Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım sen sıkma canını onlar büyür benim 12 gü 22 mm olmuştu orhan bey zaten onu düşünerek dozu fazla yapmıyo benim iki yumurta büyümüştü inş nergisim herşey senin istediğin gibi olur aşılamadan sonra bebeğine eve gelirsin

Moda tasarımı .hazır giyiim öğrencisi lise mezunu olarakk .Benide al benideeee.Güzell makina kullanırım ciddi diyorum bak:jeyyar:Benim gibi hızlı elemanı bulamazsın:icecream:

kız balum sende herşeyden anlama beaa zaten dr luk da yapıyon kendini fazla yorma datlummmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar mrb nasılsınızzzzzzzz

benımde ıse ıhtıyacım var..uykucu..hakla ılıskıler mezunuyum..
halkla ıc ıce bırı olraktan halkla ılıskıler bolume talıbımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eskı ısım satıs pazarlama sanırm oralar dolmus kontejanı..orasıda olursa ıyı olur..
satısda yerınız varsa daha ıyımolur..ama araba ısterım:kedi:

kaydirigubbakcemile3Doğru diyosun 2 meslek birden çalışmak zor gelirr.
Nasılsınn canım:asigim:arada uğra yineŞeniz

bende kızmeslek lisesi giyim bölümü mezunuyum don dikerim benide alıınnn hehehe

delikafaduldenPinkim ikizdee aynıyızalkisalkisalkis

Bende calışmak istemiyorum ama mecburen bu persembe ise dönüyorum.. (( Bebeğimi bırakıp ise dönücem kabus gibbiiii ((

Bende calışmak istemiyorum ama mecburen bu persembe ise dönüyorum.. (( Bebeğimi bırakıp ise dönücem kabus gibbiiii ((

canım Allah kolaylık versin zordur minik paşadan ayrılmak..
mesai saatlerin çok uzun değildir inş çok ayrı kalmazsınız..

bende calışmak istemiyorum ama mecburen bu persembe ise dönüyorum.. (( bebeğimi bırakıp ise dönücem kabus gibbiiii ((

oyyy canım yaa çok zor ben hamiş kalmadna bile bunu düşünüyorum kim bakıcak oy oy kuzu umarım yii bakacak birine emanet ediyosundur allah kolaylık versin yavvv

canım Allah kolaylık versin zordur minik paşadan ayrılmak..
mesai saatlerin çok uzun değildir inş çok ayrı kalmazsınız..

Tülinim aslında ben şanslıyım oifisimle ev arası 5 dk yurume mesafesi çalıştığım şirketin lojmanında oturuyorum her öğlen 1 saat tatilde oğlanı görmeye gelirim artı 1.5 saat sut iznimide akşam çıkışta kullanacağım sabah 8 aksam 6 çalışıyorum cumartesi pazar yok. Ama yinede zor geliyor...

oyyy canım yaa çok zor ben hamiş kalmadna bile bunu düşünüyorum kim bakıcak oy oy kuzu umarım yii bakacak birine emanet ediyosundur allah kolaylık versin yavvv

Eşim bakacak canım allahtan ev ise cok yakın acil durumda hemen eve gelebiliyorum. Hamiş kalmadan once seninde bunları planlaman lazım.

Aklıma gelmişken arkadaşlar özellikle tedavi planlayanlar hamilelik öncesi mutlaka diş bakımınızı yaptırın sonra oluşacak herhangi bir rahatsızlıkta hamile oldugunuz için mudahake edilmiyor. Özellikle dolgularınızı kontrol ettirin değimesi gerekenleri değiştirin.

a.sa.sa.sa.sa.s

en onemlısı dıs..
ıkı ayda ne acı cekmısım kurtaj sonrası dıscıye gıtmek olmustu ısım

slm kizlar nasilsiniz?
ealnas allahtan esin bakacak bebise ben olsam kiyipta kimseye birakamam ama tabii calismadanda olmuyo:)

kizlar burda hamileyken bile dislere bakim yapiliyo, benim bi arkadasim 9ay boyunca dislerine bakim yaptirdi bebiside masallah çok saglikli

kaydirigubbakcemile3Doğru diyosun 2 meslek birden çalışmak zor gelirr.
Nasılsınn canım:asigim:arada uğra yineŞeniz

delikafaduldenPinkim ikizdee aynıyızalkisalkisalkis
saol canım iyiyim nolsun işte iki gündür yegenlerim bendeydi girememiştim onlardan fırsat bulup pc yi kapıyolardı şimdide anamlardayım akşam evime dönerim yine sen nasılsın
özgülcüm hoşgeldin canım nasılsın.. yerimseniben opuyorumnanaktan

hoşbulduk tatlım ben iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyo hayaat de bakemmmm

beni de don fabrikasına işçi olarak alır mısın uykucu:roflol:
bu işimden bıktım çünkü

Moda tasarımı .hazır giyiim öğrencisi lise mezunu olarakk .Benide al benideeee.Güzell makina kullanırım ciddi diyorum bak:jeyyar:Benim gibi hızlı elemanı bulamazsın:icecream:

ne donu bu kızlar ya

bende kızmeslek lisesi giyim bölümü mezunuyum don dikerim benide alıınnn hehehe

fadiğime katılıyorum kıslar başvurular oraya yapın buraya yapılan başvurular değrlendirmeye alınmıycakk

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/297599-sperm-dostu-donlar-artik-piyasada.html
[

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…