- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #62.561
Bende konyadayım. Ali Acar iyi bir doktor onun takibinde olman iyiBen konyadayim. Prof Ali acar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende konyadayım. Ali Acar iyi bir doktor onun takibinde olman iyiBen konyadayim. Prof Ali acar
Kacıncı gunun canım
Canım benim kız kardeşim dede vardı o durum iğneyi önceden büründü doktor bilgi verir konu hakkında danış doktorunaKizlar bizde kan uyusmazligi var kimisi hamile iken igne yapilmasini söylüyor kimisi dogumdan sonra bilgisi tecrubesi olan var mi gerci daha gebelik yok bende![]()
İyi bakalim yanliz kalabalik çok bekletiyor onada katlanacagiz artik hayirlisi olsun insallahBende konyadayım. Ali Acar iyi bir doktor onun takibinde olman iyi
9.gun ama gecen ayda erken yumurtlama olduKacıncı gunun canım
HamCanım ben hamileyken diye biliyorum ama bunu bir doktora sorsan iyi edersin bence
Tskler canm bi kac yerde okudum bu yüzden düşük yapanlar oluyormus bi hamile olayim allahin izni ile dr danisacagim ilk is bu olacakCanım benim kız kardeşim dede vardı o durum iğneyi önceden büründü doktor bilgi verir konu hakkında danış doktoruna
Koyulasmaya baslamıs canım9.gun ama gecen ayda erken yumurtlama oldu
Ayy hadi inşallah bu ay gelir prensesin bebişim ona hepimiz dua edelim simdidenKoyulasmaya baslamıs canım
İnşallah canımAyy hadi inşallah bu ay gelir prensesin bebişim ona hepimiz dua edelim simdiden
Sen nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor rahat misinİnşallah canım
Aynen bugun sadece 1 tane yaptim yarin tekrar yapcamKoyulasmaya baslamıs canım
Ins cnm sagol allah herkesin gonlunr gore versinAyy hadi inşallah bu ay gelir prensesin bebişim ona hepimiz dua edelim simdiden
İnşallah canım Rabbimden istedik verir inşallah herkesin gönlüne göreIns cnm sagol allah herkesin gonlunr gore versin
İyiyim şükür canım mide yanması dışında bir sıkıntım yok bel bacak agrısı hic kesilmedi bide. Ama Bulantım hic olmadıSen nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor rahat misin
Tamam canımAynen bugun sadece 1 tane yaptim yarin tekrar yapcam
Kac haftalik oldunİyiyim şükür canım mide yanması dışında bir sıkıntım yok bel bacak agrısı hic kesilmedi bide. Ama Bulantım hic olmadı
11 canımKac haftalik oldun
Az kalmis cinsiyetini ogrenmeye cnm ne zaman gideceksin11 canım
Daha belli değil canım ikili test yaptırmıcam direk cinsiyet ögrenmeye gidicemAz kalmis cinsiyetini ogrenmeye cnm ne zaman gideceksin