• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek çoçuk merakı

Tek ben değilmişim takıntılı. Biz iki kız kardeştik. Kim görse annene söyle erkek kardeş yapsım size derdi. Çok kızardım amma çocuksun işte takmazdım o zamanlar. Evlendim şimdi. Oğlun olsun derler hep, üzülürüm.
Birinin kızı olunca Allah erkek evlatda versin derler. Ama oğlu olana kız evlat dilemez kimse. En iyisi takmamak, boş konuşmalar hepsi. Ama bi burukluk oluyor mutlaka.

Çevreyi boşverin onlar hiç susmaz 😀 Rabbim evlatlarınıza uzun ömürler versin

İyide kötü birsey soylemiyorlarki aslında siz epey hassassiniz. .icinizde sanki siz öyle istemişsinizde ondan takıyor gibi hissettim ben.
Arkadaşım hamile ve gelen çocuğu yine erkek herkes onada inşallah 3. Kiz olur ya da belli mi olur belki bu kızdır dr yanılmıştır diyen çok.
Hem kız hem erkek duygusunu yaşasın diye öyle soyluyorlar.Arkadaşımda 3. Düşünmüyordum ama 3. Sonkez deneyeceğim deyip güler dalgaya alır.
Eşiniz herkese söylemiş istemese söylemez. Evlatların hepsi bir sevilir sadece 1 kız varsa diğeri oğlan olsun istenir . Hanı 1 kız ,1 oğlum var diyene dengelemisin ne güzel de derler..
Böyle konulara takilicak birsey yok kanısındayım. Sanıyorum hormonlardan oluyor hamileliğinizin tadını çıkarın. 2 kız olması ayrıca söyle güzel birbirlerine arkadaş olur kimseye ihtiyaç duymazlar😉

Back
X