- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #63.281
Evet canim bu ultra pik kaçırma işin rast gitsinEki Görüntüle 2266007 kizlar bu daha koyu dimi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim bu ultra pik kaçırma işin rast gitsinEki Görüntüle 2266007 kizlar bu daha koyu dimi![]()
Yumurta çatlar döllenme gerçekleşir canimhanimlar ovulasyon testi pik oldugu zamanmi yumurta dollenir yoksa test silindigi zamanmi yani yumurta catladiktann sonrami olurr
ins cnm allah razi olsunnEvet canim bu ultra pik kaçırma işin rast gitsin
evet cnm amane zaman cat olacak o belli degil dahaYumurta çatlar döllenme gerçekleşir canim
aynen cnm tabiki oyle olacak esimi bekliyorum simdilikSen yolla spermler hazırda beklesin çatlayınca kapar o inseAllah
Ohh Masallah hala pikEki Görüntüle 2266007 kizlar bu daha koyu dimi![]()
Yumurtan catlamaya hazırlanıyor canımEki Görüntüle 2266011 evet kizlar gunduzki teste gore daha koyu gittikce koyulasiyo bu ne anlama geliyorr
bizim iliski bi saat sonraya kaldi ya bu adam.niye beni boyle oyaliyo bu ozel gunlerde iki defadir ariyomm gel seni bekliyorum diyorum saat11de gelecekti sozde simdi bi saat daha ekledib12de anca gelir ya sahur vaktine denk gelirse artik bu aksamda hicbisey yapmadan oyle uyucazOhh Masallah hala pik![]()
yani iliskine ne kadar gec olsa o kadar iyimi yoksa icerde hazir spermler bulunsa dahami iyiYumurtan catlamaya hazırlanıyor canım
Hazır bulunsa daha iyi canımyani iliskine ne kadar gec olsa o kadar iyimi yoksa icerde hazir spermler bulunsa dahami iyi
bizim iliski bi saat sonraya kaldi ya bu adam.niye beni boyle oyaliyo bu ozel gunlerde iki defadir ariyomm gel seni bekliyorum diyorum saat11de gelecekti sozde simdi bi saat daha ekledib12de anca gelir ya sahur vaktine denk gelirse artik bu aksamda hicbisey yapmadan oyle uyucaz![]()

eh iste kismet artik cnm yapcak bisey yok es evde olmayincaa hal boyle oluyooorrHazır bulunsa daha iyi canım
sorma ya suan cok sinirliyim bendee
Sen sinirlenme stres yapma tatlı tatlı beklesin yumurtan ilişki tam catlama anına denkgelsin ogluş tutunsun inşallahsorma ya suan cok sinirliyim bendee![]()

inşallah ya rabbim şu guzel ve hayirli dualarmizin hatrina saglikli bi evlat daha nasip eder insallah banadaSen sinirlenme stres yapma tatlı tatlı beklesin yumurtan ilişki tam catlama anına denkgelsin ogluş tutunsun inşallah![]()
Içerde hazır sperm olursa gebelik daha garanti oluyor ama kız olma ihtimali artıyor. Hazır yumurta üstüne hiç sperm yokken taze sperm gelirse erkek ihtimali artıyor.yani iliskine ne kadar gec olsa o kadar iyimi yoksa icerde hazir spermler bulunsa dahami iyi
bizim iliski oldu bakalimm artik nAsibimizde ne varsa onu gorecez saglikla olsunda kiz olmus erkek olmus hic onemli degil belki tutmazda bunu bilemeyiz yuce rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin insallahIçerde hazır sperm olursa gebelik daha garanti oluyor ama kız olma ihtimali artıyor. Hazır yumurta üstüne hiç sperm yokken taze sperm gelirse erkek ihtimali artıyor.