Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

heja moralini bozmamaya çalış canım.. hazır döllenmiş yumurtaların var.. kısmetse tutunacaklar sana.. ama kendini serbest bırak dinleme vücudunu.. başka şeylerle oyalan.. hayırlısı olur inş..

Ayyyyyy çoook komik yakaydirigubbakcemile3
Demek adamı sen attın yatağakaydirigubbakcemile3
hem de cart diye:roflol:
bu seferde gelmezse bu bebek aaaaaaaaaaklava:

valla eşim artık sende korkuyom dedi.sırnaşık şeynormalda başım ağrısa elini sürdürtmem ama bak işte evlat sevgisi ne kadar güzel birşey insan herşeye katlanıyor.:asigim:

kendini kötü hissetme canım benim
Allah büyük
nevro gibi sende relaks ol
Allah muhakkak mükafatını verecektir
demek 4 tane transfer ettiler
görüyomusun bide 3 ten fazla koymak yasak
tutsunda yasak masak dinlemiyolar
hayırlısıyla tatlişim
inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

selam kızlar.. bugün keyifler yerinde maşallah.. hepinize hayırlı cumalar..

bende doktora gittim geldim.. malum sonuç klomen verildi.. bakalım nolucak bu ay görücez.. yumoşlarım 6-7 mm miş şu an.. haftaya cuma gidicem tekrar.. hayırlısı Allah'tan bismillah deyip başlıyalım bizde..

valla eşim artık sende korkuyom dedi.sırnaşık şeynormalda başım ağrısa elini sürdürtmem ama bak işte evlat sevgisi ne kadar güzel birşey insan herşeye katlanıyor.:asigim:

sen bızm beter ablamızda bak sımdıde gorev kadını oldun..gorev askı nelerde yaptırımıs:jeyyar::jeyyar:
senı ornek alıyoruz gorev kadını olaraksırnaşık şey

hejacım ınsalalh guzel haberler vereecn..sakın moralını bozma..
kızına kardes gelcek hayırlısylaa..:Saruboceq::Saruboceq:

heja moralini bozmamaya çalış canım.. hazır döllenmiş yumurtaların var.. kısmetse tutunacaklar sana.. ama kendini serbest bırak dinleme vücudunu.. başka şeylerle oyalan.. hayırlısı olur inş..

kızlar çok sağolun ama insanın elinde değil bende tamam kafama takmıyıcam diyorum ama gel görki elde değil bazen kendi kendime teselli veriyorum dört embriyom var elbet bitane tutar diye bazan de yok tutmamış diyorum ve bunu kimseyle paylaşamıyorum iyiki sizler varsınız :1hug:

hadi canım bakalım hayırlısı olsun.:1hug:

sen bızm beter ablamızda bak sımdıde gorev kadını oldun..gorev askı nelerde yaptırımıs:jeyyar::jeyyar:
senı ornek alıyoruz gorev kadını olaraksırnaşık şey

:asigim::asigim:::asigim:en verimli çağlarımı çocukla uğraşarak geçirdim kızlar

içindeki sıkıntıyı paylaşman güzel ama lütfen bu durumdan bir an önce çık.. kuaföre git biz kadınların en çok rahatladıkları yer.. olmadı markete alışveriişe falan git.. onlar olmuşlar artık sadece sana yapışması var.. sende moralini düzelt ki onlarda sana sıkı sıkı tutunsunlar..

inşallah bitanem bu ay kızımın doğum günü inşallah ona en çok istediği kardeşini hediye edebilirim :Saruboceq:

hejam dont panicÇok üzgünüm çoook
daha şurda kaç gün var hemen olumsuz düşünme 4 tane bebişin var :1hug:

tulişim ayol ne zaman gittin geldin
ne zaman başlıyosun kullanmaya
yumoşların ne zman 6-7 mm olmuş yaa kafamçokkarıştı

canım beş gündür hiç dışarı çıkmadım hele bir haftam bitsin sonra çıkarım diyorum zaten içimden gelmiyor ama tavsiyen için çok sağol Şeniz

kedılerle ugrastın gecen ay bakalım..taktıklerıde aldın..kaydirigubbakcemile3
gelecek ay mujjdeyıde vercen bızedelikafaduldendelikafadulden

tulişim ayol ne zaman gittin geldin
ne zaman başlıyosun kullanmaya
yumoşların ne zman 6-7 mm olmuş yaa kafamçokkarıştı

sabahtan gittim yavrukuşum.. bugün 3. günü adetin.. 5. günü başla dedi işte.. pazar günü içerim.. sabah akşam içecem.. yumoşlar öyleymiş valla fisfisfis delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden eşimde dalga geçiyor ohoo o fındık kadar yumoşlara 100 milyon spermde olsa etkilemez diye :roflol::roflol: bende 11. gün kağıdı gözüne sokayım da gör ne olmuş dedim :roflol:

canım beş gündür hiç dışarı çıkmadım hele bir haftam bitsin sonra çıkarım diyorum zaten içimden gelmiyor ama tavsiyen için çok sağol Şeniz

hejam dr bana ilk yat ikinci gün çok ağır iş yapma ondan sonra normal hayatına dön.eşinle gez çocuğunla gez toz dedi.yani kafan takarak bekleme dedi.yeter canım 5 gün dinlenmişsin zaten.eğer onlar hayata yapışcaksa itediğni yap kaybetmezsin.:asigim:

hejam dont panicÇok üzgünüm çoook
daha şurda kaç gün var hemen olumsuz düşünme 4 tane bebişin var :1hug:

canım çok haklısın inşallah ikimizde müjdeli haberler veririz dört bebişin dedin de doktorum da transfer esnasında ben ay falan diyince bana bağırma bak bebişleri korkutuyorsun dedi ama inan ben çok safım herhalde inandım tamam tamam bağırmıyıcam dedim ama transferim çok zor geçti çok ağladım rabbim inşallah sonunda yüzümüzü güldürür :CüvCüv::Saruboceq:

kendini yormadan çık dolaş gel biraz hadi lütfen kendin için.. temiz hava almak bile iyi gelicektir sana.. zorla kendini çık dışarı havan değişsin..

kedılerle ugrastın gecen ay bakalım..taktıklerıde aldın..kaydirigubbakcemile3
gelecek ay mujjdeyıde vercen bızedelikafaduldendelikafadulden

hadi inş rapunzelim.. hihoyyythihoyyyt çok çalışmam lazım çokkkkkkkkkkkkkkkkk delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden sositosositosositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…