Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar nasılsınız günaydın hepinize dün test almıştık 12.gün yapmaya kararlıydım ama rahat duramadım sabah erken saate test yaptım pozitif çıktıo çok koyu değildi ama belirgin sayılırdı 10.günüm perşembe kanda baktırcam acaba hamilemiyim inşallh öyledir sdizinle paylaşmak istedim herkezin olur inşaallh :)

canım zaten çok küçük çok koyu çıkmazdı
silikte olsa gördüğüne göre bebiş var demekki hamişsin tebrik ederim:lepi:

slm uykucuuum hoşgeldin nasılsın???

hamdolsun canımm iyiyim çok şükürrr...
aof nin sınav sorularını yayınlamasını bekliyorumm hala yayınlamadılar her sene ertesi günü yayınlıyorlardı ..hala bişey yokk..sinir oldum iyiceee..zaten bide geçen sene çokk mezun verdik bu sene zor sorular sormuşlar ortada dolaşan dedikodu bu valla..miletten para almak için ne yapacağını şaşırmışlarr

sen nasılsın canımm ..bebişlerr nasıll..ayy çok heyecanlı bişey dimi..kimbilir neler yapıyorlardı içerideee

hamdolsun canımm iyiyim çok şükürrr...
aof nin sınav sorularını yayınlamasını bekliyorumm hala yayınlamadılar her sene ertesi günü yayınlıyorlardı ..hala bişey yokk..sinir oldum iyiceee..zaten bide geçen sene çokk mezun verdik bu sene zor sorular sormuşlar ortada dolaşan dedikodu bu valla..miletten para almak için ne yapacağını şaşırmışlarr

sen nasılsın canımm ..bebişlerr nasıll..ayy çok heyecanlı bişey dimi..kimbilir neler yapıyorlardı içerideee

canım inşallah yüksek not alırsın, kitaplar değişmişti bazı bölümlerde, öğrenciler geçmesin diye ellerinden geleni yapıyolar,
bebişler iyi teyzesi, büyüyolar, oynuyolar, hiç durdukları yok, bazen hareketlerinden doktor ultrasonda bile takip edemiyo kaydirigubbakcemile3
Rabbim sana ve isteyen herkese en kısa zamanda göndersin meleklerini inşallah

yarın saat 16.00'da doktorla görüşmeye gitcem kızlar, bu ayki reglimle tedaviye başlamak istiyorum,umarım yarın olumlu şeyler duyarım doktordan

yarın saat 16.00'da doktorla görüşmeye gitcem kızlar, bu ayki reglimle tedaviye başlamak istiyorum,umarım yarın olumlu şeyler duyarım doktordan

hayırlısı olsun canım hakkında hayırlıs neyse o olsun .RAABBİM in ol deme zamanı gelmiştir inşallah sanada

hayılısı olsun canım inşş her şey istediğin gibi olur

nevromm cok sagol:asigim:
Cok mutlu ettin beni bu güzel düsüncelerinle :kedi:
Bende hepinizi cok seviyorum..şeniz
bu arada yazini okudum,cok duygulandim...rabbim herkesin yardimcisi olsun,yeter ki ol desin,önünde hic bir engel kalmiyormus...bir cogumuz bu mucizeyi birebir gördük yasadik...allah herkese nasip etsin insallah

canimm nasilsin?
Nasil gidiyor buhar isi?kac gün devam edeceksin?
Calismalari yogun tut sen her ihtimale karsi aklinialirimsmile
olcak insallah,acilsin tüpler falan,dogaldan olcak insallahhh:saruboceq:

saboli hosgeldin canim..
Yeni eviniz hayirli olsun..insallah ici bebislerle dolsun...
Kolay gelsin canim,öpüyorum kocaman şeniz

yeterimm cok sükür,rabbim ol dedikten sonra her sekilde olur,sayi sakin kafana takilmasin,nevronun yazisini okumussundur...
Hepsi birer örnek..insallahhhhh simsiki tutunurlar sana,hic birakmazlar,saglikla hayirlarla gelirler bebislerinnnn,her zaman duacinim :saruboceq:

canım çok haklısınız rabiM oldedikten sonra birtaneyelede olur sabah biraz üzülmüştüm ama sonra hem sizlerele konuşunca hemde düşünce
2 embiryo oluşur ve yola devam ederlerse bizimle
bizleri anne baba yapam için yeterli hepinize teşekürler allah razı olsun iyi dilekleriniz dualrını ziçin

Son düzenleme:
okudum canım embiryoloğla konuşrj-ken aklıma geldi zaten hepsinin dlnmeyeceğini tahmin ediyordumda bu kadr az beklmiyordumn
ama sağlık olsun rabbim verecekse bir taneylede verir

Kesinlikle canım. Bu şekilde düşün. İnşallah bir dahaki telefonda güzel haber alacağız yine. Burada bir arkadaşımız vardı. Arkadaşlarımız belki hatırlar. 2 defa denedi ikisinde bir sürü yumurta toplandı hiç birisi döllenmedi. O arkadaşımız ne yapsın. Allah hepinizin yardımcısı olsun. :Saruboceq:

Merhaba canim .. ise girdim ya, isi evimde yapiorum.hep onun basindayim .sabah kalkiom aksama kadar basindayim.bos durmakla olmuyo valla para biriktirmek gerekiyo yoksa bebisin gelecegi yokzemuszemus..bende sigara molasinda gelmeye calisiyorum.ugrarim artik ins.
Yavrunda cok tatli Rabbim sizlere bagislasin Masallahhh cnm

Benimde yigenim oldu. (Abimin) Suanda 5 aylik erkek cocugu var masallah ve yetmedi gelin simdi 2 aylik hamile tekrar:ecrin_bebek:hihoyyyt onlari severek geciriyorum azda olsa gunlerimi rabbbim kimsenin kucagini bos birakmasin :CüvCüv:

Canım hayırlı olsun işin. Elbette. hem sana uğraş olur hem para kazandırır. Dediğin gibi tedavi parası için biriktirirsin.

