Canlarım nasılsınız bakalım. Ben bilgisayar başına da geçemez oldum. Sol gözüm çok sulanıyor. Yorduğumda ağrı bile yapıyor.
Son iletilerden gördüğüm kadarıyla badem kayınvalidesini kaybetmiş. :çok üzgünüm: Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah. Allah bademimize ve eşine sabır versin. :Saruboceq:
cucum , mesmeleğim de kan vermiş. Sonuç yarın çıkacakmış ne güzel. İnşallah güzel haberlerini alırız canımızınnnn. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :teytey:
nehirin üçüzleri olacakmış. :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
başka neler var yine bakamadım tabi. :1no2: iş yerinde de evraklarla ilgileniyorum. bilgisayar işlerine bakmıyorum bu ara. hepiniz iyisinizdir inşallah. çok öpüyorum. Şeniz Şeniz Şeniz[/QU slm annelerin en güzelne-asılsın bakalım her şey yolundamı işlerle falan kendini çok yorma dikkat et kendine innnşşşşşşş geçecek bebğinle birlikte daha kolay atlatacaksın ALLAH yardımcımız olsun:teselli:
Gözle zor seçilen açık pembe gölge koyulaşıncaya dek kan testi yaptırmıcam..Ya koyulaşsın ya da silinsin artık yaa:dilcikar:
Netten 32 ytl ye 200 tane gebelik test kiti ısmarladım....
(Test manyağı badem...delikafadulden)
kızlar bayağı oldu giremeyeli...herkes iyidir umarım size bir haberim var üçüzlerim olcak ..hala şoktayımm.....kafamçokkarıştı
bademcim başın sağolsun canım...mekanı cennet olsun.Allah geride kalanlara sabır versin..
Gözle zor seçilen açık pembe gölge koyulaşıncaya dek kan testi yaptırmıcam..Ya koyulaşsın ya da silinsin artık yaa:dilcikar:
Netten 32 ytl ye 200 tane gebelik test kiti ısmarladım....
(Test manyağı badem...delikafadulden)
bencede yaptığın şey çok güzel...çok kolay bişey değil herkes cesaret edemez...Amin canım..Allah hepimizin geride kalanlarına ömür versin inşallah...:Saruboceq:
Eşim az evvel beni çok duygulandırdı....senağlama
Eşim: beni görenler ne kadar dirayetli duruyorsun, neden hemen işe başladın ki diyorlar ben seni de anlatınca helal olsun bademe dediler annemi yıkanmasında yardım etti diye anlattım seninle çok gurur duyuyorum bademim bana iki melek doğurdun ve annemin cenazesini yıkadın Allah ne dilersen versin sana
Ben: bebeğim ben cenazesini yıkamadım.zaten hoca,ayşe abla ve komşunuz yıkamıştı..biz sadece birer maşrapa su döktük üzerine...ağlatma beni ya off
Eşim: ben de ağlıyorum şu anda, üzüntüden değil inanki gururdan, Allah bana çok güzel bir eş vermiş onjdan, annem de gurur duymuştur eminim, senin üzerine su döktüğünü biliyordur
Ben: sarı papatyam..kıyamam sana
Canım çok sağolll. Biraz daha ilerledi tatlım. Bir haftada ilerleyeceği kadar ilerlermiş. Sonra da iyileşme sürecine girecek Allahın izniyle. Yapabildiğin çoğu şeyi yapamamak ya da zorlanmak gerçekten zor. Yemek yerken baya zorlanıyorum. Bugünümüze şükür. İşte halimize şükretmemiz için bir sebep daha. Sağlık gibisi yok. Sen nasılsın bitanem? a.s.
bencede yaptığın şey çok güzel...çok kolay bişey değil herkes cesaret edemez...
bencede yaptığın şey çok güzel...çok kolay bişey değil herkes cesaret edemez...
kizlar..belki kizacaksiniz,niye yaptin diyeceksiniz ama ben az önce evdeki son idrar testimide yaptim...
