• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
teşekkür ederim canım .ben eşime kürleri bir süre uyguladım ancak sıkıldı artık istemiyor.kür yerine önerebileceğiniz bir ilaç vitamin vs.. birşeyler varmı:uhm:

evicap ve centrum kullanabilirsin canım ..centrum un içinde yok yok b,d,c vitamini daha bir çok vitamin var içinde ..ayrıca daha önceden varikosel bir problem vardıysada ek olarak trental da kullanabilirsin..

daha bir çok vitamin var ama arkadaşların kullandıkları tedavi esnasında doktorun bize önerdikleri bunlar canım

evicap ve centrum kullanabilirsin canım ..centrum un içinde yok yok b,d,c vitamini daha bir çok vitamin var içinde ..ayrıca daha önceden varikosel bir problem vardıysada ek olarak trental da kullanabilirsin..

daha bir çok vitamin var ama arkadaşların kullandıkları tedavi esnasında doktorun bize önerdikleri bunlar canım

sağol canım hemen arıştırıyorum çok teşekkür

canım benim insanın senin gibi arkadaşları olurda nasıl kötü olabilir.merak edip halimi sormanız bile beni çok mutlu ediyor.dostluğunuz için teşekkür ederim.:utangac:

:kedi: arada gel yine özletme kendini şekerim..

kızlar ben size bişey danışmak istiyorum müsaitseniz ?

teşekkür ederim canım .ben eşime kürleri bir süre uyguladım ancak sıkıldı artık istemiyor.kür yerine önerebileceğiniz bir ilaç vitamin vs.. birşeyler varmı:uhm:

durucum kızlar demiş..
eşimde vitamin olarak ace plus selenyum kullandı..
ilaçlarda var ama doktora danışmadan içmesin..

Tulinim dumansız hava sahası sayesinde belki esinde sigarayı azaltır canım. Hatta belki bırakır cunku millet sigara bırakma merkezlerine kosuyormuss..

Tulinim dumansız hava sahası sayesinde belki esinde sigarayı azaltır canım. Hatta belki bırakır cunku millet sigara bırakma merkezlerine kosuyormuss..

hehehehehe bilmiyorum valla canım inş..
azalttı yine çaba var ama tam sonucu göremedik henüz.. kaydirigubbakcemile3
adam seviyorum sigarayı diyo beyinde bitirmedikçe bırakamaz..
kime nereye giderse gitsin kaydirigubbakcemile3
senin oğluş napıyo tosun tosun maşallah.. :nazar: :nazar: :nazar:

iyiyiz tulinim tıkınıyom:)) hiç doymuyoz maaşallah canım brokoli çekiyodu hep bugün markette görünce hazine bulmuş gibi oldum çok seviyom ya brokoliyi kışın vazgeçilmez salatam benim:))
sen nasılsın canım ne var ne yok

afiyet olsun tatlım..
az yağlı olsun kilo aldırmaz kaydirigubbakcemile3
ben şimdi 4 ağustosu bekliyorum canım..
eşim testi tekrarlıyacak..
duruma göre de tedaviye başlanıcak inş..

Oğlan iyi bugun kontrole goturduk allah sukur hersey yolunda. Kızlar hamile kaldığınız gun sorumlulugunuz ve endiseleriniz baslıyor taki siz ölene kadar artık okadar huzurlu olunmuyor haberiniz olaaa ama olsun anne olmak güzel bir duygu tıpkı aşık olmak gibi. Umarım hepiniz bu duyguyu tadacaksıznız en yakın zamanda.

Caneylom brokoli guzel bir besin bende hamileliğimde bol bol tükettim. Bol limon ve zeytin yağı ile guzel oluyor. Ayrıca balık yemenide şiddetle öneriyorum haftada 2 kez balık 2 kez kırmızı et ve tavuk vede sebze. Hamur isinden sekerden tuzdan uzak dur canım. Bu tur beslenme bebege yarıypr sen degil bebek kilo alıyor. Tuz ilerşeyen hamilelik doneminde odeme sebeb oluyor resmen şişiriyor ve topac gibi oluyorsun.

Back
X