Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cucum canım arkadaşımmm önemli değil biz yarınıda bekleriz yeter ki sonuç sevindirrici olsunn inş rabbim ellerimizi boş çevirmez de sana melegini gönderir

Canlarım nasılsınız bakalım. Ben bilgisayar başına da geçemez oldum. Sol gözüm çok sulanıyor. Yorduğumda ağrı bile yapıyor.

Son iletilerden gördüğüm kadarıyla badem kayınvalidesini kaybetmiş. :çok üzgünüm: Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah. Allah bademimize ve eşine sabır versin. :Saruboceq:

cucum , mesmeleğim de kan vermiş. Sonuç yarın çıkacakmış ne güzel. İnşallah güzel haberlerini alırız canımızınnnn. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :teytey:

nehirin üçüzleri olacakmış. :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

başka neler var yine bakamadım tabi. :1no2: iş yerinde de evraklarla ilgileniyorum. bilgisayar işlerine bakmıyorum bu ara. hepiniz iyisinizdir inşallah. çok öpüyorum. Şeniz Şeniz Şeniz

yok canım korkma allah büyük ;evet eşim kullanıyor bakalım allahım emeklerimizi boşa çıkartmasın ve bebeklerimizi bizlere yollasın.:Saruboceq:

canım çok fazla yorma kendini yazdıklarının dışında bende hatırlamıyorum sanırım bişey yokk kırmızıları gördük yazdık tarihlerini kendini iyi hissettiğinde bakarsın tatlımm

NEVOMM canım benimm çokk geçnişş olsunn.Rabbimm acil şifalar versin sana ..öpüyorum senii içokk özledimmmmŞeniz

merhaba kizlar...
hemen girdim haber vereyim dedim..kan verdim geldim,sonuc yarin cikacakmis,doktor direk esimi arayacak...haberi bende esimden ögrenecegim yanii...

Aaaaaaaaaaaaaaaa niye okadar geç bende büyük bi heyecanla girdim sonuçlar artık gelmiştir diye ama gelmemiş
neyse napalım pozitif olsunda yarın olsun:1hug:

Nevrocum gelmiş
çok geçmiş olsun Nevrocum nasılsın şimdi

Canım çok sağolll. Biraz daha ilerledi tatlım. Bir haftada ilerleyeceği kadar ilerlermiş. Sonra da iyileşme sürecine girecek Allahın izniyle. Yapabildiğin çoğu şeyi yapamamak ya da zorlanmak gerçekten zor. Yemek yerken baya zorlanıyorum. Bugünümüze şükür. İşte halimize şükretmemiz için bir sebep daha. Sağlık gibisi yok. Sen nasılsın bitanem? a.s.

Cucumm bende haberiii bekliyodummm uffff bir kanı ayıklayamıyor bu labaratuvarlarCADIARZU

NEVOMM canım benimm çokk geçnişş olsunn.Rabbimm acil şifalar versin sana ..öpüyorum senii içokk özledimmmmŞeniz

Canımmm balımmmm sen geldin mi kuzummm. :1hug: :1hug: :1hug: :asigim: Ben de seni çok özledimmmm. Şeniz Şeniz Şeniz Hoşgeldinnnnn. Ama ben giremiyorum bu aralar. :1no2: Sağol bitanemm. Ben de seni çok öpüyorummm. Şeniz Şeniz Şeniz

Ne bilgisayarmış beee lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

cücüm inşallah yarın güzel haber alırız
kocişin bağıra bağıra sevinçli haber verir inşallah hihoyyyt

Geldimmm nevommm.En çokkta senin haberini alıncaaa senii tebrik etmekk burda olmakk istedimm o anıı :)kaçırdık ama olsunnn.Allaha emanett oll bebişinleeee.Hamiş Hamiş nevomm :sm_cool::CüvCüv::ecrin_bebek:
Kafasını kırdım pcninn kafası dağıldı ama şimdii iyileşti naniknaniknaniknanik

cücüm inşallah yarın güzel haber alırız
kocişin bağıra bağıra sevinçli haber verir inşallah hihoyyyt

Cucumm bende haberiii bekliyodummm uffff bir kanı ayıklayamıyor bu labaratuvarlarCADIARZU

Aaaaaaaaaaaaaaaa niye okadar geç bende büyük bi heyecanla girdim sonuçlar artık gelmiştir diye ama gelmemiş
neyse napalım pozitif olsunda yarın olsun:1hug:
amin kizlar cok cok sagolunnn:asigim:

oy melegim gelmiss:1hug:
cok özledik seni,bir an önce sagligina kavusursun insallah canim benim..
her zaman aklimizdasin...Rabbim sana bununda altindan kalkmak icin güc kuvvet verecektir:Saruboceq:
bi ara özeline bakarmisin canimyerimseniben

evet dr öyle söylemiş sonuçların kötü değil ama ameliyat edelim demiş... eşim kararlı ameliyat olacak keçi boynuzu kürü şimdi mi başlasam ameliyattan sonra mı acaba... hem nasıl yapılıyo ne kadar uygulanıyo hiç bilmiyorum bana yardımcı olurmusun... 6 ayda değerler yükseliyomuş ... bilmiyorum bu ameliyattan sonra hamile kalan var mı burda acaba... neyse görüşürüz canım saol....a.s.

ameliyattan sonra uygularsın canım
tabiki var olmazmı yerimseniben
buradan bilgi alabilirsin canım

http://www.kadinlarkulubu.com/erkek-faktoru-erkek-infertilitesi/230290-erkek-infertilitesine-iyi-gelecek-bilimsel-arastirmalardoktor-tavsiyelerihaberler.html

sagol canim,

benim ilk evliligimden 15 yasinda bir oglum oldugu icin doktor pek benden pek suphelenmiyor. sizcede daha once cocuk sahibi olmak kromozom bozuklugu olmamasina isaret midir?
öncelikle çok geçmiş olsun....
aradan 15 yıl geçmiş...belki sizdende kaynaklanan bir sorun olabilir...belki eşiniz de belkide de sebepsizdir...bu tahminle anlaşılabilecek birşey değil...
bence eşiniz bir üroloğa gitsin...daha sonrada bir kadın doğumcuya gidip nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini öğrenirsiniz...

haaaaaaaaaaaaaa bide
normal yapı : 70
anormal yapı : 30
H S 7-8 lökosit görüldü yazıyo umarım herşey herkes için yoluna girer... ( benim içinde )
canım bence de testiniz çok kötü değil...ama varikosel zamanla değerleri düşürebilir belki....

canım sen daha ameliyat olmadın değilmi...

merhaba kizlar...
hemen girdim haber vereyim dedim..kan verdim geldim,sonuc yarin cikacakmis,doktor direk esimi arayacak...haberi bende esimden ögrenecegim yanii...
bitanem hayırlısı olsunŞeniz
bir gün daha bekelriz:1hug::asigim:

bitanem sen kendine iyi bakŞeniz bizler iyiyiz....
inşallah zamanla rahatsızlığın düzelecek canıma.s.:1hug:

Canlarım en azından özel ve ziyaretçi mesajlarımı cevaplandırayım dedim ama hepsini bitiremedim. Gözlerim çok ağrıdı. Kusura bakmayın olur mu? İlk fırsatta bakacağım. Allaha emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…