Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gunaydın kıslarrrr

aymesimm nasılsın canımm?

canıso yaa geçmiyo bu ne zaman geçicek canım yaa tamamaen geçti demi sende kusmalar

gny kızlar dilerim güzel bir gün olur hepimiz için.belginim canım arkadaşım tşk.bengüsu rabbim yardımcınız olsun inş.nevrom ne güzel yazmışsın yaa.rabbim ol dedikten sonra...inş rabbimin bizlerede ol deme zamanı gelmiştir

Günaydın bitanem. Şeniz Bunların hepsi umut ışığı insana aslında. Rabbimin büyüklüğünün bir göstergesi. :Saruboceq:

günaydın arkadaşlar bi kaç gündür giremiyorum herkes iyidir inşallah geçmişe çok bakamadım melony arkadaşımızın sonucunu ben göremedim sormaya korkuyorum ama merakta ediyorum diğer taraftada göremedim arkadaşımızı ne oldu:uhm:

nevrocum ne kadar güzel anlatmışsın yaşadıklarını gözlerim yaşardı okurken herşeye inat o bebiş bırakmamış annesini çok duygulandım canım yasenağlama allahım dileyen isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşalalh kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimiz bunun acısını çok iyi biliyoruz:teselli:

Hoşgeldin bitanemmm. :1hug: a.s. Melony arkadaşımızın sonucu maalesef negatif. :çok üzgünüm: Ama ona da 2 aylık öğretmenlik yapma fırsatı geldi. Bir değişiklik olacak. Çok heyecanlı arkadaşımız.

Benim her hatırladığımda gözlerim doluyor. Amin canımm. Allah isteyen , yolunu gözleyen herkese nasip etsin inşallah. :Saruboceq:

Günaydin arkadaslar =)
beni listeden cikarin lütfen her ay oldugu gibi yine regl oldum....

Öyle listeden falan çıkmak da neymiş bakalım. Pes etmek var mı. Annesi böyle yaparsa o küçücük can nasıl tutunsun hayata. Ona güçlü olmayı öğretecek olan sensin. Gelecek elbet. Ama vakti zamanı gelmemiş. Her regl bir yeni başlangıç. Onu olamayan , düzenli olsam diye çırpınan o kadar insan var. Lütfen böyle umutsuz olma. yerimseniben a.s.

günaydın arkadaşlar,
nevrocum yazdıklarının beni çok duygulandırdı,Rabbim ol dedikten sonra karşısında hiç bir şey duramaz bunu anlıyorum,Allah herşeyin hayırlısını versin,bunu en çok anlayanlardan biri de benim ....
yetercim tedavin hayırlı olsun,Allah yardımcın olsun.
Aymes sana ve bebişine günaydın :1hug:

Günaydın bitanem. :1hug: :asigim: Herşeyin hayırlısı , çok doğru diyorsun. :lepi: Seni böyle sık sık görmek beni ayrıca çok mutlu etti. olumunekankayizsmile

gunaydın kızlar

hemen söyelyim aymescim 7. gunumda adet oldum olmadı yanii mafoldumben asıl biz seni merak ediyoruz napıyosunuz senin yaramaz üzmüyo artık demii senii:ecrin_bebek:

günaydın kızlar....
nasılsınız???

gunaydın kıslarrrr

canıso yaa geçmiyo bu ne zaman geçicek canım yaa tamamaen geçti demi sende kusmalar

Günaydın hepinize kızlar. Şeniz

gunaydın kıslarrrr

canım beniiiimm Allah yardımcın olsun tatlım
benim sabah yataktan kalktığımda oluyo yine ama çok rahatsız edici değil, bide mide yanması olayı var ozaman akşam yemekleri ağır geldiğinde oluyo bulantım o yanmadan sonra,
seninde geçecek tatlım sabret az kaldı, hastaneye yatma durumun falan varmı serum takviyesi yapıyolar genelde aşırı bulantılarda

canım beniiiimm Allah yardımcın olsun tatlım
benim sabah yataktan kalktığımda oluyo yine ama çok rahatsız edici değil, bide mide yanması olayı var ozaman akşam yemekleri ağır geldiğinde oluyo bulantım o yanmadan sonra,
seninde geçecek tatlım sabret az kaldı, hastaneye yatma durumun falan varmı serum takviyesi yapıyolar genelde aşırı bulantılarda

evet canım su iç içemiyorum ve kilo kayıplarında yatırıyolarmış. ama yatmak istemiyorum o yuzden hafta sonuna kadar sabredicem eger gecmezse mecbur gidicem yatıcam çunku bir daha tartılmadım ama enson 1 haftada 4 kilo vermiştim. sanki hiç geçmeyecek gibi yaaa

günaydın arkadaşlar,
nevrocum yazdıklarının beni çok duygulandırdı,Rabbim ol dedikten sonra karşısında hiç bir şey duramaz bunu anlıyorum,Allah herşeyin hayırlısını versin,bunu en çok anlayanlardan biri de benim ....

