- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #63.341
Testin kaldıysa akşam bi daha yap. Hatta istersen bu gece de ilişki olsun 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Catlamıs canım
ayip ettin haTestin kaldıysa akşam bi daha yap. Hatta istersen bu gece de ilişki olsun![]()
e hayirlisi artik cnm ins iliski aninda cat olmustur ve tutmusturCatlamıs canım
ins cnm o guzel haberi sendende bekliyoruz ❤Bencede catlamis :) hadi hayırlısı
Gelsin bebişler. Benim de bugün 10.günüm ama hafta sonunu beklicem test için garanti olsun. anneler gününde inşallah alırım o bekledigim haberi
İnşallah canım yakın zamanda catlamıs gibi duruyor dun catlasa daha silik olurdu gebelik garanti olsun dersen aksamda deneyebilirsine hayirlisi artik cnm ins iliski aninda cat olmustur ve tutmustur
peki tekrar test yapmama gerek varmi cnmCatlamıs canım
tabi cnm aksamda olcak insİnşallah canım yakın zamanda catlamıs gibi duruyor dun catlasa daha silik olurdu gebelik garanti olsun dersen aksamda deneyebilirsin
İstersen yap canımpeki tekrar test yapmama gerek varmi cnm
peki cnm saat 10 da tekrar yaparim yumurtam oglen veya ogleden sonra cat olmussa bunun kac saat omru var saat 10 11 gibi yine deneme olsa yumurta sonmez degilmi canliligini yitirmez dimi o zamana kadar cok soru soruyom strez degilde heyecan var bende ya hakkini helal etİstersen yap canım
1 gun canlı kalır yumurta canımpeki cnm saat 10 da tekrar yaparim yumurtam oglen veya ogleden sonra cat olmussa bunun kac saat omru var saat 10 11 gibi yine deneme olsa yumurta sonmez degilmi canliligini yitirmez dimi o zamana kadar cok soru soruyom strez degilde heyecan var bende ya hakkini helal et
Helal olsun ne demek1 gun canlı kalır yumurta canım
Olmus canimEki Görüntüle 2266167 yaptim testi kizlar cat olmusmu yum.
tm cnm allah razi olsun bu aksamda deneme icin ins gec kalmam1 gun canlı kalır yumurta canım
evt cnm cok sukurOlmus canim
Canım çok sevindim inşaallah bu mubarek günlerin yuzu suyu hurmetine hayirlisi ile hamis kalirsin tum isteyenler gonlundekine kalir inşaallahevt cnm cok sukur
Bende senin gibi dusunuyorum.İnşallah canım yakın zamanda catlamıs gibi duruyor dun catlasa daha silik olurdu gebelik garanti olsun dersen aksamda deneyebilirsin
Canim bu aksami kesinlikle degerlendir. Rabbim ins nasip edicek sana. Yarindan sonrada gebelik testi icin beklicez seni. Ins onda da cift cizgiyi goruceksinevt cnm cok sukur
amin cnm allah razi olsun ins saglikla yavrunu kucagina al insallah sendeCanım çok sevindim inşaallah bu mubarek günlerin yuzu suyu hurmetine hayirlisi ile hamis kalirsin tum isteyenler gonlundekine kalir inşaallah