Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tulincim bilgisayar bozuk canım internetteyim her zaman gelemem moralim çok bozuk canım ya bu ay hamile olduğumu düşündüm en son adetimi mayısın 26sında gördüm ve sonra hiç görmedim pazartesi doktora gittim kist çıktı hiç kanamam olmadı 2 ay boyunca çok üzüldüm yemeden içmeden kesildim tadamıcam galiba anneliği eltim 4.hamile of offfffff

hiç canını sıkma..
bende de kist yaptı klomen her kullandığımda oldu..
rahim filmini çektir..
aklındaki soru işaretide kalksın.
inş sorun yoktur..
korkma benim hiç canım acımadı nerdeyse film çekilirken..

emineee ben anestesiziz çekildim
tabiii biraz agrı yapıyor aşılama olmusmuydun sen hatırlamıyorum
spektlum takılırken agrı biraz birazda ilaç verilirken
anesteziyle çektirenlerde var ama bence gerek yok

böyle düşünüp anca kendini yorarsın..
dediğim gibi kist bende de oluyor..
sonraki tedavinde klomen yerine başka bir ilaç istediğini söyle doktoruna..
Allah herkes için hayırlısını veriyor..
ve daha çok gençsin..
bu karamsarlık iyi değil..
elbet senin içinde günü gelicek ve bebeğin olacak..
üzme kendini tamam..

emineee ben anestesiziz çekildim
tabiii biraz agrı yapıyor aşılama olmusmuydun sen hatırlamıyorum
spektlum takılırken agrı biraz birazda ilaç verilirken
anesteziyle çektirenlerde var ama bence gerek yok

doktor rahim filmi çekincen dedi o kadar canım hadi ben kaçtım bys eşim almaya geldi

klomen tedavisi bitti kistde gecerse aşılamaya geccek doktor canım herşeyin hayırlısı

hiç mi acıması azcık tarif tdene tulin korkuyorum valla ben

nur da demiş bak..
benim sadece ilaç verildiğinde ağrım oldu o da dakika bile sürmüyor..
bilmediğin için endişeli olman normal..
ama büyütülecek kadar zor değil bana göre.
tabi tam tersini söyleyenlerde var..
senin canın çok tatlı değilse benim gibi çok ağrın olmaz..
çekilmeden önce ağrı kesici içiyorsun zaten..
masaya yatıyorsun spekulumu takıyorlar..
bir alet daha rahmi tutmak için..
sonra da ince bir çubukla ilacı veriyorlar hepsi bu..
işlemin tamamı 10 - 15 dk sürüyor en çok ..

hoş geldin emine öncelikle uzun zamandır yoktun..rahim filminden korkma canım..10 dakkalık bir işlemm ..

Gunaydın kızlar bugun galiba ben once geldim. Dun gece arkadasima ziyarete gitmistik. Donuste arabanın teki kırmızı işikta bizim arabaya arkadan çarptı. Arabada bebek vardı apar topar indik arabadan. Esim adamın üzerine yürüyordu zor durdurdum. Dedim genc yasta dulmu bırakcan beni. Neyse çarpan adam binlercekez ozur diledi filan sonra beraber kaza raporu tuttuk durduğumuz yer yolun ortası olduğu için gelen giden bize el kol hareketi yapıyor ne duruyorsunuz kenara cekin diye. Ben zaten acemiyim ne yapılacak bilmiyorum. Tam bir kesmekes yani. Bizim oğlan arabada horul horul uyudu olan bitenden habersiz. Bize arkadan carpan adam doktormus esim şok oldu eğitimliniz bunu yapıyor inanmıyorum dedi. Bende ona büyütme eğitimsizimizde otobanda piknik yapıyor dedim (tatil dönüsü otobanda arabanın biri durmus yolun kenarına sermisler bezi yemek yiyorlardı esimin gözleri yerinden fırlamıştı) dedim olay kapandı Eve dönmemiz 11 i buldu nerdeyse. Sonrada uyku tutmadı. Çunku eşim bütün gece söylendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…