fadiğime katılıyorum kıslar başvurular oraya yapın buraya yapılan başvurular değrlendirmeye alınmıycakk
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/297599-sperm-dostu-donlar-artik-piyasada.html
[
Tülinim aslında ben şanslıyım oifisimle ev arası 5 dk yurume mesafesi çalıştığım şirketin lojmanında oturuyorum her öğlen 1 saat tatilde oğlanı görmeye gelirim artı 1.5 saat sut iznimide akşam çıkışta kullanacağım sabah 8 aksam 6 çalışıyorum cumartesi pazar yok. Ama yinede zor geliyor...
İyİyİm hepİnİzde İyİsİnİzdİr umarım
hoşbulduk tatlım ben iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyo hayaat de bakemmmm
saol canım iyiyim nolsun işte iki gündür yegenlerim bendeydi girememiştim onlardan fırsat bulup pc yi kapıyolardı şimdide anamlardayım akşam evime dönerim yine sen nasılsın
hoşbulduk tatlım ben iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyo hayaat de bakemmmm
canlarımmm merhabaaa...
ooooooo..bugün kalabalığız....
bende haberler güzel kızlarr..
kızlr hava çok sıcak yaaaaaaaaaa
spermcikler çkmu etkileniyor acaba oyüzden yaz aylarında hamişş az çıkıyor sanırım
biraz önce doktordan geldik..
biliyorsunuz bugün 21.gün ve hala damla damla kanamalarım devam ediyor..
doktorum bazı bünyelerde doğum kontrol hapının ilk ayında bu tür kanamalar olabiliyor dedi..
fadikom haklı çıktı tabiii bu arada..ŞenizŞeniz
olabilir aslında...kızlr hava çok sıcak yaaaaaaaaaa
spermcikler çkmu etkileniyor acaba oyüzden yaz aylarında hamişş az çıkıyor sanırım
biraz önce doktordan geldik..
biliyorsunuz bugün 21.gün ve hala damla damla kanamalarım devam ediyor..
doktorum bazı bünyelerde doğum kontrol hapının ilk ayında bu tür kanamalar olabiliyor dedi..
fadikom haklı çıktı tabiii bu arada..ŞenizŞeniz
SABOM yaz ayından etkileniyorsa bizim bebe olmayalı senle aylar yıllar oldu nan bir ayamı denk gelemedi bu spermlerilla mikrolanmak istiyorlar:jeyyar:
zatencanım doktorumuopuyorumnanaktan gördüğüm gibi çim rahatlamıştı..
baktı..herşey normal ve çok güzel dedi..kaydirigubbakcemile2
rahim zarı kalınlığı da iyi dedi..5,5 muş şimdi..
bir kaç gün sonra adet olacaksın..
adetin 2 veya 3.günü gel başlayalım dedi...delikafaduldendelikafadulden
çok mutluyum ve umutluyum kızlar..
bu ay kanamam var,olmayacak kesin diyeçok üzülmüştüm ama..
Allahıma çok şükür..
yeniden beklemicez 1 ay daha..
bu ay dondurulmuşlarla 2.ye başlıyoruz kızzzllarrr...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansırnaşık şeysırnaşık şeyhihoyyythihoyyyt:dance::dance:
sağol şekerim..a.s.ii hadi gözün aydın osetyacım..
a.sa.sa.s.hımm bir problem olmamasını sevindim canım..her bünyede farklı tepkilir veriyor doğum kontrol hapları
teşekkür tatlım.a.s.hayırlısı olsun osetya..
sonu güzel bitsin inş..
COLOR][/I][/B]
sağol fadikooommm..a.s.Şeniz
hadi gözün aydın canım....
benimde başıma geldiği için tahmin etmiştim...
canım şimdiden 2. tedavin hayırlı olsunopuyorumnanaktan
aaa..o zaman aynı zamanlara denk gelicez seninle..aynı heyecanı yaşıcaz yani..:sm_cool:canim hayirli olsun tedavin bende adet olmayi bekliyorum bizde 2.ye basliyoruz allahin iziniyle insallah allah yuzumuzu guldurur bebisimize kavusuruz insallah
osetya canim hadi hayirli olsun insallah tutar, benim dondurulmuslarla tutmust ama malesef dusuk yaptim, bence onlarinda tutma sansi yuksek sonucta iyi olmasalar dondurmazlardi....
benimde hastanede 8tane dondurulmus bebisim var insallah daha fazlasi gerekmeden onlardan biri veya birkaci tutar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?