yok canım korkma allah büyük ;evet eşim kullanıyor bakalım allahım emeklerimizi boşa çıkartmasın ve bebeklerimizi bizlere yollasın.:Saruboceq:iyiyim canım bende şimdi ordan geliyorum mesajını okudum hadi konuşalım diycektim alta baktım gitmişsin iyi diyelim iyi olsun canım valla tedavim yaklaştıkça korkum heyecanım artıyo ne kadarda takmıyorum rahatım desemde korkuyorum mikrotese sonucundan korkuyorum rabbim hakkımzda hayırlısını versin. gündüzleri aklıma getirmiyorum getirmemeye çalışıyorum ama sabahlara kadar rüyamda iğne vurunup test yaptırıyorum inşallah bu denemede manevi yönden dahada kötüye gitmeminşallah herhangibir olumsuzlukta dağılıp toparlayamamaktan korkuyorum rabbim inşallah korktuğumuz yerlere uğratmasın bugünlerimizi aratmasın canım uzattım biraz ama bende durum böyle sen nasılsın canım eşin içiyomu bitkisel karışımı canım inşallah rabbim hepimize şifalar versin yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin selamlar....
Canlarım nasılsınız bakalım. Ben bilgisayar başına da geçemez oldum. Sol gözüm çok sulanıyor. Yorduğumda ağrı bile yapıyor.
Son iletilerden gördüğüm kadarıyla badem kayınvalidesini kaybetmiş. :çok üzgünüm: Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah. Allah bademimize ve eşine sabır versin. :Saruboceq:
cucum , mesmeleğim de kan vermiş. Sonuç yarın çıkacakmış ne güzel. İnşallah güzel haberlerini alırız canımızınnnn. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :teytey:
nehirin üçüzleri olacakmış. :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
başka neler var yine bakamadım tabi. :1no2: iş yerinde de evraklarla ilgileniyorum. bilgisayar işlerine bakmıyorum bu ara. hepiniz iyisinizdir inşallah. çok öpüyorum. Şeniz Şeniz Şeniz
merhaba kizlar...
hemen girdim haber vereyim dedim..kan verdim geldim,sonuc yarin cikacakmis,doktor direk esimi arayacak...haberi bende esimden ögrenecegim yanii...
Nevrocum gelmiş
çok geçmiş olsun Nevrocum nasılsın şimdi
NEVOMM canım benimm çokk geçnişş olsunn.Rabbimm acil şifalar versin sana ..öpüyorum senii içokk özledimmmmŞeniz
Canımmm balımmmm sen geldin mi kuzummm. :1hug: :1hug: :1hug: :asigim: Ben de seni çok özledimmmm. Şeniz Şeniz Şeniz Hoşgeldinnnnn. Ama ben giremiyorum bu aralar. :1no2: Sağol bitanemm. Ben de seni çok öpüyorummm. Şeniz Şeniz Şeniz
Ne bilgisayarmış beee lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
cücüm inşallah yarın güzel haber alırız
kocişin bağıra bağıra sevinçli haber verir inşallah hihoyyyt
Cucumm bende haberiii bekliyodummm uffff bir kanı ayıklayamıyor bu labaratuvarlarCADIARZU
amin kizlar cok cok sagolunnn:asigim:Aaaaaaaaaaaaaaaa niye okadar geç bende büyük bi heyecanla girdim sonuçlar artık gelmiştir diye ama gelmemiş
neyse napalım pozitif olsunda yarın olsun:1hug:
Canlarım nasılsınız bakalım. Ben bilgisayar başına da geçemez oldum. Sol gözüm çok sulanıyor. Yorduğumda ağrı bile yapıyor.
