- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #62.421
Takvimim bu kalpli olan günler degerlendirme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testleri ne zaman yaptınTakvimim bu kalpli olan günler degerlendirme
Dün saat 3 te koyu olanı bugün saat 3 te açık renkli olanı yaptım son ilişki salı günü olduTestleri ne zaman yaptın
Nekadar takmamaya calissakta mutlaka can sıkmayı beceriyolar canimBana ne diyecekler kim bilir, umrumda değil
Üstteki testten önce de test yaptınız mı?Kızlar üstteki indim yaptım alttakini bugün .adetimin15.gunu adet dongume göre 4 gün var ovulasyona yumurtam çatlamış mi oluyor şimdi Eki Görüntüle 2259940
Canım sen sanırım C ye baktın çünkü bu testler pik değilPik hala testlerin canım
Canım ben seni çok iyi anlıyorumNekadar takmamaya calissakta mutlaka can sıkmayı beceriyolar canim
Aaa ters cekmiş yeni farkettimCanım sen sanırım C ye baktın çünkü bu testler pik değil
Canım ben seni çok iyi anlıyorum
Benimde başıma daha cinsiyet belli değilken geldi çok sevdiğim bi ablam vardı aradı cinsiyet belli mi diye
Sonra bence bu da kız neyse sen daha doğurursun 4-5 tane dedi
Gerçekten kırılmıştım kızım olacak olmasına değil de ima ettiği şeye
Sonra erkek olduğunu duyunca da aşırı sevinmiş gibi yaptı insanlar böyle işte iki yüzlüler
[/adaletsiz dunya iste elimizdende bisey gelmiyoki senin yaptigin gibi bizde susturalim onlari
Yapmadım canım dün ve bugün yaptım sadeceÜstteki testten önce de test yaptınız mı?
Daha pik olmamış pik olmadan çatlamaz
Evet 16 sında16 sın da mı oldu
Sen testlere devam etEvet 16 sında
Bu akşam tekrar yapayimmi yoksa yarınki yapayım.bu arada silik olanda diğeri kadar koyulastiSen testlere devam et
Sıvı alımına dikkat ettiysen yap testBu akşam tekrar yapayimmi yoksa yarınki yapayım.bu arada silik olanda diğeri kadar koyulasti
Sen nezaman ogreniceksin canimAman o laflara hiic aldırış etmeyin bende şimdi hamile olduğumu öğrenince bu seferde oğlun olsun diyip duruyorlar rabbim hayırlısını versin kafaya takdigimiza degmez
Pazartesi kan sonuçlarıni göstermeye gideceğim inşallah söyler devlette pek erken soylemiyo amaSen nezaman ogreniceksin canim