sağol canım teşekür ederim allahrazı olsun

Günaydın hepinize kızlar. Şeniz

sanada günaydın tatlım, nasılsın, damadım nasıllaropuyorumnanaktan
arkadaşın için çok sevindim o kadar olaydan sonra Rabbim ne güzel mükafatlandırmış onu,
Bizim elimizde olan bişey değil tabi, Allahın izniyle geliyo bebişlerimiz,
bende transferden sonra 1 saat kadar yattım hastanede, sonra doktora " 3 saatlik bir yolculuk yapmam gerek gidebilirmiyim" dedim, "sen bilirsin sadece şansını azaltırsın" dedi bana, ama eve gelmem gerekiyodu mecburen, hemen yola çıktık, 3 saatlik yolu yavaş yavaş 6 saatte geldik, yollar bozuktu araba sarsıyodu, elim karnımda gelene kadar dua ettim, geldim 5.kat merdiven çıktım, (benim hala opudan dolayı rahatsızlığımda vardı ) 3.gün işe başladım mecburen, zaten opu ve transfer için izni zor almıştım, işyerim 20 dakika sürüyodu ama gittiğimiz yolda aşırı bozuktu ve araba öyle sarsıyodu ki yanına yoğurt alsan ayran olur gidene kadarkaydirigubbakcemile3 düşük tehlikemin olduğunu bilmeden 1 buçuk ay çalıştım halbuki kalkmadan yatmam gerekliymiş
ama çok şükür Rabbim yardımcım oldu iki bebişimide bana gönderdi, herşeye rağmen bebeklerim benimle, bu yolda öncelikle sabır, inanç, sonrasında pozitif düşünce gerekiyo mutlaka, Rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiçbirşey yok...
Allah isteyen tüm arkadaşlarıma biran evvel bebeklerini gönderir inşallah...

ızlar Şımdı embıryoloĞ aradı 18 yumoŞtan 2 tanesı dÖlenmıŞ yarrın arayıp tekrar bılgı verecekler

yeteriiim hadi inşallah güzel güzel döllenir yomuşlar ve bebiş olarak gelip konar annesinin göbişine
dualarım seninle tatlım, güzel haberlerini alır senide pembe köşeye transfer ederiz inşallah

canım nasılsın merak ettik seni ya nevro saolsun bilgilendirdide biziolumunekankayizsmile

çok şükür canım iyi olmaya çalışışıyorum evet nevrocum sağolsun her iki tarafıda bilgilendirdi.

günaydın arkadaşlar,

sanada günaydın canım

gunaydın kızlar

hemen söyelyim aymescim 7. gunumda adet oldum olmadı yanii mafoldumben asıl biz seni merak ediyoruz napıyosunuz senin yaramaz üzmüyo artık demii senii:ecrin_bebek:

anladım canım napalım kısmet değilmiş inşallah çok yakında o müjdeyi vericeksin bize ben inanıyorum. Öğretmenlik işin çıkmış çok sevindim bu seni dahada rahatlatıcaktır kafan dağılır hiç olmazsa benim bebiş beni biraz üzüyo canım ya ara ara devam kanamalara kanama diyorum ama öyle şakır şakır değil bi kaç damla şeklinde inşallah ilerde hiç kalmaz

gunaydın kıslarrrr

canım valla bildiğin gibi hiçbi değişiklik yok desem yeridir
senin mide bulantıların devammı sen nasılsın?

