ya ben bugün saatlerce ağlamamak için kendimi zor tutuyorum,ağlıyorumda .yine adet oldum delirecem.bu ayda umutla bekleyişim husranla sonuçlandı.canım sıkılmasın diye ümitlenmeyim diyorum ama olmuyo.ya tutarsa diyorum.rabbim yıllarca bekleyenlere sabır versin.ben daha 2yıl olmadı.böyle deliriyorum.ama acı acıdır ya.2 yıl,5yıl ,10yıl ne farkeder ki..gerçekten dayanılması çok zor.rabbim sabır versin,dayanma gücü versin daha beterlerinden korusun cümlemizi...
hamiş arkadaşlar lütfen bizler için dua edin
canım benim bekleyşin yılı,yaşı olmaz insan ümit edince kavuşmak için sabırsızlanıyor.Ben de 3. deneme için hazirana kadar beklesem mi acaba dedim, eşim 3 ay ilaçları kullandı ama bi kaç ay daha kullansa iyi olur diye düşündüm, son zamanlarda o kadar çok umutlanmışım ki bekliyesim gelmiyor bir an önce tedaviye başlayasım var
evet coraspirini kesti doktorum 4 5 gun oldu bırakalı
üstüne görme gibi deil baya kırmızı kan ama az peceteye gelior
doktorum gel demedi eğer az seyrederse test gunune kadar bekle ilaçlara devam dedi
ama artarsa bırak adet olmuşundur dedi ama suan adet olmazsan hala %50 sansın var kanama sebebsiz de olailir dedi öle yanii bakcaz bide eğer adettse benim adetim ilk gun sökmez 2. veya 3. gun söker bekleyecez artık
inşallah olmam olursamda dondurulmuşlarla yola devam:lepi: :lepi:
inşalalh adet değildir canım...kızlar kanamam baya bir azaldı özellikle jeli yaptıktan sonra hatta böle ama kahveye döndu gibi hatta nası desem turk kahvesi tarzında (iğrencim demii ) ama yarını beklicem cunku adetim 2. gun söker
bakalım ne göstercek böle benim gibi transferin 8. gunu kanama yaşayan varmı
slm kizlar nasilsiniz?
benden iyiyilik, yaliniz buhardanmidir nedendir anlamadim cok kotu kasik agrilarim var, sanki adetliymisim gibi, oysa daha 10gun filan var ve bide acayip akintim olmaya basladi dunden beri...tabii benim bi yerlerim hic dogrulmaz hala bronsitim devam ediyo ilacta icemiyorum, sadece hamilelerin kullanabildigi agri kesiciyi icip biraz atesimi dusurmeye calisiyorum....
arkadaŞla benİm yarın dr kontrolÜm var İnŞŞ her Şey yolund gİder
dualrınızı eksİk etmeyİn
ya ben bugün saatlerce ağlamamak için kendimi zor tutuyorum,ağlıyorumda .yine adet oldum delirecem.bu ayda umutla bekleyişim husranla sonuçlandı.canım sıkılmasın diye ümitlenmeyim diyorum ama olmuyo.ya tutarsa diyorum.rabbim yıllarca bekleyenlere sabır versin.ben daha 2yıl olmadı.böyle deliriyorum.ama acı acıdır ya.2 yıl,5yıl ,10yıl ne farkeder ki..gerçekten dayanılması çok zor.rabbim sabır versin,dayanma gücü versin daha beterlerinden korusun cümlemizi...
hamiş arkadaşlar lütfen bizler için dua edin
slm arkadaşlar benimd eeşim azopserm ve kısmetse ikinci tp bebeği denicez burda bir liste vardı ne oldu bulamıyorum
kızlar kanamam oldu şuan yatıyorum sanırım adet oldum kanama artarsa adet oldun denekmişş
ama artmassa test tarihine kadar beklicez öle dedi doktorum
canım doktorum ararsın dedi artartsa ona göre keseriz dedi birde alanyada olunca ben 2 saatlik yol sanırım ondan gerek görmedi bilemiyorum kii evet evet sıkmıyorum gunduzden hissettim hatta anneme bile söledim kızdı hatta annem bana ama hissettim ya bişe olcağını oldu işte rahatım nası olsa dondurulmşlar var saten ruyamda gördüm bu transferdeki bebişler tutunmuş bende ve ben olmayanlara bebeişleri dağıtıyodum ne alaka sonra gidip tekrar koyduruyodum :bbo::bbo: :bbo:
kızlar kanamam baya bir azaldı özellikle jeli yaptıktan sonra hatta böle ama kahveye döndu gibi hatta nası desem turk kahvesi tarzında (iğrencim demii ) ama yarını beklicem cunku adetim 2. gun söker
bakalım ne göstercek böle benim gibi transferin 8. gunu kanama yaşayan varmı
herkese hayırlı geceler masallah cok guzel haberlerle dolmus burası ben gecmısı cok okuyamadım hamıle olan arkadaslarımı tek tek tebrık edıyorum Rabbım saglıklı sıhhatlı yavrularını kucaklarına almayı guzel meleklerı ıle omur boyu huzur ve saglık ıcınde gecırmesını dılıyorum darısı hepımızın basına tedavıdekı arkadaslarımada Allahım nasıp etsın bu ay fazla buralara gelemedım sag bılegımı cıkardım bayagı ezık vardı kolumu kullanamadım sarılı ıdı buay asılamaya baslamayı dusunmustuk karar verdık boyle oldu kolum sımdı emar cekılecek ılac kullanmakda gerkıyor kaldı obur aya galıba asılamam dun doktora gıttım ostrojen hormonum dusmus devlet hastanesıne gıttım bana glucophage ve cylo prognava verdı glucophage ıle cogu bayanın hamıle kaldıgını soyledı doktor ıcımı cok rahatlattı ınsallah hepımmız kolaylıkla hamıle kalırız
herkese hayırlı geceler kızlar...
