• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    524
kız valla seviyorum seni cok sakaci cok iyi birisin kalbin ne kadar guzel gonlu guzel insanlari seviyorum bende umutluyum piki gordum aksamki testim gunduzki teste gore dahada koyuydu deneme oldu bakalim rabbim nasip ederse ve hakkimda hayirlisiysa olur insallah cok istiyorum biliyosunuz kizim iki ay sonra 4 yasina gircek artik bi kardesi olsun istiyoruz rabbim ol derse ins su hayirli gunlerin hatrina olurrr❤❤❤
Bende seni seviyorum Allah biliyor. Bi insanı görmeden sevmek ne demekmiş ben burda öğrendim hepinizi çok seviyorum 😍❤️ kız hadi inş senden ve 3 cicek annesi 3 cicek annesi den güzel haberler bekliyorum. Bu arada ben biraz fazla sabırsızım ona göre bekletmeyin fazla 😏🤗😘

Bende seni seviyorum Allah biliyor. Bi insanı görmeden sevmek ne demekmiş ben burda öğrendim hepinizi çok seviyorum 😍❤️ kız hadi inş senden ve 3 cicek annesi 3 cicek annesi den güzel haberler bekliyorum. Bu arada ben biraz fazla sabırsızım ona göre bekletmeyin fazla 😏🤗😘
sabirsizlikmi onu bana sor sen hayal kirikligi yasamamak icin 12. gun ve uzeri test yapmak istiyorum cnm 10 gun erken geliyorr bana umut doluyum ben bu ay ins yaradan banada nasip edecek bu duyguyu bu ay soz eger hamile kalirsam burda herkese birer yasini şerif okuyacam ins ettigimiz dualarimizla rabbim bizi bos cevirmeyecek

sabirsizlikmi onu bana sor sen hayal kirikligi yasamamak icin 12. gun ve uzeri test yapmak istiyorum cnm 10 gun erken geliyorr bana umut doluyum ben bu ay ins yaradan banada nasip edecek bu duyguyu bu ay soz eger hamile kalirsam burda herkese birer yasini şerif okuyacam ins ettigimiz dualarimizla rabbim bizi bos cevirmeyecek
İnanıyoruz. Dua ediyoruz👍👼

1557235917561422489198.webp
yaptim testi kizlar cat olmusmu yum.

Back
X