- 20 Kasım 2018
- 305
- 416
- 53
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #56.621
Canim sen once hic ultrason fotosu atmismiydin bakayim bi2 haftayıda geçti benimki ileri baya :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sen once hic ultrason fotosu atmismiydin bakayim bi2 haftayıda geçti benimki ileri baya :)
Dr ne zaman gidiyosun canım 14 ocaga randevu aldik cinsiyetide soylerim dedi[/QUOTEbnde 14 ocakta gtmeyı dsnuyorm arada vruyox gdım ogrenrm blku dyede 14 15 gbı gtmyı dsunuyom
9+1 de gittik daha kucuktu bu gittigimde artik inşaallah oglun nasil olduBnde arda gdım dyrm yazmsmda ne yazdgımı bnde anlmdm oglm karstrdı kafamı:) bnde o tarhlre gtmyı dsnuyom sen ne zamn gttn en son bı tahmnde bulunmdımı
Atmıştm galibaCanim sen once hic ultrason fotosu atmismiydin bakayim bi
Oglm suanda ıyı cok skur rahatszlgını sryorsun dglmı ılac kullnyorz kndmı toparlym ıyı bı dktra gtrcem tekrardan bklm9+1 de gittik daha kucuktu bu gittigimde artik inşaallah oglun nasil oldu
Bak bakalım :)Canim sen once hic ultrason fotosu atmismiydin bakayim bi
Evet canim Rabbim sifa versin inşaallahOglm suanda ıyı cok skur rahatszlgını sryorsun dglmı ılac kullnyorz kndmı toparlym ıyı bı dktra gtrcem tekrardan bklm
Burda kac haftalikBak bakalım :)
13 +1 yazıyor canımBurda kac haftalik
Cnm mrb arkadaşın yumurta takibi yapmışmıydıBenim tek ilişki arkadaşım hamile onunda oğlu olucak oda tek ilişki.
Meraktan sadece ama gozu acik annesi nasilda bakiyo onu fark ettim13 +1 yazıyor canım
Nasıl anlamadm :))Meraktan sadece ama gozu acik annesi nasilda bakiyo onu fark ettim
Ayy 2 haftadır giremiyorum ceza yedim.. 350 mesaj valla okuyamam sende bişey varmı onu bileyim yeter :)) )))Arada yoklayin benisonra beni unutuyosunuz saniyorum
kiriliyom bunlar beni unuttumu diye
ben her zaman burdayim giriyom kimse bisey yazmamis cikiyom topikten
Ben o kadar merak ediyorum seni sen hiç beni sormuyon kırılıyorum amaOlsun cnm onemli degil arada yaz ozleniyosun sende ..Amin cnm allah razi olsun insalh ama icimde bi his var gozume uyku girmiyo pozitif dusunmeyi istiyom ama biliyom yarin doktor negatif diyecek bana ama olsun karaloyim ben bu adetimden sonra ovu testi ile deneme yapmayi dusunuyom artik
Nuba göre erkek dendi hep kaç zamandır ama bende emin olamıyorum işte pazartesi gidebilirsrm ayrıntılı ultrasona giricem de i şaAllah net birşey derYani belki bisey cikarabilirim dedim de anlamadim![]()
Ne yaptın da ceza yedin trafiğe mi takıldın :)))Ayy 2 haftadır giremiyorum ceza yedim.. 350 mesaj valla okuyamam sende bişey varmı onu bileyim yeter :)) )))
Dr net konusmadi mi canimNuba göre erkek dendi hep kaç zamandır ama bende emin olamıyorum işte pazartesi gidebilirsrm ayrıntılı ultrasona giricem de i şaAllah net birşey der
Hayırlı olsun canım inşallah erkek tir doktor yanılmıştırNuba göre erkek dendi hep kaç zamandır ama bende emin olamıyorum işte pazartesi gidebilirsrm ayrıntılı ultrasona giricem de i şaAllah net birşey der