Son iletilerden gördüğüm kadarıyla badem kayınvalidesini kaybetmiş. :çok üzgünüm: Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah. Allah bademimize ve eşine sabır versin. :Saruboceq:
cucum , mesmeleğim de kan vermiş. Sonuç yarın çıkacakmış ne güzel. İnşallah güzel haberlerini alırız canımızınnnn. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :teytey:
başka neler var yine bakamadım tabi. :1no2: iş yerinde de evraklarla ilgileniyorum. bilgisayar işlerine bakmıyorum bu ara. hepiniz iyisinizdir inşallah. çok öpüyorum. Şeniz Şeniz Şeniz
canım aslında telaş edecek gibi kötü sonuç yok
hareketi toplamda bakmışlar ileri hızlı ileri yavaş diye ayırmamışlar
biraz hareketlilik düşük gibi
ameliyat yapalım dedilermi
morelinizi bozmayın canım burda çok düşük sperm sonuçları hatta hiç spermi olmayan insanlar var
Keçi boynuzu kürü uygulayabilirsin
çok sonuç alan arkadaşlar var
bizede dr tavsiye etti başlayalı 15 gün oluyo hatta
Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:
evet dr öyle söylemiş sonuçların kötü değil ama ameliyat edelim demiş... eşim kararlı ameliyat olacak keçi boynuzu kürü şimdi mi başlasam ameliyattan sonra mı acaba... hem nasıl yapılıyo ne kadar uygulanıyo hiç bilmiyorum bana yardımcı olurmusun... 6 ayda değerler yükseliyomuş ... bilmiyorum bu ameliyattan sonra hamile kalan var mı burda acaba... neyse görüşürüz canım saol....a.s.
arkadaslar
gecen sali gelismeyen gebelik nedeniyle kurtaj oldum.
doktor sperm kalitesizliginden olabilir dedi.
sizce hemen arastirma yaptirsak mi ilk bebekti
yoksa dogal yollardan tekrar denesek mi 2 ay sonra
36 yasindayim gec kalmaktan korkuyorum
öncelikle çok geçmiş olsun....sagol canim,
benim ilk evliligimden 15 yasinda bir oglum oldugu icin doktor pek benden pek suphelenmiyor. sizcede daha once cocuk sahibi olmak kromozom bozuklugu olmamasina isaret midir?
canım tam anlamıyorum ama spermiogram sonuçları aynen şöyle yazıyo
reng :k sarı
viskozite : N
sıvılaşma : 30 dk
bir mi : 64.000.000
tünejekülatda : 128.000.000
normal hareket :yüzde 20
yavaş hareket : yüzde26
hareketsiz : yüzde 54
canım sonuçlar bunlar işte çoğunu anlamadım zaten eşimin canı sıkkın benimde ama belli etmek istemiyorum...
sizin sonuçlar yani değerler düzeldi mi nası gidiyo umarım rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhatli, akıllı zeki, elleri ayakları düzgün, güzel ve HAYIRLI evlatlar nasib eder...
aslında bu değerler ne kadar kötü bilmiyorum yani normali nasıl olur neyse görüşürüza.s.
canım bence de testiniz çok kötü değil...ama varikosel zamanla değerleri düşürebilir belki....haaaaaaaaaaaaaa bide
normal yapı : 70
anormal yapı : 30
H S 7-8 lökosit görüldü yazıyo umarım herşey herkes için yoluna girer... ( benim içinde )
canım sen daha ameliyat olmadın değilmi...evet canım bugun sabah hastanedeydimtahlillerimi dahiliye ve anestezi dok göstermek için ama 1 den önce bakmıyorlarmış .biliyosun ssknın halini işe geri dönmek zorundaydım ve döndim zaten zor izin alıyorum senağlama
bitanem hayırlısı olsunŞenizmerhaba kizlar...
hemen girdim haber vereyim dedim..kan verdim geldim,sonuc yarin cikacakmis,doktor direk esimi arayacak...haberi bende esimden ögrenecegim yanii...
bitanem sen kendine iyi bakŞeniz bizler iyiyiz....Canlarım nasılsınız bakalım. Ben bilgisayar başına da geçemez oldum. Sol gözüm çok sulanıyor. Yorduğumda ağrı bile yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?