- 28 Şubat 2018
- 198
- 306
- 18
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #56.141
Sağol canım insallah. Valla canım tüm belirtilere herkes kiz diyordu. Sabah çok çok iyiydim akşam bulantidan uyuyamiyordum. Bende en büyük belirti göğüs ucu kararması oldu bildiğin simsiyah oldu ikinci de idrar oldu çok açık sarıydı.Aa ne guzel bir haber renklide gösterdiyse kesin erkekdir ne guzel bir haber ne belirtilerin vardi paylaş hele
Yüzüm sivilce doldu minik minik sırtım göğsüm hep sivilce oldu burnum büyüdü. aaa birde tüyler var o kadar hızlı uzuyordu ki artik illallah etmiştim. Yeme içme degisikligim olmadı ama kızımda limon yediğimi bilirim kasa kasa aldırmıştım bunda canım sadece turşu çekti bir defalık oda kızdır ondan herhalde dedim. Rüyamda hep kiz gördüm hatta 5 54Kbr54 seni gördüm kızı olacak söylemeyelim üzülmesin diyorsun falan. Öyle canım ayaklarım buz gibiydi. Akintim 6 7 haftalık olana kadar yoktu gibi şimdi çok çok çok fazla. Ellerim kuruyordu ben havadandır diye düşünüyordum. Öyle iste canım aklıma geldikçe yazarım insallah. Birde 10.hafta da hissettim canım hareketini