- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.388
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #63.101
Canım az kalmış sanki bundan sonra biraz sıkı takip et kaçırmayalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım az kalmış sanki bundan sonra biraz sıkı takip et kaçırmayalım
mesela kac saat sonra yapimm cnm bunu saat 16 30da yaptim 12den sonrada hic sivi almamistimCanım az kalmış sanki bundan sonra biraz sıkı takip et kaçırmayalım
Canım akşam 9-10 gibi bi daha yap sıvıya çok dikkat ederekmesela kac saat sonra yapimm cnm bunu saat 16 30da yaptim 12den sonrada hic sivi almamistim
Bi çıkıntı göremediğim için kıza benzettim ama uzun mesajınızı okuyunca erkek olmasını gerekir diye düşünüyorumHayırlısı inşallah sağlıkla uğurla gelsin
ha hah ha ha allah da seni güldürsün. cok güldüm. hic zamana bakmıyorum kı. biraz daha bekleseydim torun sahıbı olacakdıCnm saoldaa konu sahibi onu yazalı 4 sene oldu![]()

O zmn bişey yapılamaz da korkma inş yoktur bişi4 gün oldu daha ondan sonra kesin birsey yapmadik korktugum icin
Öyle vallaha hah ha ha allah da seni güldürsün. cok güldüm. hic zamana bakmıyorum kı. biraz daha bekleseydim torun sahıbı olacakdı![]()
tm cnmCanım akşam 9-10 gibi bi daha yap sıvıya çok dikkat ederek
Canim 7 tane testin kalmisti heralde. Belki yetmeye bilir tedbirli oltm cnm
bend ayni senin gibiyim canım kramp giriyo bacaklarimaHamile Arkadaşlar bisey sorcam geceleri bacagima kramp giriyo cok zor bi durum ayaga kalkmadan cozulmuyo diger hamileliklerimdede vardi ama son aylarda olurdu bunda erken basladi gecede bikac defa oluyo kitleniyorum resmen sizede oluyomu
Benim ucuncu gebeligim ve hepsinde yasiyorum uykudan bagirarak uyaniyorum ayaga kalkinca cozuluyobend ayni senin gibiyim canım kramp giriyo bacaklarima
ama diğerlerinde böyle degildim
evt cnm 7 tane var bugun19. gunum yarin pik olur bu aksammi bilmiyorumCanim 7 tane testin kalmisti heralde. Belki yetmeye bilir tedbirli ol![]()
aynen bugun sabah oldu benim de once sol bi iki saat sonrada sag ilk defa basima geliyoBenim ucuncu gebeligim ve hepsinde yasiyorum uykudan bagirarak uyaniyorum ayaga kalkinca cozuluyo
Degerlendiricek misin yoksa sadece takip mi yapiyorsunevt cnm 7 tane var bugun19. gunum yarin pik olur bu aksammi bilmiyorum
Hemen ayaga kalk yoksa cikmiyo dugumlenmis gibiaynen bugun sabah oldu benim de once sol bi iki saat sonrada sag ilk defa basima geliyo
bagirarak uyandim
Canım o arkadaş cinsiyet için değil hamile kalmak için kullanıyorCanim 7 tane testin kalmisti heralde. Belki yetmeye bilir tedbirli ol![]()
Canım benimde bel de var bi çözümü var mı yaBenim ucuncu gebeligim ve hepsinde yasiyorum uykudan bagirarak uyaniyorum ayaga kalkinca cozuluyo
Anladim canimCanım o arkadaş cinsiyet için değil hamile kalmak için kullanıyor
Aylardır hep çok az koyulaşıp açılıyor
Kaçırıyor olabilir diye öyle dedim ben
enfeksiyon var canm ilac kullaniyorum bilmiyom ne yapacagimi zaten dun gece iliski oldu sadece takip edeyim diyorumDegerlendiricek misin yoksa sadece takip mi yapiyorsun