bugün çok yoğundum...
sabah dişçiye gitim(dolgu yaptırıyorum)geldiğimde kayınpederim bize getirdik...
eşimde bugün evdeydi...
pazar da vardı...
yemek bulaşık derken akşamda misafir geldi...
ay şuan öğle belim ağrıyorki...
en çokta anneme hiç vakit ayıramıyorum....buna çok üzülüyorum...
bu zamanlarda ona destek olmam lazım...abimide hiç arayamadım....
anlayacağınız bulanımlardayım...ehliyet dersimede hiç çalışamayorum....
rabbim nasip ederse bir dahaki çarşamba laparoski ameliyatım var...
yani altı gün var...bu altı günün bir gününü de yatış için yine hastaneye gideceğim...
zaten o hastaneye gitmek gelmek bir günümü alıyor...
artı misafirlerde daha burda...çünkü hastane işleri bitmedi...
dipten delikten şöyle bir temizlik yapsam çok iyi olacak ama nerde...
üfff kızlar ya gerçekten çok sıkıldım yaaa....
hele insanın kafası rahat olmayınca hiçbirşey çekilmiyor....
güzel dileklerin için sağol canımCanım ne kadar yoğunsun öyle. Kafan ne kadar da dolu. Allah yardımcın olsun. ınşallah tez zamanda hepsini haline yoluna koyarsın ve rahatlarsın. :Saruboceq: Şeniz
sağol canım...sabır fadikcim kendini çok yorma lütfen
güzel dileklerin için sağol canım
işler güçler neysede bu kafanım yoğun olması hiçbirşeye benzemiyor...
yatmam lazım ama uykum yoktu...
görümcemler,eşim yattı ben pcyi mutfağa almıştım orda takılıyorum....
ne yapım yatsan uyuyamayacaktım...
ama şuan uykum biraz geldi...
çıkayımda dinleneyim...
ne kadar işim olsa buraya gelmeden de edemiyorum....
iyiki varsınız....
sağol canım...
sabır tabi yapacak birşey yok...
hayırlı geceler kızlara.s.
bugün geçmişi pek okuyamadım...girdim çıktım girdim çıktım ne okudum ne okuyamadım karıştırdım...
önemli birşey kaçırdıysam kusuruma bakmayın arkadaşlar
canimmm kesildiyse ve kahverengiye döndüyse insallahhhh yerlesme kanamasidirkızlar kanamam oldu şuan yatıyorum sanırım adet oldum kanama artarsa adet oldun denekmişş
ama artmassa test tarihine kadar beklicez öle dedi doktorum
canimm sürekli yatiyorum zatendilemcim geçmiş olsun..
demiştin ya iltihap varsa sökülür diye öyledir belki akıntının sebebi canım..
nermin sağlık olsun canım..
hepimiz duacıyız o günün gelmesi için..
inş çok fazla bekletmez bebeklerimiz bizleri..
cucum bugün nasılsın..
yokmuydun evde yoksa dinlendin mi..
yat yat sakın bişey yapma tamam mı..
yeterim inş herşey yolunda gidicek canım..
sonu güzel olsun inşşşş...
melonycim üzülme canım..
hakkında hayırlısı olsun..
kanda değerine bakmadıkça kesin sonuç alamazsın..
adet kanaması gibi de olsa henüz herşey bitmiş değildir..
üstüne görenler çok var..
hem senin adetine daha var ki..
ilaçlarında etkisi olucak en azından gününden önce gelmez diye düşünüyorum..
gelin yarın bakalım demediler mi..
kan sulandırıcı ilacı kes demişlerdir dimi..
inş güzel sonuç alırsın canım..
Günaydınnnnlarrrr. a.s. Bugün cucum test yapacaktı , duruma bakacaktı. İnşallah güzel haberlerle gelir. :Saruboceq: Ve yeteeeeer arkadaşımızın da gelişmeleri iyidir dilerim. Herkese güze bir gün diliyorum.
kızlar gunaydın
kanamam artarak geldi doktorumu aradım yarın test yaptır dedi ona göre hareket edelim dedi bugun cıkmayabilir dedi ama iice koyu kırmızı kan gelior hatta parça da var küçük küçük bakalım ben adet oldu m kesin bence... gece uyumadım yüreğim yandı ağladım sabaha kadar şimdi daha rahatım ama
melonym insallah azalir,biter kanaman..
ümit etmekten baska elimizden bisey gelmiyor
hakkinda en hayirlisi neyse o olsun canim benimm
Allah hepimizin yardimcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?