gerçekleşsin seninde.
Kimse deneme, test falan yapmiyo galibaAynen canım kimse yok bu aralar
Herkes sessizleşti
Lütfen girin Kızlar
Cnm BEN klomen kullanıyorum 3 mayısta kontrole gidecem yumurta büyüklüğüne bakılacak sonrası deneme olacak bend3 böyleKimse deneme, test falan yapmiyo galiba
Ben deneme yaptım bekleme aşamasındayım diğerlerini bilmiyorum canım ne durumdalar. Aslında herkes yazsa iyi olurKimse deneme, test falan yapmiyo galiba
İnşaAllah bu ay olur canım gebelikCnm BEN klomen kullanıyorum 3 mayısta kontrole gidecem yumurta büyüklüğüne bakılacak sonrası deneme olacak bend3 böyle
Inşallah Cnm rabbim hepimizin gönlüne göre versinİnşaAllah bu ay olur canım gebelik
Hayirlisi kuzum. Insaallah Şaban ayında olur hamilelik hayirlisiylaCnm BEN klomen kullanıyorum 3 mayısta kontrole gidecem yumurta büyüklüğüne bakılacak sonrası deneme olacak bend3 böyle
Test falan yaptın mi canım yoksa rastgele mi denedinBen deneme yaptım bekleme aşamasındayım diğerlerini bilmiyorum canım ne durumdalar. Aslında herkes yazsa iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?