- 25 Şubat 2017
- 534
- 619
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #86.441
Evet Canımm pic
Kız Bebek için testin pic olmadan 3 gün öncesine kadar sık ilişki olmalı
Özelden de bahsetmiştim
Şuan ilişki olmasın
Adet ilk günü itibari ile kaçıncı günündü 06 nisan?
Normalde 14. Gün yumurtlardım bu sefer erken yunurtladım 12. Gün 13. Dede çatladı. Bence benim dün sabahtan pikti test yapmadım ama tahmin çünkü 15 deki test pik ti . Bu sabah ta en geç çat oldu . 1 günde yumurtam çatlıyor ortalama.
Evet Canımm pic
Kız Bebek için testin pic olmadan 3 gün öncesine kadar sık ilişki olmalı
Özelden de bahsetmiştim
Şuan ilişki olmasın
Adet ilk günü itibari ile kaçıncı günündü 06 nisan?
Test için sabah ilk idrarı yapılıp sonra su içmeden ikinci idararla mı test oluuordu
Zamanlama gayet iyi canım gönlündeki sağlıkla gelsin inşİlişki olmadı canım. 6 nisan adetimin 12. Günüydü bugün 11 de yaptığım testtede çat oldu geCe 00 yaptığım testte pik ti ya gece yada sabah çat oldu öuhtemelen . Son ilişkide 10. Günğn sonunda yani 11. Günün başında 00 de oldu . İlişkinin üzerinden tahminen 55-60 saat geçti. 2.5 gün önce bırakmış oldum.
Cnö bence zamanlama süper rabbim bu mübarek gün hürmetine sana bi prenses bize de bi paşa nasip etsin inşallahEvet canım aynen dediğin gibi. Ama genel de lh gün ortasında daha iyi salındığı için ben hergün 15 te yaptım testimi. Pik olunca 4-5 saate bir testi tekrarladım . Çatlayana kadar .test önceside 3 saat önceden su içmeyi kestim.
Örnek 7 de ilk idrar yapılırTest için sabah ilk idrarı yapılıp sonra su içmeden ikinci idararla mı test oluuordu
Sen eskiden de varmıydın burda yoksa ben mi yanlış hatırlıyorumÖrnek 7 de ilk idrar yapılır
10-11 arası ikinci idrar ile test yapılır sıvı alımı olmadan
Cnm bu ablayla hala görüşüyor musnKızlar face de nub teorisi...grubunda olan var mı
Dün akşam bir bayan geldi hastaneden emekli hamilelik düşünene koz erkek günü hesaplıyor.garanti veriyor yanılmadım diyor.10 kişiye verdiysem tuttu diyor..hamilelik düşünene deneyelim görün diyor..toplaşın gelin hadi oraya
Doğru hatırlıyorsun 3 yıldır kız topiğindeyimSen eskiden de varmıydın burda yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
Ben o bayanla görüşmüyordum sadece Face grubunda yaptığı yorumları gördüm okudum bilmiyorum ki orda mı değil mi ismi aklıma gelirse yazacagımCnm bu ablayla hala görüşüyor musn
Ay valla ne iyi olurduBen o bayanla görüşmüyordum sadece Face grubunda yaptığı yorumları gördüm okudum bilmiyorum ki orda mı değil mi ismi aklıma gelirse yazacagım
Evet benimde içimi umut ve huzur kapladı . Tabiki unutmam sende benim için et olurmuAy ne güzel bi rüya. Bugün bizide duanda unutma lütfen
TabikiEvet benimde içimi umut ve huzur kapladı . Tabiki unutmam sende benim için et olurmu
Zamanlama gayet iyi canım gönlündeki sağlıkla gelsin inş
Cnö bence zamanlama süper rabbim bu mübarek gün hürmetine sana bi prenses bize de bi paşa nasip etsin inşallah
Rüya mi gördün kime diyon kizAy ne güzel bi rüya. Bugün bizide duanda unutma lütfen
Bence de çok iyi zamanlama oldu canım. Tutarsa büyük ihtimal prenses tutmuşturİlişki olmadı canım. 6 nisan adetimin 12. Günüydü bugün 11 de yaptığım testtede çat oldu geCe 00 yaptığım testte pik ti ya gece yada sabah çat oldu öuhtemelen . Son ilişkide 10. Günğn sonunda yani 11. Günün başında 00 de oldu . İlişkinin üzerinden tahminen 55-60 saat geçti. 2.5 gün önce bırakmış oldum.
Teşekkür ederim canım . İnşallah tutar. Ben rüya gördüm canım bu gece çok temiz bir deniz masmavi ve bembeyaz kumsal.Bence de çok iyi zamanlama oldu canım. Tutarsa büyük ihtimal prenses tutmuştur
Çok güzel canım rabbim nasip etsin gönlündeki prensesi.Teşekkür ederim canım . İnşallah tutar. Ben rüya gördüm canım bu gece çok temiz bir deniz masmavi ve bembeyaz kumsal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?