- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #86.401
Adet bitiminden sonra düzenli ilişki oldu canım bir gün ara ile perhiz yapmadık yaniPikten bir gün öncesinde ilişki oldu demişsin ya peki daha öncesindede oldumu? Yani adetten sonra sadece pikten 1 gün önce pik günü ve sonrasımı oldu sadece canım?
Evet cnm baya koyulasmis, ama iyi ki yine de deneme yapmadin
Evet canım iyi bugün deneme olmamış bencede yarın çatlar bakalım sabah 11 de yapayım diyorum ilk testi uygun mı senceEvet cnm baya koyulasmis, ama iyi ki yine de deneme yapmadin
Yarin catlar diye dusunuyorum
Aynen canim 11 -12 gibi yap. Insallah silinmis.olurEvet canım iyi bugün deneme olmamış bencede yarın çatlar bakalım sabah 11 de yapayım diyorum ilk testi uygun mı sence
Evet canim en koyu hali ultra pik olmus 3 saat sonra yeniden test yapmalısınElifAsel54 canım 00 da test yaptık şimdi yani hala ultra pik en alttaki en son yapılan
Canım gece test yapamam ama sabah 9-10 gibi yaparım sence yarın öğlene çatlarsa 2.5 gün olmuş olacak tutma şansı varmıSabaha yada öğlene çatlar
Aynen canim 11 -12 gibi yap. Insallah silinmis.olur
Hımm anladım canım sağolAdet bitiminden sonra düzenli ilişki oldu canım bir gün ara ile perhiz yapmadık yani
Sperlerin 3-5 gün yaşama şansı var kısmeti varsa tutar inşCanım gece test yapamam ama sabah 9-10 gibi yaparım sence yarın öğlene çatlarsa 2.5 gün olmuş olacak tutma şansı varmı
İnşallah canımSperlerin 3-5 gün yaşama şansı var kısmeti varsa tutar inş
Nasip var tabi inseAllah canimCanım gece test yapamam ama sabah 9-10 gibi yaparım sence yarın öğlene çatlarsa 2.5 gün olmuş olacak tutma şansı varmı
Canım en son 2 gün önce deneme yaptın demiL Laladunyaiwashereonce @Birdemetumut kızlar üstteki saat 15 alttaki saaat 19 testim hala pik değilmi
Canım seni çok iyi anlıyorum. İnan bende öyleydim ama çok şükür geçti bitti hatta şuan unuttum bile çoğunuCok teşekkür ederim canım benim gerçekten çok çok sabrettim yeri geldi daraldım yeri geldi vazgeçtim yeri geldi Allah’a sığındım. Cokk şükürbu duyguyu da allah bana tattırdı. İnsallah burada bulanan bütün arkadaşlarıma nasip eylesin. Allah sana çocuklarını bağışlasın canım benim
Evet canım en son 10. Gün gece yani aslında 11. Günün ilk saatleri 00 da oldu. Öğlen okunca yumurtada çatlardaa 2.5 gün geçmiş olacak.Canım en son 2 gün önce deneme yaptın demi
Dün ve bugün olmadı
Canım seni çok iyi anlıyorum. İnan bende öyleydim ama çok şükür geçti bitti hatta şuan unuttum bile çoğunu
Senin güzel kalbine göre oldu çok şükür
Sağlıkla kucağına almak güzel günlerini görmek nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?