Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım .ben eşime kürleri bir süre uyguladım ancak sıkıldı artık istemiyor.kür yerine önerebileceğiniz bir ilaç vitamin vs.. birşeyler varmı:uhm:
evicap var canım..E vitamini..
evicap ve centrum kullanabilirsin canım ..centrum un içinde yok yok b,d,c vitamini daha bir çok vitamin var içinde ..ayrıca daha önceden varikosel bir problem vardıysada ek olarak trental da kullanabilirsin..
daha bir çok vitamin var ama arkadaşların kullandıkları tedavi esnasında doktorun bize önerdikleri bunlar canım
canım benim insanın senin gibi arkadaşları olurda nasıl kötü olabilir.merak edip halimi sormanız bile beni çok mutlu ediyor.dostluğunuz için teşekkür ederim.![]()
kızlar ben size bişey danışmak istiyorum müsaitseniz ?
teşekkür ederim canım .ben eşime kürleri bir süre uyguladım ancak sıkıldı artık istemiyor.kür yerine önerebileceğiniz bir ilaç vitamin vs.. birşeyler varmı:uhm:
Tulinim dumansız hava sahası sayesinde belki esinde sigarayı azaltır canım. Hatta belki bırakır cunku millet sigara bırakma merkezlerine kosuyormuss..