- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #86.461
Saol cnm bugin unutma duanda lütfenAy hadi inşallah yola çıksın senin paşa da
Belki kızlarımda da olmuştur ama yumurtlama günü bilmediğim için hatırlamıyorumdurYa kızlar ben bisey fark ettim. Oğlumda da yumurtlama günü oldu ya ilişki. o gece gebelik oldu. Iliskiden sonra çok şiddetli kasik ağrısı olmuştu. Ve bu hamileligimde de ilişki sonrası şiddetli kasik ağrısı oldu. Cinsiyetten dolayı demiyorum da, demekki gebelik tutunca o ağrılar oluyormuş bende. Acaba bunu yaşayan varmı baska
Ederim canım inşallah ❤ bende duaniza talibimSaol cnm bugin unutma duanda lütfen
İnşallah gönlündekidirBelki kızlarımda da olmuştur ama yumurtlama günü bilmediğim için hatırlamıyorumdur
Sağol canım ama dediğim gibi gebelik tutunca şiddetli agri oluyor bu ay dikkat et belki senin de öyle olurİnşallah gönlündekidir
Ben yaşamadim oyle şiddetli ama suan yumurtlamadan beri sağ ve sol kasıklarim agriyo arada akintim var beyaz ve sanki hani boyle bacaklarini cok ayirirsin filan yada egzersiz yaparsin leğen kemiklerin agrir ya dünden beri öyle agrim var.dün cocuklari banyo yaptirdim ıspanak yikadim belim koptu resmen. Bunlar psikolojik mi acaba daha 7.gün bugünYa kızlar ben bisey fark ettim. Oğlumda da yumurtlama günü oldu ya ilişki. o gece gebelik oldu. Iliskiden sonra çok şiddetli kasik ağrısı olmuştu. Ve bu hamileligimde de ilişki sonrası şiddetli kasik ağrısı oldu. Cinsiyetten dolayı demiyorum da, demekki gebelik tutunca o ağrılar oluyormuş bende. Acaba bunu yaşayan varmı baska
İnaşlalh cnmS
Sağol canım ama dediğim gibi gebelik tutunca şiddetli agri oluyor bu ay dikkat et belki senin de öyle olur
Hormonlar tavan yapmışEki Görüntüle 2615822
Gebelik testi siparis ettim yarın elimde olur. Bugün bir ovulasyon yapayım dedim. Nasıl koyulasmis. Ilişki sonrası 17. Günüm
Benimde bu ay kasik batmalari oluyordu ve belim agriyordu. 7 gün de az değil canım ilk 9. Gun çıktı benimki testte inşallah tutmuştur canımBen yaşamadim oyle şiddetli ama suan yumurtlamadan beri sağ ve sol kasıklarim agriyo arada akintim var beyaz ve sanki hani boyle bacaklarini cok ayirirsin filan yada egzersiz yaparsin leğen kemiklerin agrir ya dünden beri öyle agrim var.dün cocuklari banyo yaptirdim ıspanak yikadim belim koptu resmen. Bunlar psikolojik mi acaba daha 7.gün bugün
Hormonlar tavan yapmış
Ay inşallah tutunmuştur dün ovu testi yaptim siliktiBenimde bu ay kasik batmalari oluyordu ve belim agriyordu. 7 gün de az değil canım ilk 9. Gun çıktı benimki testte inşallah tutmuştur canım
Yok canım bende senin gibi 1 hafta sonra ovulasyon yapmıştım ikinci çizgi hiç yoktu. Bir yerde okumuştum hcg yükselmeye başladi mi lh de yükselmeye başlıyormuş.Ay inşallah tutunmuştur dün ovu testi yaptim siliktikendi kendime triplere girdim olmadi diye pik bekliyodumsa eğer
Çatlamış canımŞimdi yaptık canım sanki çatlamış gibi geldi sence t c den daha açıl renk alttaki tesim dün kü testler üstteki 11 de yaptım
Çatlamış canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?