- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #63.261
Aynen benimde 3 kizimda olmadi.Canım bizde ikisinde de bende hiçbirşey olmadı
Ben inanmıyorum buna pek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen benimde 3 kizimda olmadi.Canım bizde ikisinde de bende hiçbirşey olmadı
Ben inanmıyorum buna pek
❤❤İnşallah canım inşallah![]()
cnm bu aksam kesin yarin da belki ondan sonraki gun ben istesemde esim istemez artik dun aksamda istedim ama ikna edemefim maalesef giremedikCanim bu aksam ve sonraki 2 gun daha olsun
Canim bunu esine sonuna kadar izlet. Diyo ki pik gordugun aksam ve sonra ki 3 gun dahacnm bu aksam kesin yarin da belki ondan sonraki gun ben istesemde esim istemez artik dun aksamda istedim ama ikna edemefim maalesef giremedik
insallh cnm kesin deneme olacak bu aksam yarinda istiyom ama esim ikna olursa oda tamda sansima bu yumurtlamada oruc ayina denk geldi belki hayirlisi notledir ben hep hakkimda hayirli olani istiyorum insallh nasibimde varsa olur bu ay olmazsada saglik olsunPrensesim2016 canim dualarım seninle testin güzel değerlendir kaçırma Rabbim emeklerinin karşılığını versin inseAllah
Canim bunu esine sonuna kadar izlet. Diyo ki pik gordugun aksam ve sonra ki 3 gun daha
Biraktigim linkten izleyebilirsiniz
evet Canım erkek 13. hafta da baya bakti ama net bisey diyemem dedi bir ay sonra gelin dediseninde erkek değil mi ve kaçıncı hafta öğrendin?
Canim zaten cinsiyet icin degil bebek sahibi olmak icin yapiyosun. Bence bu aksam tes yapma daha yarin sabah yaparsin. Onemli olan senin bu 3 gunu bos gecmemen.kizlar saat 10 da bi test daha yapim. diyorum koyuluga gore degerlendirim siz ne diyorsunuz tekrarliyimmi testi
bilmiyorum ki bitti ertesi gün ve soraki 2 gün oldu birde tam yumutlamadan ertesi gün oldu. hangisi bilmiyorum
bir ay önceside kimyasal olmuştu hemen arkasından tuttu
Canim geç oldu ama bagira bagira gelmiş yumurtlaman insallh sonuda guzel olur strese falan girme kendini şartlandırmadaEki Görüntüle 2265903 Kizlarr yumurtlama ben burdamiyim diyooo
Yap canim bi bakalimkizlar saat 10 da bi test daha yapim. diyorum koyuluga gore degerlendirim siz ne diyorsunuz tekrarliyimmi testi
aynen oyle hayirli saglikli evlat olsun 2. olacagi icin cinsiyet hic onemli degil testide icimden tekrar yapmak geliyo o koyuluk hala devam ediyomu diye esim evde degil saat 11 gibi gelse deneme anca o zamn olur onun bi saat oncesi tekrar testle bakmak istiyorumCanim zaten cinsiyet icin degil bebek sahibi olmak icin yapiyosun. Bence bu aksam tes yapma daha yarin sabah yaparsin. Onemli olan senin bu 3 gunu bos gecmemen.
Senin testlerin sinirli cunku. En azindan kac gun pik kaldigini ogrenmis olursun.![]()
insalh cnm insallh umut doluyum sonunun guzel olacagina inaniyorumCanim geç oldu ama bagira bagira gelmiş yumurtlaman insallh sonuda guzel olur strese falan girme kendini şartlandırmada
yarim saat sonra tekrar yapcam cnmYap canim bi bakalim
Rabbim gonlune gore versin. Emekkerin bosa cikmasin ins.aynen oyle hayirli saglikli evlat olsun 2. olacagi icin cinsiyet hic onemli degil testide icimden tekrar yapmak geliyo o koyuluk hala devam ediyomu diye esim evde degil saat 11 gibi gelse deneme anca o zamn olur onun bi saat oncesi tekrar testle bakmak istiyorum
amin amin canm inşallahh...Rabbim gonlune gore versin. Emekkerin bosa cikmasin ins.