- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #86.421
Şimdi yaptık canım sanki çatlamış gibi geldi sence t c den daha açıl renk alttaki tesim dün kü testler üstteki 11 de yaptım
Evet canim açılmış testin çat olmuŞimdi yaptık canım sanki çatlamış gibi geldi sence t c den daha açıl renk alttaki tesim dün kü testler üstteki 11 de yaptım
Catlamis canimŞimdi yaptık canım sanki çatlamış gibi geldi sence t c den daha açıl renk alttaki tesim dün kü testler üstteki 11 de yaptım
Catlamis canim son attigin teste gore, bi daha yap bakalim daha koyulasacagini sanmiyorum, hayirlisi olsun insallah
Amin Allah razı olsun canimKandiliniz mubarek olsun kizlar
Rabbim hepinizin dilegini muradini versin
Isteyene erkek isteyene kiz evlatlar nasip etsin
Evet canim açılmış testin çat olmu
[/QUOTE
Catlamis canim
Rabbim gonlune gore hayirli bi prenses nasip etsin insAllah
İnşallah canım senin de gönlündeki nasip olsun
Catlamis canim son attigin teste gore, bi daha yap bakalim daha koyulasacagini sanmiyorum, hayirlisi olsun insallah
İnşallah canım yaparım yine 15
Tam iyi oldu deneme Rabbim sağlıklı kiz evladı nasip etsin
İnşallah canım evet zamanlama iyi oldu muhtemelen sabah veya gece çatladı 48 saati geçti 2.5 gün dolmadan çatlamış oldu tahminen 2.5 gün diyelim. Bu gece o kadar güzel bir rüya gördüm ki . Deniz gördüm çok berraktı temiz sahildeki kumlaf bembeyaz aynı maldivler gibi . Rüyada kendimi o kadar huzurlu hissettim ki . Bugün çok umutluyum.
Son 1 kez test daha yap canm 4 gibi
Tamam canın
İnşallah canım gelsin prensen bekliyorum sabırla
Bence zamanlaman çok iyi canımEvet canım en son 10. Gün gece yani aslında 11. Günün ilk saatleri 00 da oldu. Öğlen okunca yumurtada çatlardaa 2.5 gün geçmiş olacak.
Tek testin olduğu resim son testin ise çatlamış canımŞimdi yaptık canım sanki çatlamış gibi geldi sence t c den daha açıl renk alttaki tesim dün kü testler üstteki 11 de yaptım
Bence zamanlaman çok iyi canım
Bundan sonrası tevekkül
Tek testin olduğu resim son testin ise çatlamış canım
Beraat gecemiz mübarek olsun kızlar
Evet Canımm picL Laladunyaiwashereonce @Birdemetumut kızlar üstteki saat 15 alttaki saaat 19 testim hala pik değilmi
Evet Canımm pic
Kız Bebek için testin pic olmadan 3 gün öncesine kadar sık ilişki olmalı
Özelden de bahsetmiştim
Şuan ilişki olmasın
Adet ilk günü itibari ile kaçıncı günündü 06 nisan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?