Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım önceki testler yanlıştır 4 ağjstosta çok güzel çıkar inişallah eşinin testleri canım ... brokoliyede hiç yağ filan koymuyorum canım sırf haşlayıp yiyorum hatta tuz bile atmıyorum kendi tadını çok seviyorum ......hadi bakalım bir an önce geçsin günler 4 ağustos gelsinde güzel güzel haberler ver inşallah canımafiyet olsun tatlım..
az yağlı olsun kilo aldırmaz kaydirigubbakcemile3
ben şimdi 4 ağustosu bekliyorum canım..
eşim testi tekrarlıyacak..
duruma göre de tedaviye başlanıcak inş..
Oğlan iyi bugun kontrole goturduk allah sukur hersey yolunda. Kızlar hamile kaldığınız gun sorumlulugunuz ve endiseleriniz baslıyor taki siz ölene kadar artık okadar huzurlu olunmuyor haberiniz olaaa ama olsun anne olmak güzel bir duygu tıpkı aşık olmak gibi. Umarım hepiniz bu duyguyu tadacaksıznız en yakın zamanda.
Caneylom brokoli guzel bir besin bende hamileliğimde bol bol tükettim. Bol limon ve zeytin yağı ile guzel oluyor. Ayrıca balık yemenide şiddetle öneriyorum haftada 2 kez balık 2 kez kırmızı et ve tavuk vede sebze. Hamur isinden sekerden tuzdan uzak dur canım. Bu tur beslenme bebege yarıypr sen degil bebek kilo alıyor. Tuz ilerşeyen hamilelik doneminde odeme sebeb oluyor resmen şişiriyor ve topac gibi oluyorsun.
tatlım ben birkaç gündür yazıcam yazamadım
senin paşan çok tatlı maşallah
çok erkeksi ve karakteristik bir yüzü var ifadesi var
bebekten ziyade karizmatik bir delikanlı ayarında
Allah bağışlasın
selamm kızlar az önce yattım biraz dalmışım ve kabusla uyandım arada bana oluyor ya fobim heralde :1ninca: uyurken bir anda oda karanlığı aynı üzerime duvardan örümcekler geliyor gibi hissediyorum :bbo: o hızla yastığı üzerine fırlattım pikeyi bide kafamçokkarıştı yataktan bir fırlayışım var çok korktumm :sinifsinif: sonra kendime geldim zaten tehlikeli gebelik geçiriyorum birde fırladım yataktan offf sonra wc ye gittim afedersiniz şır deken bişey lop etmezmi CADIARZU kalktım korkuyla ne düştü diye sandım ki kocaman bir akıntı beyaz fırçayla bakım dedim meğer peçeteymiş kısacası kızlar ben kafayı yedim heralde sizinle paylaşmak istedim :çok üzgünüm:
hamile kalamamak ayrı dert böyle sorunlu gebelik ayrı onu kaybetme korkusu ayrı oyyyyyy şu zaman geçse çok korktummm şimdide bir hareketli ee yataktan bir fırlayışım var uyandı heralde
:çok üzgünüm:
elçinim hayırlı haberlerle gel inş o zaman canım..
inş çok çok iyi çıkar sonuçları..
ayy bu mesajı gördükçe hala gülüyorum kendime tabi :roflol:Güldüreyim o zaman ama :jeyyar:
bugün kocişe dedim para yok nasıl yapıcaz tüp bebek :ecrin_bebek:
oda merak etme aşkım dedi 2 aya kalmaz hamilesin hiç gülceğim yoktu :roflol:
o nasıl olcak dedim:
ben dedi tembelleri işten çıkardım :1shok:
hızlı olanların maaşını arttırdım ( 1 kilo ceviz yedim)
ama o bir süprizi yapacak olanın maaşına prim yapıcam dedi delikafadulden
sansürlüyse silcem çabuk okuyun delikafadulden delikafadulden