- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #63.401
Kaç aylık oldun sen cnmKızlar hepinize çok çok teşekkür ederim iyi niyetleriniz ve güzel dualarınız için![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç aylık oldun sen cnmKızlar hepinize çok çok teşekkür ederim iyi niyetleriniz ve güzel dualarınız için![]()
Cok gecmiş olsun canım Rabbim şifa versin s Saglıkla kucagina al inşallahCanım bende nefes darlığı ve yüksek kalp ritmi var son bir buçuk aydır
2 buçuk haftadır da sürekli çağırıyor doktorlar kontrol ediyorlar, cihaza bağlıyorlar falan
Yıldım artık doktora gidip gelmekten
Az önce de kalp ekosu çektiler
Gitmezsem de birşey olursa riski sana ait diyorlar
Yeni birşey değil ama buraya yeni yazdım
Bu seninmi cnm bnde pek anliyamadimama ins hakkinda hayirlisi olur icinden gecen neyse o olur ins
23. Haftamın içindeyim canımKaç aylık oldun sen cnm
kizlar bu aksamda iliski olmasina gerek varmi
kiz sen bu ayda tutma seni formdan atacaz bak haberin olsun (saka bi yana Allah yar ve yardimcin olsun)kizlar bu aksamda iliski olmasina gerek varmi
sagol cnm allah razi olsun (valla atarsanizda haklisinizkiz sen bu ayda tutma seni formdan atacaz bak haberin olsun (saka bi yana Allah yar ve yardimcin olsun)
2 gun oldu demi canımkizlar bu aksamda iliski olmasina gerek varmi
4 6 7 mayis oldu 6 mayis testim pikti2 gun oldu demi canım
Canım sen kaç haftalık oldun?kiz sen bu ayda tutma seni formdan atacaz bak haberin olsun (saka bi yana Allah yar ve yardimcin olsun)
20 hafta bitti canimCanım sen kaç haftalık oldun?
Hadi bakalım inşallah tutar canım4 6 7 mayis oldu 6 mayis testim pikti
Bi arkadasimin iki kizi varCanım kimin bebeği bu
Nub için çok uygun değil fotolar ama net bi erkek nubu göremediğim için kıza benzettim ben
Sen doğum yaptın mı?
Tesekkur ederim canim benim degil bi arkadasin fotoBu seninmi cnm bnde pek anliyamadimama ins hakkinda hayirlisi olur icinden gecen neyse o olur ins
Canim senin iki kizin mi vardi simdi cinsiyeti ne23. Haftamın içindeyim canım
amin cnm allah razi olsun ins tutturmusuzdur bu ay artik bnm uc gundur göğüs uclarim cok aciyorr cnm bu ay farkettim onuda niye boyle oluyo onuda anlamadim varsada yoksada 10 gun sonra belli olcak zaten bugun 4. gunumHadi bakalım inşallah tutar canım
Kız 4 gun oldu muamin cnm allah razi olsun ins tutturmusuzdur bu ay artik bnm uc gundur göğüs uclarim cok aciyorr cnm bu ay farkettim onuda niye boyle oluyo onuda anlamadim varsada yoksada 10 gun sonra belli olcak zaten bugun 4. gunum
evet 6 mayis yumurtlama oldu o gece iliski oldu iste 3 4 gun oldu bugun 9 mayis benmi yanlis hesapliyorum acaba oryc basimami vurdu kizzzKız 4 gun oldu mu
Ne zaman catladı dedik canım catlamadan sonra saycanevet 6 mayis yumurtlama oldu o gece iliski oldu iste 3 4 gun oldu bugun 9 mayis benmi yanlis hesapliyorum acaba oryc basimami vurdu kizzz