Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ya kızlar ben bisey fark ettim. Oğlumda da yumurtlama günü oldu ya ilişki. o gece gebelik oldu. Iliskiden sonra çok şiddetli kasik ağrısı olmuştu. Ve bu hamileligimde de ilişki sonrası şiddetli kasik ağrısı oldu. Cinsiyetten dolayı demiyorum da, demekki gebelik tutunca o ağrılar oluyormuş bende. Acaba bunu yaşayan varmı baska

Belki kızlarımda da olmuştur ama yumurtlama günü bilmediğim için hatırlamıyorumdur

Ben yaşamadim oyle şiddetli ama suan yumurtlamadan beri sağ ve sol kasıklarim agriyo arada akintim var beyaz ve sanki hani boyle bacaklarini cok ayirirsin filan yada egzersiz yaparsin leğen kemiklerin agrir ya dünden beri öyle agrim var.dün cocuklari banyo yaptirdim ıspanak yikadim belim koptu resmen. Bunlar psikolojik mi acaba daha 7.gün bugün

Benimde bu ay kasik batmalari oluyordu ve belim agriyordu. 7 gün de az değil canım ilk 9. Gun çıktı benimki testte inşallah tutmuştur canım

Benimde bu ay kasik batmalari oluyordu ve belim agriyordu. 7 gün de az değil canım ilk 9. Gun çıktı benimki testte inşallah tutmuştur canım
Ay inşallah tutunmuştur dün ovu testi yaptim silikti kendi kendime triplere girdim olmadi diye pik bekliyodumsa eğer

Ay inşallah tutunmuştur dün ovu testi yaptim silikti kendi kendime triplere girdim olmadi diye pik bekliyodumsa eğer
Yok canım bende senin gibi 1 hafta sonra ovulasyon yapmıştım ikinci çizgi hiç yoktu. Bir yerde okumuştum hcg yükselmeye başladi mi lh de yükselmeye başlıyormuş.

Size bir şey sormak istiyorum 2 aydır test yapıyorum pik yakalayim diye hep testlerim silik çıkıyor çıldırtacak bu testler beni sizce bir nedeni var mıdır sıvı alımına da dikkat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…