- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.388
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #63.241
Canım resim yok kikizlarrr nerdesiniz yaaa biri bisey desinn bana bugun 21 . gunum yumurtlama yenimi oldu bi baksaniza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım resim yok kikizlarrr nerdesiniz yaaa biri bisey desinn bana bugun 21 . gunum yumurtlama yenimi oldu bi baksaniza
Ya da bende görünmüyorkizlarrr nerdesiniz yaaa biri bisey desinn bana bugun 21 . gunum yumurtlama yenimi oldu bi baksaniza
burda cnmCanım resim yok ki
Eki Görüntüle 2265903 Kizlarr yumurtlama ben burdamiyim diyooo
olabilirmiki oyle seyYa da bende görünmüyor
Canım testin koyulaşmış yumurtlaman var çok şükürEki Görüntüle 2265921 @Ceymiceyn
insallah insallah dua edin lutfen bu aksam deneme yapacam enfeksiyonum bitti insallh tutar emeklerim cabalarim bosa gitmez ins dua edin ne olur bu kadar yaklasmiskin ins bu ay gebeligi elde ederimCanım testin koyulaşmış yumurtlaman var çok şükür
İnşaAllah ramazan hürmetine bu ay hamile kalırsın
Yok canım bu akşam olması önemli asılkeske dun aksamda iliski olsaymis diyorum sizce olmasi iyi olacakmiydi ondan onceki gun girmistik bu aksam olsa tabi hersey kismet ama sizce tutma ihtimali varmidir
tamam cnm insalh nasipte bu ay vardir dualarimdasiniz dualarinizdan da eksitmeyin beni 10 gun sonra guzel haberlerle doneyim size insallhYok canım bu akşam olması önemli asıl
Yarın da dene bence
tamam cnm insalh nasipte bu ay vardir dualarimdasiniz dualarinizdan da eksitmeyin beni 10 gun sonra guzel haberlerle doneyim size insallh
[/QUOTE
Ben bile burda ne kadar sevindim anlatamam o koyuluğu gördüğüme seni düşünemiyorum bile. Bu geceyi yarını degerlendir mutlaka. Rabbim su mübarek günlerin yüzü suyu hurmetine evlat hasretiyle yananlarin kucaklarını doldur ya Rabbim.
Pik olmus canımEki Görüntüle 2265903 Kizlarr yumurtlama ben burdamiyim diyooo
Canım her gun dua ediyorum sana inşallah bu ay olurtamam cnm insalh nasipte bu ay vardir dualarimdasiniz dualarinizdan da eksitmeyin beni 10 gun sonra guzel haberlerle doneyim size insallh
allah razi olsun canm insallah olur dusukten 9 ay gecti ins bu ay nasibimde vardir rabbim ol der ve olur ins allahimm seninde gonlune gore versin ins oğlusun seninledir saglikla kucagina almak nasip olsun insallhCanım her gun dua ediyorum sana inşallah bu ay olur
İnşallah canım inşallahallah razi olsun canm insallah olur dusukten 9 ay gecti ins bu ay nasibimde vardir rabbim ol der ve olur ins allahimm seninde gonlune gore versin ins oğlusun seninledir saglikla kucagina almak nasip olsun insallh
Canim bu aksam ve sonraki 2 gun daha olsunkeske dun aksamda iliski olsaymis diyorum sizce olmasi iyi olacakmiydi ondan onceki gun girmistik bu aksam olsa tabi hersey kismet ama sizce tutma ihtimali varmidir