- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #56.001
Yok cnm gidemedim dahaPrensesim2016 canım o teyze ye gitmedin mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm gidemedim dahaPrensesim2016 canım o teyze ye gitmedin mi
Yok cnm gidemedim daha
iyim allaha sukir. sen nasilsin canim takip edemiyom son zamanlar varmi sende calismalar.Nasılsın canım
iyim sukir canim. evet belli oluyo artik gobusdr disardan . 25 haftalik olduk sukir. hala hafif miyde bulantilarim var. onun disinda her sey yolunda. rabbim sana ve burdaki isteyen tum arkadaslara nasip etsin insallah.İnşallah canımcım senin nasıl gidiyor ne kadarlık oldun baya büyümüştür göbüş artık
Yolun yarısını geçmişsin allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım .amin inşallahhh aminnn tatlımiyim sukir canim. evet belli oluyo artik gobusdr disardan . 25 haftalik olduk sukir. hala hafif miyde bulantilarim var. onun disinda her sey yolunda. rabbim sana ve burdaki isteyen tum arkadaslara nasip etsin insallah.
Ins cnm sagolHakkında hayırlısı olsun insAllah
Adet tarihide lazim29.06.1984 canim çekinme degil ovulasyon bilmediğimden yazmadım doktor bisey demedi
Kız gibiYok değilim oğlumun bilgileri o
Tutuyor mu diye verdim
Kız için bakabiliyorsan vereyim
Mesela Ekim ayında
30.10 adet başlama
06.11 adet bitiş
Yum 14-15 Kasım agrım çoktu o günler
24 temmuz son Adet 7 gün sürüyor 25 günde bir oluyorum 29.06.1984 dogum tarihimAdet tarihide lazim
Kız gibi24 temmuz son Adet 7 gün sürüyor 25 günde bir oluyorum 29.06.1984 dogum tarihim
Yok bazı nedenlerden dolayı ben düşünmüyorum işte bu yüzden hep üzgünüm birde yaparsan yine kızım olacak gibi hissediyorum bilmiyorum kafam çok karışıkiyim allaha sukir. sen nasilsin canim takip edemiyom son zamanlar varmi sende calismalar.
Özel msj attım canım sana bakarmısınKız gibi
Daha cinsiyet belli degilmi?
Belli erkek canimKız gibi
Daha cinsiyet belli degilmi?
Kucağına almak nasip olsunBelli erkek canim
Evet canim 4. Kiz yoldaymis artik hayirlisiBebeğinin cinsiyetini öğrendinmi canım???
Nasipten otesi yok canim saglikli sihhatli kucagina almayi nasipetsin insalllah kucagina aldiginda onun verdigi mutluluk herseye degerEvet canim 4. Kiz yoldaymis artik hayirlisi
Canim s3nin takvim bende tutmadi kiz gozukuodu simdi hastaneden geliyorum erkekmis.allhim herkese istedigini versin.Kucağına almak nasip olsun
Canim s3nin takvim bende tutmadi kiz gozukuodu simdi hastaneden geliyorum erkekmis.allhim herkese istedigini versin.