kızlar moralim çok bozuk netim bozuk giremiyorum hepiniz aklımdasınız 4 aylık klomen tedavisi gördüm bu ay 2 ay günüm gecti doktora gittim kızlar o zamana kadar bekledim sonuç hüzüntü kist çıktı çok moralim bozuldu doktor bana adet olmam için ilaç verdi adet olunca rahim filmi çekecek bilen varsa aydınlatsın beni moralim bozuk yemeden içmeden kesildim
benden sonra daha kimler hamile kalsı kızlar
tulincim bilgisayar bozuk canım internetteyim her zaman gelemem moralim çok bozuk canım ya bu ay hamile olduğumu düşündüm en son adetimi mayısın 26sında gördüm ve sonra hiç görmedim pazartesi doktora gittim kist çıktı hiç kanamam olmadı 2 ay boyunca çok üzüldüm yemeden içmeden kesildim tadamıcam galiba anneliği eltim 4.hamile of offfffff
emineee ben anestesiziz çekildim
tabiii biraz agrı yapıyor aşılama olmusmuydun sen hatırlamıyorum
spektlum takılırken agrı biraz birazda ilaç verilirken
anesteziyle çektirenlerde var ama bence gerek yok
böyle düşünüp anca kendini yorarsın..
dediğim gibi kist bende de oluyor..
sonraki tedavinde klomen yerine başka bir ilaç istediğini söyle doktoruna..
Allah herkes için hayırlısını veriyor..
ve daha çok gençsin..
bu karamsarlık iyi değil..
elbet senin içinde günü gelicek ve bebeğin olacak..
üzme kendini tamam..
hiç mi acıması azcık tarif tdene tulin korkuyorum valla ben
kızlar moralim çok bozuk netim bozuk giremiyorum hepiniz aklımdasınız 4 aylık klomen tedavisi gördüm bu ay 2 ay günüm gecti doktora gittim kızlar o zamana kadar bekledim sonuç hüzüntü kist çıktı çok moralim bozuldu doktor bana adet olmam için ilaç verdi adet olunca rahim filmi çekecek bilen varsa aydınlatsın beni moralim bozuk yemeden içmeden kesildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?