günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar herkeseopuyorumnanaktan
nevrocum güle güle büyüt bebişini,neler yaşamışsın öyle,okuyunca çok üzüldüm,önemli olan önce sağlığın,bende yazmıyorum artık bu topiğe,nedenine gelince geçmişte kendi hayatımda yaşadığım üzücü olayları burda paylaştığım için buraya tekrar yazmaya çekiniyorum belki de utanıyorumdur bilmiyorum ama yazılanları takip etmeye çalışıyorum bazen altta misafir yazıyor ya o ben olabilirim itiraf edeyim :kedi:
Ben yeni bir hayata başladım,1 yıldır evdeydim artık çalışıyorum,olaylara daha ılımlı ve empati kurarak bakıyorum,eşimden ayrılmadım,bu yaşanılan ayrılık ve kaybettiğim bebeğim beni daha farklı yaptım artık büyüdüm.
Tekrar çocuk istiyoruz ama ne zaman olur bilmiyorum sanırım en büyük hatam istemek oldu meğer hayırlısını istemek gerekiyormuş allahtan ben bunu düşünemedim.
şimdiden hepinize yeni yılın sağlık,mutluluk ve hayırlı evlatlar getirmesini temenni ediyorum,kendinize iyi bakın ve her şeyin hayırlısını isteyin......
kızlar size kızkardeşimin kızının fotosunu ekliyorum sıpa çok tatlı yaa... Hafta sonu birlikteydik. Sanki kendi çocuğummuş gibi ilgilendim. Birlikte uyuduk,yemeğini yedirdim, altını temizledim. 4,5 aylık oldu maşallah sübhanallah[ımg]http://img709.imageshack.us/img709/3738/sdc11874.th.jpg[/ımg]
merhaba bende yeniyim.ilk sayfadan başladım okumaya.nevrosky ablanın durumundayım.heyacanla ondaki gelişmeri okuyodum. 40.sayfaya kadar okudum daha sonra meraktan son sayfayı açtımki nevro ablanın bebişi old. öğrendim ve çok çok mutlu oldum.rabbim inş. bizlerede nasip eder. nevro ablacım hayırlı mübarek olsun olsun.rabbim mutluluğunu daim etsin.bana umut oldun.umutsuz değildim ama daha da umutlandım.bende artık takip edecem sayfayı.nevro ablacım inş abla dememe kızmadın.
bizde sper sayısı düşük ve hareketlilik yok bide morfoloji%2.sayı ve hareketlilikten korkmuyorumda morfoloji nasıl düzelir ondan korkuyorum.kızlar ben bütün sayfaları okuyamadım daha.nevro abla ne yapmış ne etmiş acaba.yoksa tüp bebekmi.gözlerim ağrıdığı için sayfaları 40 kadar okudum daha fazla okuyamadım.çok merak ediyorum.bileniniz varsa yazarsa çok mutlu olurum.sizler bana çok moral oldunuz.
sağolasın tatlım. şeniz darısı başına inşallahhh. :saruboceq: Allahım senin gibi temiz ve içten kalpli insanları da tez zamanda sevindirsin inşallahh. :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:
günaydın herkese,iyi haftalarrrrrrr
günaydın canım inşşşş güzel haberlerle dolu bir hafta olur
Günaydın İnşallah :dance:
Günaydın İnşallah :dance:
kıslarrrr hepinize gunaydınnn
nevrommm canım hoşgeldin . ALLAH sağlıcakal büyütsün bebeğini. mutlu sıcak yuvanızda
nergiscim bu kadar ugraslarının sonucunu inşallah bu sefer alırsın canım test tarihin ne zaman
günaydın kızlarrr. Herkese iyi haftalar inşallah güzel haberler gelir bu hafta.
Nevrocum hoşgeldin canım seni tekrar aramızda görmek çok güzel eşine geçmiş olsun canım. Bebişinide allah analı babalı büyütsün.
Nesrincim maşallah bu ne tatlılık allahım eşirgesin.
günaydın
nasıl oldu bulantıların
GÜNAYDIN a.s.a.s.Gunaydın kızlar nasılsınız
aynen devam canım. sabah kusma görevimi yerine getirdim pc başına geçtim. sıkıştımmı anname kaçıyorum zaten.allah
y okluklarını vermesin valla nasıl ödeyecez haklarını bilmiyorum.
GÜNAYDIN a.s.a.s.
CANIM ÇOK ZOR BİR DÖNEM
ALLAH YARDIMCIN OLSUN
KIZ KADEŞİMİN BULANTILARI 6 AYLIK OLANA KADAR GEÇMEMİŞTİ
..............................................................
ÖDENMEZ ÖDEYEMEYİZ
ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESN ONLARI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?