herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
özlemcim rüyan hayırlara çıkar inşallah. zamanı geldiğinde allahımında izniyle alıcaksın hepsini kucağına. nasıl sığdıran kucağına bilmiyorum ama biri sırtında biri bir kolunda biride bir kolunda olur artıkın. bir an gözümün önüne geldide çok hoş ya.
nesrincim allah yardımcın olsun gerçekten zor canımcım ama biraz daha sabır canım mutlaka bırakacaklarda işte zaman kolluyo onlarda. allahım bir daha ayırmasın sizi.
aşk meleğim çok üzüldüm olanlara ama bir anda oluvermiş işte kardeşinde düşünüp söylemeliydi hakkat küçükde değilmiş ama bir anlık sinirle olan olmuş artık oda pişman olmuştur mutlaka hatasını anlayınca eniştesinden özürde diler bence. bu konuda hassas oluyoruz ne yapalım eşinde normal olarak tabi kırılmış ama zamana bırak geçicektir canım benim. idareci taraf hep kadın olu bilirsin idare edeceksin artık eşinide haliyle. duyanda duysun bırak hep saklamak için elimizden geleni yapıyoruz ama er geç bir yerlerden duyuluyo mutlaka.
melony canım dur bakalım daha erken zaten kişiden kişiye değerden değere fark ettiği için testte çıkacak diye bişide yok canım. seninde inşallah aymesde olduğu gibi olur kan testinde pozitif çıkarda aha böyle :1shoklursun canım.
:teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: CUCUMMM hamileeeeeymişşşşş çok sevindimm canımmmm pkoyuu allahın izniyleeee yendikkkk...Allahın izniyle değerin artıcakkk..Allah sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın bebeğini inşallahhh
yetercim emeklerine sağlık, hiç bir doktor yada tüp bebek merkezi yetkilisi çıkıpta yasanın olumsuzluğunu anlatmadı,haberler de çıkan doktorlar da sanki iyi bişeymiş gibi bahsettiler alsanaalsanasmile
KIZLAR topicte müzik paylaşabilirmiyiz bilmiyorum ama çok güzel bi şarkı var sizlerede dinletmek isterdim
:teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: CUCUMMM hamileeeeeymişşşşş çok sevindimm canımmmm pkoyuu allahın izniyleeee yendikkkk...Allahın izniyle değerin artıcakkk..Allah sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın bebeğini inşallahhh
Canım paylaşamıyoruz sanırım. Ama son kuralları ben bilmiyorum. Editörlüğü bırakalı baya oldu. Kim söylüyo , parçanın adı ne. Onları söyle en azından. Merak ettim valla. kaydirigubbakcemile2
Testere gitmiş. Balsurat gelmiş. :lepi: Testere diye anne adayı olur mu yaa. Çocuğu korkutucaktın zaten. sırnaşık şey
VALLA YYAAAAAAAAAAAA
TESTERE DE NEYMİŞ
BALSURAT BASURAT :lepi::lepi::lepi:
iyi canımsiz nasılsınız
canım sordum ama atlandı sanırım. Bir dahaki doktor kontrolü ne zaman?
bizde iyiyiz yeteriiim nasıl gidiyo tedavi,
hadi inşallah senide bu ay yeni açılan topiğimize alıverecez aklinialirimsmile
canimm cok sagol,moral oldun bana inanki..cucum maşallahhhhhhhhhhhhhhh :teytey: korkma benimde değerim 39,97 çıkmıştı 3.gün gecikemeye rağmen.3 gün sonra 214,2 olmuştu.
balimmmm yeni ismin hayirli olsun,böylesi daha iyi olmus,korkuyordum diger isminden kaydirigubbakcemile3:teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: CUCUMMM hamileeeeeymişşşşş çok sevindimm canımmmm pkoyuu allahın izniyleeee yendikkkk...Allahın izniyle değerin artıcakkk..Allah sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın bebeğini inşallahhh
aynen özlemcim,ayyy ama cok seker olacaklar annesiiiii,kirkbin kere massallah hepsinedeüstümde tepinirler istediklerini almazsam canavarlar üstüme atlarlar herhalde
cucummm evet cnaım hiç uyanası gelmiyo insanın
tesekkür ederim canim cok cok sagol,sen nasilsin?büyüdümü bebis :asigim:cucummm gözün aydın cnm hayırlı olsuın kaydirigubbakcemile3
canım ben ara ara geldiğmiçin gözdenkaçırmış olabilirim
kontrolüm yarın
inşşşşşşşşşşşşşşşş
güzel haberler alırım
insallahhhh canimmmm insallahhhhhhhh :saruboceq:
canimm cok sagol,moral oldun bana inanki..
insallah benimde degerim katlanir gider:Saruboceq:
senin nasil gidiyor hamilelik canim?
benim bugün cok feci bulantim var,bogazimda bir dügüm var sanki,sendede var miydi?
ay off ne bileyim iyiye isaret diyorum bir yandan,ama bir yandanda fazla umutlanmamaya calisiyorumboshayallersmile
balimmmm yeni ismin hayirli olsun,böylesi daha iyi olmus,korkuyordum diger isminden kaydirigubbakcemile3
cok sagol canimmm
sen yendin massallah,sira bende insallah canim..:Saruboceq:
aynen özlemcim,ayyy ama cok seker olacaklar annesiiiii,kirkbin kere massallah hepsinede
tesekkür ederim canim cok cok sagol,sen nasilsin?büyüdümü bebis :asigim:
dualrınızı eksik etmeyin ok ihtiyacımvar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?