15 gün gecti varsa bisey cikar diye düsündüm..bu saate kadar sabrettim ama dayanamadim...
kocaman bi negatif.....
gec döllenmedir,kan testi kesin sonuc verir,yarini bekle diyeceksiniz biliyorum..ama biliyorsunuz gecen haftada negatif cikmisti...kan testi %100se bunlarda %99...
olsaydi silik dahi olsa cikardi bence...
ilk an üzüldüm ama gecti simdi...herseye hazirlamistim kendimi...iyiyim sükür...
ve dün eger sonuc negatif cikarsa diye yaptigim plandanda bahsedeyim size..yarin dr aradiginda hangi ilaclara devam edicem onlari ögrenip tedaviye uzun bi süre ara vericem..9.ay gibi yeniden baslayabilirim belki...ama suan ilaclarin bende yarattigi tüm negatif seylerden kurtulmak istiyorum..bebek düsüncesinden bu süre icinde biraz uzak kalmak en iyisi sanirim..
kilo verip,biraz kendimle ilgilenip okuluma devam edicem...
hepinize tüm dualariniz,güzel dilekleriniz ve her an yanimda oldugunuz icin sonsuz tesekkürler canlar...
tek dilegim hepiniz Allahin izniyle önümüzdeki günlerde güzel haberler verin insallah...
kizlar..belki kizacaksiniz,niye yaptin diyeceksiniz ama ben az önce evdeki son idrar testimide yaptim...
15 gün gecti varsa bisey cikar diye düsündüm..bu saate kadar sabrettim ama dayanamadim...
kocaman bi negatif.....
gec döllenmedir,kan testi kesin sonuc verir,yarini bekle diyeceksiniz biliyorum..ama biliyorsunuz gecen haftada negatif cikmisti...kan testi %100se bunlarda %99...
ilk an üzüldüm ama gecti simdi...herseye hazirlamistim kendimi...iyiyim sükür...
ve dün eger sonuc negatif cikarsa diye yaptigim plandanda bahsedeyim size..yarin dr aradiginda hangi ilaclara devam edicem onlari ögrenip tedaviye uzun bi süre ara vericem..9.ay gibi yeniden baslayabilirim belki...ama suan ilaclarin bende yarattigi tüm negatif seylerden kurtulmak istiyorum..bebek düsüncesinden bu süre icinde biraz uzak kalmak en iyisi sanirim..
hepinize tüm dualariniz,güzel dilekleriniz ve her an yanimda oldugunuz icin sonsuz tesekkürler canlar...
tek dilegim hepiniz Allahin izniyle önümüzdeki günlerde güzel haberler verin insallah...
kocaman bi negatif.....
kocaman bi negatif.....
QUOTE=cucu-pete;6136163]merhaba kizlar...
hemen girdim haber vereyim dedim..kan verdim geldim,sonuc yarin cikacakmis,doktor direk esimi arayacak...haberi bende esimden ögrenecegim yanii...
bademcim 4 saati gecmistir kesin..kismet canim ya..seninde hersey yoluna girecek insallah:Saruboceq:En az 4 saatlik idrarını tutup öyle test yapman lazım..Öyle yaptınmı canım? idrar testleri beta hcg çok yükselince sonuç veriyormuş..Ben laf olsun diye test yapıyorum artık bakma sen bana..Benim gölge var ama ne koyulaşma ne de gerileme yok..Hormonlarım bozuldu da habeirm yok belki...
cok sagol canim benim.inan bisey degismedi benim icin..zuzummm:asigim:
sakinleşince daha doğru kararlar vereceksin eminim
sen değerlisin benim için
ilk tanıştığımızda hep karamsarlığıma pozitif oldun
senin pozitif enrjin beni yükseltti çoğu zaman kolay pes etmeni istemiyorum
eğer sonu güzel olacaksa çekilen çile kutsaldır
savşmalıyız bitanem
pes etmmeliyiz
zaten günlüğüde yazmışsın uzun süre gidecekmişsin hepimizin kafa dinlemeye yalnız kalmaya ihtiyacı oluyo
hayattan vazgeçtiği umutsuzluğa kapıldığı yıldığı ama
umut işte ah o umut yokmu bizi ayakta tutuyo
bak bademe
herşey bi kesinleşsin bakalım
sonrasında yine konuşuruz
ben hep yanındayım aramızda ne kadarda binlerce kilometre uzaklık olsada:çok üzgünüm:
hakkında herşeyin hayırlısını temenni ediyorum:Saruboceq:
merhabalar.. öncelikle umarım herşey hakkınızda hayırlısı olur. bu yaptığınız test pahalı olan erken gebelik testimi yoksa normal testlerden mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?