selam kızlar nasılsınız beni soracak olursanız iyi olmaya çalışıyorum bu gün transferin beşinci günü ama çok sancım var yani aynen adet sancısı o biraz moralimi bozuyor doktor dört embriyo transfer etti bakalım artık hakkımızda hayırlısı ama yinede kendimi kötü hissediyorum
Ayyyyyy çoook komik yakaydirigubbakcemile3
Demek adamı sen attın yatağakaydirigubbakcemile3
hem de cart diye:roflol:
bu seferde gelmezse bu bebek aaaaaaaaaaklava:
ayşecim ben çok korkarım öyle şeylerden.. uykundan uyanabiliyorsan felak ve nas surelerini oku.. Allah korusun seni.. ne olduğu hakkında fikrim yok canım.. ama sen o duayı birine yaptır bir an önce.. bebişlerin sana tutunsun.. çok duydum ümmüsübyan olupta hamile kalamayan.. Şeniz inş kardeşinin durumuda bir an önce düzelir canım..
ne güzel bir haber bu böyle.. hadi inş sıra bebişe gelsin..:ecrin_bebek:
geçmiş olsun canım.. hayırlısı olsun.. klomen vericekler sanada..
vakit kaybetmeden git doktora canım.. devlette yaptıracaksan yumurta takibi yapıyorlar.. bize zaman kaybı gibi geliyor ama vardır bi bildikleri.. inş aşılamanda tutar.. nazar değmesin değerler epey artmış..
beter ablacım geçmiş olsun.. efferin sana.. kusura bakma ama çok güldüm ya görev insanı haaa :roflol::roflol::roflol::roflol:
selam kızlar nasılsınız beni soracak olursanız iyi olmaya çalışıyorum bu gün transferin beşinci günü ama çok sancım var yani aynen adet sancısı o biraz moralimi bozuyor doktor dört embriyo transfer etti bakalım artık hakkımızda hayırlısı ama yinede kendimi kötü hissediyorum
valla eşim artık sende korkuyom dedi.sırnaşık şeynormalda başım ağrısa elini sürdürtmem ama bak işte evlat sevgisi ne kadar güzel birşey insan herşeye katlanıyor.:asigim:
heja moralini bozmamaya çalış canım.. hazır döllenmiş yumurtaların var.. kısmetse tutunacaklar sana.. ama kendini serbest bırak dinleme vücudunu.. başka şeylerle oyalan.. hayırlısı olur inş..
kendini kötü hissetme canım benim
Allah büyük
nevro gibi sende relaks ol
Allah muhakkak mükafatını verecektir
demek 4 tane transfer ettiler
görüyomusun bide 3 ten fazla koymak yasak
tutsunda yasak masak dinlemiyolar
hayırlısıyla tatlişim
inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
selam kızlar.. bugün keyifler yerinde maşallah.. hepinize hayırlı cumalar..
bende doktora gittim geldim.. malum sonuç klomen verildi.. bakalım nolucak bu ay görücez.. yumoşlarım 6-7 mm miş şu an.. haftaya cuma gidicem tekrar.. hayırlısı Allah'tan bismillah deyip başlıyalım bizde..
hejacım ınsalalh guzel haberler vereecn..sakın moralını bozma..
kızına kardes gelcek hayırlısylaa..:Saruboceq::Saruboceq:
sen bızm beter ablamızda bak sımdıde gorev kadını oldun..gorev askı nelerde yaptırımıs:jeyyar::jeyyar:
senı ornek alıyoruz gorev kadını olaraksırnaşık şey
kızlar çok sağolun ama insanın elinde değil bende tamam kafama takmıyıcam diyorum ama gel görki elde değil bazen kendi kendime teselli veriyorum dört embriyom var elbet bitane tutar diye bazan de yok tutmamış diyorum ve bunu kimseyle paylaşamıyorum iyiki sizler varsınız :1hug:
inşallah bitanem bu ay kızımın doğum günü inşallah ona en çok istediği kardeşini hediye edebilirim :Saruboceq:
hadi canım bakalım hayırlısı olsun.:1hug:
bende doktora gittim geldim.. malum sonuç klomen verildi.. bakalım nolucak bu ay görücez.. yumoşlarım 6-7 mm miş şu an.. haftaya cuma gidicem tekrar.. hayırlısı Allah'tan bismillah deyip başlıyalım bizde..
içindeki sıkıntıyı paylaşman güzel ama lütfen bu durumdan bir an önce çık.. kuaföre git biz kadınların en çok rahatladıkları yer.. olmadı markete alışveriişe falan git.. onlar olmuşlar artık sadece sana yapışması var.. sende moralini düzelt ki onlarda sana sıkı sıkı tutunsunlar..
tulişim ayol ne zaman gittin geldin
ne zaman başlıyosun kullanmaya
yumoşların ne zman 6-7 mm olmuş yaa kafamçokkarıştı
canım beş gündür hiç dışarı çıkmadım hele bir haftam bitsin sonra çıkarım diyorum zaten içimden gelmiyor ama tavsiyen için çok sağol Şeniz
hejam dont panicÇok üzgünüm çoook
daha şurda kaç gün var hemen olumsuz düşünme 4 tane bebişin var :1hug:
canım beş gündür hiç dışarı çıkmadım hele bir haftam bitsin sonra çıkarım diyorum zaten içimden gelmiyor ama tavsiyen için çok sağol Şeniz
kedılerle ugrastın gecen ay bakalım..taktıklerıde aldın..kaydirigubbakcemile3
gelecek ay mujjdeyıde vercen bızedelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?