Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Gözle zor seçilen açık pembe gölge koyulaşıncaya dek kan testi yaptırmıcam..Ya koyulaşsın ya da silinsin artık yaa:dilcikar:

Netten 32 ytl ye 200 tane gebelik test kiti ısmarladım....

(Test manyağı badem...delikafadulden)

bademcim başın sağolsun canım...mekanı cennet olsun.Allah geride kalanlara sabır versin..

Bir kaç gündür kahverengi pembemsi bir akıntı oluyor bende arasıra..Dr um önemsiz dedi...Çünkü kaşıntı ağrı vs yok pek..Sizde varmı böyle bir durum? Adetim 19 marttaydı...:uhm:

kızlar bayağı oldu giremeyeli...herkes iyidir umarım size bir haberim var üçüzlerim olcak ..hala şoktayımm.....kafamçokkarıştı

ALLAHIM ne güzel haber darısı hepimizin başına işnn sağlıklı kucağına allırsın balım delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bademcim başın sağolsun canım...mekanı cennet olsun.Allah geride kalanlara sabır versin..

Amin canım..Allah hepimizin geride kalanlarına ömür versin inşallah...:Saruboceq:

Eşim az evvel beni çok duygulandırdı....

Eşim: beni görenler ne kadar dirayetli duruyorsun, neden hemen işe başladın ki diyorlar ben seni de anlatınca helal olsun bademe dediler annemi yıkanmasında yardım etti diye anlattım seninle çok gurur duyuyorum bademim bana iki melek doğurdun ve annemin cenazesini yıkadın Allah ne dilersen versin sana

Ben: bebeğim ben cenazesini yıkamadım.zaten hoca,ayşe abla ve komşunuz yıkamıştı..biz sadece birer maşrapa su döktük üzerine...ağlatma beni ya off

Eşim: ben de ağlıyorum şu anda, üzüntüden değil inanki gururdan, Allah bana çok güzel bir eş vermiş onjdan, annem de gurur duymuştur eminim, senin üzerine su döktüğünü biliyordur

Ben: sarı papatyam..kıyamam sana

canım bebek için hayılısı olsun kayınvalden vefaat etmiş başın sağ olsun bir kaç gündür giremiyorum

bencede yaptığın şey çok güzel...çok kolay bişey değil herkes cesaret edemez...

Canım bende iyiyim.
Allaha şükürler olsun.
Bu ay adet olunca aşılama için iğne vurunmaya başlıycam Allahın izniyle.

bencede yaptığın şey çok güzel...çok kolay bişey değil herkes cesaret edemez...

Taşköprüde camide dışarda öğle namazının bitmesini beklerken Kayınvaldemin ablasının kızı ( ablasının kızı benden 20-25 yaş büyük torun sahibi bir kadın) ben yüzünü görmek istiyorum görmedim deyince hoca izin verdi ama ben erkek olduğum için bakamam dedi..ben kefeni biraz araladım ,kayınvaldemin yüzünü gösterdim...Tabi dizlerim titremedi değil...Sonra kapattım bağladım...Tabutu kapattı hoca yine..Bebeklerimi elime almışım ya artık hiç bir şeyden korkmaz oldum galiba...fisfisfis

kizlar..belki kizacaksiniz,niye yaptin diyeceksiniz ama ben az önce evdeki son idrar testimide yaptim...
15 gün gecti varsa bisey cikar diye düsündüm..bu saate kadar sabrettim ama dayanamadim...
kocaman bi negatif.....
gec döllenmedir,kan testi kesin sonuc verir,yarini bekle diyeceksiniz biliyorum..ama biliyorsunuz gecen haftada negatif cikmisti...kan testi %100se bunlarda %99...
olsaydi silik dahi olsa cikardi bence...
ilk an üzüldüm ama gecti simdi...herseye hazirlamistim kendimi...iyiyim sükür...
ve dün eger sonuc negatif cikarsa diye yaptigim plandanda bahsedeyim size..yarin dr aradiginda hangi ilaclara devam edicem onlari ögrenip tedaviye uzun bi süre ara vericem..9.ay gibi yeniden baslayabilirim belki...ama suan ilaclarin bende yarattigi tüm negatif seylerden kurtulmak istiyorum..bebek düsüncesinden bu süre icinde biraz uzak kalmak en iyisi sanirim..
kilo verip,biraz kendimle ilgilenip okuluma devam edicem...
hepinize tüm dualariniz,güzel dilekleriniz ve her an yanimda oldugunuz icin sonsuz tesekkürler canlar...
tek dilegim hepiniz Allahin izniyle önümüzdeki günlerde güzel haberler verin insallah...

