canım sen sıkma canını onlar büyür benim 12 gü 22 mm olmuştu orhan bey zaten onu düşünerek dozu fazla yapmıyo benim iki yumurta büyümüştü inş nergisim herşey senin istediğin gibi olur aşılamadan sonra bebeğine eve gelirsinKızlar ya bişey soracağım. Ben beş gün aşılama için bu iğneleri kullandım. Bugün adetimin 8. günü doktora gittik yumoşlar için kontrole.Sadece bi tane yumurtam 16mm diğerleri çok küçük. Doktor iki gün daha iğneleri kullanıcaksın dedi. Çarşamba yani 10.gün tekrar bakacağız dedi. O küçükler büyürmü kızlar ya. Hap kullandığım zaman klomenle bile 2 büyük yumurtam oluşurdu. Şimdi iğne ile niye bu kadar küçük bunlar anlamadım ben bu işten.
yok canım ne özeli..
burda herşeyimizi paylaşıyoruz..
aile gibiyiz ne güzel..
bizim ameliyattan sonra spermler düzelmişti işte 1 sene sonunda..
ama son testte aşırı düşük var..
çok düşmüş direk tüp bebek nerdeyse %85 başı bozuk spermlerin..
eşim 4 ağustosta testi tekrarlıyacak..
sonuca göre tedaviye başlanıcak..
hayırlısı artık hepimiz için..
zamanı gelir bir gün nasılsa..
canım inş test sonucunda tedaviniz gene başlar herşey yolunda gider inş
bende bendeeeee mafoldumben
Moda tasarımı .hazır giyiim öğrencisi lise mezunu olarakk .Benide al benideeee.Güzell makina kullanırım ciddi diyorum bak:jeyyar:Benim gibi hızlı elemanı bulamazsın:icecream:
kaydirigubbakcemile3Doğru diyosun 2 meslek birden çalışmak zor gelirr.canım sen sıkma canını onlar büyür benim 12 gü 22 mm olmuştu orhan bey zaten onu düşünerek dozu fazla yapmıyo benim iki yumurta büyümüştü inş nergisim herşey senin istediğin gibi olur aşılamadan sonra bebeğine eve gelirsin
kız balum sende herşeyden anlama beaa zaten dr luk da yapıyon kendini fazla yorma datlummmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar mrb nasılsınızzzzzzzz
bende kızmeslek lisesi giyim bölümü mezunuyum don dikerim benide alıınnn hehehe
Bende calışmak istemiyorum ama mecburen bu persembe ise dönüyorum..(( Bebeğimi bırakıp ise dönücem kabus gibbiiii ((
bende calışmak istemiyorum ama mecburen bu persembe ise dönüyorum..(( bebeğimi bırakıp ise dönücem kabus gibbiiii ((
canım Allah kolaylık versin zordur minik paşadan ayrılmak..
mesai saatlerin çok uzun değildir inş çok ayrı kalmazsınız..
oyyy canım yaa çok zor ben hamiş kalmadna bile bunu düşünüyorum kim bakıcak oy oy kuzu umarım yii bakacak birine emanet ediyosundur allah kolaylık versin yavvv
Eşim bakacak canım allahtan ev ise cok yakın acil durumda hemen eve gelebiliyorum. Hamiş kalmadan once seninde bunları planlaman lazım.
Aklıma gelmişken arkadaşlar özellikle tedavi planlayanlar hamilelik öncesi mutlaka diş bakımınızı yaptırın sonra oluşacak herhangi bir rahatsızlıkta hamile oldugunuz için mudahake edilmiyor. Özellikle dolgularınızı kontrol ettirin değimesi gerekenleri değiştirin.
saol canım iyiyim nolsun işte iki gündür yegenlerim bendeydi girememiştim onlardan fırsat bulup pc yi kapıyolardı şimdide anamlardayım akşam evime dönerim yine sen nasılsınkaydirigubbakcemile3Doğru diyosun 2 meslek birden çalışmak zor gelirr.
Nasılsınn canım:asigim:arada uğra yineŞeniz
delikafaduldenPinkim ikizdee aynıyızalkisalkisalkis
özgülcüm hoşgeldin canım nasılsın.. yerimseniben opuyorumnanaktan
beni de don fabrikasına işçi olarak alır mısın uykucu:roflol:
bu işimden bıktım çünkü
Moda tasarımı .hazır giyiim öğrencisi lise mezunu olarakk .Benide al benideeee.Güzell makina kullanırım ciddi diyorum bak:jeyyar:Benim gibi hızlı elemanı bulamazsın:icecream:
ne donu bu kızlar ya
bende kızmeslek lisesi giyim bölümü mezunuyum don dikerim benide alıınnn hehehe
benımde ıse ıhtıyacım var..uykucu..hakla ılıskıler mezunuyum..
halkla ıc ıce bırı olraktan halkla ılıskıler bolume talıbımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eskı ısım satıs pazarlama sanırm oralar dolmus kontejanı..orasıda olursa ıyı olur..
satısda yerınız varsa daha ıyımolur..ama araba ısterım:kedi:
kızlar donla alkalı sohbetimizi bu topikte yapalım
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/297599-sperm-dostu-donlar-artik-piyasada.html
ayriyeten iş başvurularımızı da orda yapalım...
bu topiği fazla şişirmesek iyi olur...
hadi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?