maşşaallahhhh canım hepsi döllensinlerr inşallahh hepsi hepsi

evet canım iyi olsunlarda şükür iyiler. Diğer topikte sormuşsun ama canım cevap yazmakta zorlanıyorum . Ben maaselef aynıyım yaa keşke çok iyiyim diye yazabilseydim. Sanırım böle giderse hastaneye yatıracaklar beni su içemiyorum çunku ve artık bogazımdan kan gelemye başladı. Ama bebekler iyi sanırım kii yaramazlık yapıyolarr annelerine hissettiriyolar şükürler olsunn. Siz nasılsınız canımm paşamızz ne yapıyo az kaldı tadını çıkar doya doyaaa yaaa bebeğinle

canım geçmiş olsun kan geldiğinden bahsetmişsin aman arkadaşım hiçbirşeyi ihmal etme sen sağlıklı olacaksın ki bebişlerin de sağlıklı olsun:1hug:

sanada günaydın tatlım, nasılsın, damadım nasıllaropuyorumnanaktan
arkadaşın için çok sevindim o kadar olaydan sonra Rabbim ne güzel mükafatlandırmış onu,
Bizim elimizde olan bişey değil tabi, Allahın izniyle geliyo bebişlerimiz,
bende transferden sonra 1 saat kadar yattım hastanede, sonra doktora " 3 saatlik bir yolculuk yapmam gerek gidebilirmiyim" dedim, "sen bilirsin sadece şansını azaltırsın" dedi bana, ama eve gelmem gerekiyodu mecburen, hemen yola çıktık, 3 saatlik yolu yavaş yavaş 6 saatte geldik, yollar bozuktu araba sarsıyodu, elim karnımda gelene kadar dua ettim, geldim 5.kat merdiven çıktım, (benim hala opudan dolayı rahatsızlığımda vardı ) 3.gün işe başladım mecburen, zaten opu ve transfer için izni zor almıştım, işyerim 20 dakika sürüyodu ama gittiğimiz yolda aşırı bozuktu ve araba öyle sarsıyodu ki yanına yoğurt alsan ayran olur gidene kadarkaydirigubbakcemile3 düşük tehlikemin olduğunu bilmeden 1 buçuk ay çalıştım halbuki kalkmadan yatmam gerekliymiş
ama çok şükür Rabbim yardımcım oldu iki bebişimide bana gönderdi, herşeye rağmen bebeklerim benimle, bu yolda öncelikle sabır, inanç, sonrasında pozitif düşünce gerekiyo mutlaka, Rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiçbirşey yok...
Allah isteyen tüm arkadaşlarıma biran evvel bebeklerini gönderir inşallah...

can iso canım bende bişeyi farkettim ben normalde evde yatarken yada işyerindeyken hiçbişeyim yok ama akşam eve gitmek için arabaya bindiğimde bende 45 dakikalık yol gidiyorum bu arada araba sarsıyo çok eve gittiğimdede hemen wcye gidiyorum zaten tik oldu ozaman bikaç damla kanamam oluyo yatınca geçiyo ertesi gün tekrar aynı şey oluyo bana galiba araba iyi gelmiyo diye düşünüyorum acaba düşük tehlikem varmı dr şimdi bişey diyemem dedi bişey söylemedi ama ben nasıl öğrenicem düşük tehlikem varsa arabaya binmiyim nasıl yapıcağımı bilmiyorum ama işe gelmem ben bile bile bebeğimi kaybetmek istemiyorum sen nasıl öğrendin düşük tehliken olduğunu

canım zaten senin içinde 2 bebek olması önemliydi.ikiside göbüşüne konar hiç ayrılmazlar inşallah

maşallah maşallah yetercim bu ne bolluk inşallh hepsi döllenir ve en iyi olan kazanır canım benim:dance:

yeteriiim hadi inşallah güzel güzel döllenir yomuşlar ve bebiş olarak gelip konar annesinin göbişine
dualarım seninle tatlım, güzel haberlerini alır senide pembe köşeye transfer ederiz inşallah

canlarımsağolun önemli olan onları kaliteli olup yola devem etmeleri
inşşşşşşş
beni bizi bırakmazlar
inşşşşşşşşşşşşş

gny kızlar dilerim güzel bir gün olur hepimiz için.belginim canım arkadaşım tşk.bengüsu rabbim yardımcınız olsun inş.nevrom ne güzel yazmışsın yaa.rabbim ol dedikten sonra...inş rabbimin bizlerede ol deme zamanı gelmiştir

sidelyacığım kayınvalidenle ilgili duyguların da gayet iyi niyetle hareket ediyosun aslında çünkü, eğer bebişimiz sadece bizden kaynaklanan nedenden dolayı olmasaydı ben onların bizi çok fazla üzeceklerini düşünüyorumkaydirigubbakcemile5

Back
X