QUOTE=cucu-pete;6136163]merhaba kizlar...
hemen girdim haber vereyim dedim..kan verdim geldim,sonuc yarin cikacakmis,doktor direk esimi arayacak...haberi bende esimden ögrenecegim yanii...[/QUOTE]

canım benim neler yazmışsın sen yaa.. herşeyin hayırlısı Allah'tan.. zamanı hepimiz için O biliyor.. ama dediğin doğru olsa bile kan sonucu kesin sonuçtur derim yine ben.. ara verme konusunda da sen kendini nasıl iyi hissedersen öyle yap cücüm.. herşey gönlünce olsun canım arkadaşım.. Şeniz Şeniz

En az 4 saatlik idrarını tutup öyle test yapman lazım..Öyle yaptınmı canım? idrar testleri beta hcg çok yükselince sonuç veriyormuş..Ben laf olsun diye test yapıyorum artık bakma sen bana..Benim gölge var ama ne koyulaşma ne de gerileme yok..Hormonlarım bozuldu da habeirm yok belki...

zuzummm:asigim:
sakinleşince daha doğru kararlar vereceksin eminim
sen değerlisin benim için
ilk tanıştığımızda hep karamsarlığıma pozitif oldun
senin pozitif enrjin beni yükseltti çoğu zaman kolay pes etmeni istemiyorum
eğer sonu güzel olacaksa çekilen çile kutsaldır
savşmalıyız bitanem
pes etmmeliyiz
zaten günlüğüde yazmışsın uzun süre gidecekmişsin hepimizin kafa dinlemeye yalnız kalmaya ihtiyacı oluyo
hayattan vazgeçtiği umutsuzluğa kapıldığı yıldığı ama
umut işte ah o umut yokmu bizi ayakta tutuyo
bak bademe
herşey bi kesinleşsin bakalım
sonrasında yine konuşuruz
ben hep yanındayım aramızda ne kadarda binlerce kilometre uzaklık olsada:çok üzgünüm:
hakkında herşeyin hayırlısını temenni ediyorum:Saruboceq:

merhabalar.. öncelikle umarım herşey hakkınızda hayırlısı olur. bu yaptığınız test pahalı olan erken gebelik testimi yoksa normal testlerden mi?

QUOTE=cucu-pete;6136163]merhaba kizlar...
hemen girdim haber vereyim dedim..kan verdim geldim,sonuc yarin cikacakmis,doktor direk esimi arayacak...haberi bende esimden ögrenecegim yanii...

canım benim neler yazmışsın sen yaa.. herşeyin hayırlısı Allah'tan.. zamanı hepimiz için O biliyor.. ama dediğin doğru olsa bile kan sonucu kesin sonuçtur derim yine ben.. ara verme konusunda da sen kendini nasıl iyi hissedersen öyle yap cücüm.. herşey gönlünce olsun canım arkadaşım.. Şeniz Şeniz[/QUOTE]
tabii tülinim..herseyden önce hayirlisini dilemistik..kismet...
tülinim sende biliyorsun herseyimi sadece bebege odaklamistim..
cok yanlisti benim icin..simdi inan cok daha mantikli düsünebiliyorum..
zaman herseyin ilaci,dünyanin sonu degil ya,hem daha ilk denemeydi..
kimseye haksizlik yapmamak gerek degil mi bitanemyerimseniben

bademcim 4 saati gecmistir kesin..kismet canim ya..seninde hersey yoluna girecek insallah:Saruboceq:
cok sagol canim benim.inan bisey degismedi benim icin..
sadece vücudumu rahat birakmam gerektigine inaniyorum..
yine pozitifim sen merak etmeyerimseniben
üzgün degilim gecti..ümitsiz hele hic degilim...
sadece biraz zaman...

merhabalar.. öncelikle umarım herşey hakkınızda hayırlısı olur. bu yaptığınız test pahalı olan erken gebelik testimi yoksa normal testlerden mi?

sagol canim..erken gebelik testi yaziyordu ama normallerle ayni parayi ödedim...neye göre erken yaziyor üstünde fikrim yok acikcasi

Bütün testlerin üzerinde erken gebelik testi yazıyor benim gördüğüm...

Şu hamile kaldıktan 7 gün sonra olanlar pahallı sanırım..ben 200 testi 32 ytl ye ısmarladım ama erken gebelik testleri tanesi 30-35 ytl benim bildiğim kadarıyla...Eczaneden dijital gebelik testi sordum ama yokmuş...

Mutfağa gittim ,bulaşıkları çıkardım,yenilerini koydum,çorba yapıyorum hala kimse bişey yazmamış...şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…