Allah razı olsun canı. Darısı başına inşallah. :Saruboceq:

Yeğenini de Allah bağışlasın. Allah analı babalı büyütsün. Öbür yeğenin de sağlıkla gelsin inşallah. :Saruboceq:

kızlar nasılsınız günaydın hepinize dün test almıştık 12.gün yapmaya kararlıydım ama rahat duramadım sabah erken saate test yaptım pozitif çıktıo çok koyu değildi ama belirgin sayılırdı 10.günüm perşembe kanda baktırcam acaba hamilemiyim inşallh öyledir sdizinle paylaşmak istedim herkezin olur inşaallh :)

Canımm süpeerrrr bir haber bu. :teytey: %99,9 hamilesin diyorum. Yarın yine tekrarla bakalım koyulaşacak mı. İnşallah doğrudur. Çok sevindim tatlım. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

:(( ne guzelll yazmissin canim benimmm o gunleri tekrar yasadim valla :( bizde 3 kisiydik.

almanyaya dondugumde sonucu ogrendigimde cok kotu oldumm ve annemi aradim arkadasimin telefonu annemde vardi ben almayi unutmustum anneme arattim ve onunda olmamis..3.arkadasimin sonucunu siteden ogrendim bu siteden di cunku.. onun pozitivmis okadar cok sevindimkii sukurler olsun dedimm birimizin olmus bu bana umut vermistii.. dedigin gibi Rabbim ol deyince olurrr.. benimde olcak buna inaniyorum biraz zamana ihtiyacimiz var sadece.. tum isteyenlerin olur insallah surec zorr evet ama inanmak onemli olann

Kendini hazır hissettiğinde başlaman en iyisi. O zamana kadar yapmak istediğin herşeyi yap , yapamadıklarını gerçekleştir. İnşallah o zaman da hayatında tek eksik olan şey , meleğin sana gelir. :Saruboceq:

nevromm cok sagol:asigim:
cok mutlu ettin beni bu güzel düsüncelerinle :kedi:
bende hepinizi cok seviyorum..Şeniz
bu arada yazini okudum,cok duygulandim...Rabbim herkesin yardimcisi olsun,yeter ki ol desin,önünde hic bir engel kalmiyormus...bir cogumuz bu mucizeyi birebir gördük yasadik...Allah herkese nasip etsin insallah

Aminnn canım. Hem az bile dedim. Ben sana boşuna mı mesmeleğim diyorum. :asigim:

Canım hayırlısı olsun inşallah. Dilerim herşey yolundadır ve hemen ilk adımı atarsınız. :Saruboceq:

kesinlikle canım. Bu şekilde düşün. Inşallah bir dahaki telefonda güzel haber alacağız yine. Burada bir arkadaşımız vardı. Arkadaşlarımız belki hatırlar. 2 defa denedi ikisinde bir sürü yumurta toplandı hiç birisi döllenmedi. O arkadaşımız ne yapsın. Allah hepinizin yardımcısı olsun. :saruboceq:

canım hayırlı olsun işin. Elbette. Hem sana uğraş olur hem para kazandırır. Dediğin gibi tedavi parası için biriktirirsin.

allah razı olsun canı. Darısı başına inşallah. :saruboceq:

yeğenini de allah bağışlasın. Allah analı babalı büyütsün. öbür yeğenin de sağlıkla gelsin inşallah. :saruboceq:

canımm süpeerrrr bir haber bu. :teytey: %99,9 hamilesin diyorum. Yarın yine tekrarla bakalım koyulaşacak mı. Inşallah doğrudur. çok sevindim tatlım. Hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kendini hazır hissettiğinde başlaman en iyisi. O zamana kadar yapmak istediğin herşeyi yap , yapamadıklarını gerçekleştir. Inşallah o zaman da hayatında tek eksik olan şey , meleğin sana gelir. :saruboceq:

aminnn canım. Hem az bile dedim. Ben sana boşuna mı mesmeleğim diyorum. :asigim:

canım ben aslında bu güne kadar hiç heycanlanmadım teleşlenmdım ama bu gün tel çalınca elim ayağınma dolandı heycendan bu yolda geçenler bilirler
aslında yaşarken doğru bakamıyoruz olaylara ben sabah üzülmüştümneden diye sonra sizlerle konuştum biraz rahatladım sonrda kız kadeşim geldi ne oldu dedi ona anlatım o bana dediki ya neden üzülüyorsun ikli tane sana yeter
eğerki bu tedavide olan ben olsaydım ve 18 yumoşumun hepsi dölenseydi banada bunr transer edlemeseydi (18 yumoşum transfer edlimesi söz konusu bile olmaz )bebeklerim boşa gitti diye üzülürdüm dedi

nevrocum ne güzel yazmışsın bizi bizden başkası anlayamaz.sidelyam canım görüşemiyoruz arkadaşım...
günaydın yetercim.

Bilgisayarı karıştırıyordum. Bir yazı buldum. Meleğime yazmışım o zamanlar. Yolunu gözlediğim meleğime. İki aşılamadan sonra tüp bebeğe geçmeden 3,5 ay önce. Kafamda daha 2009 Kasım ayına kadar tedavi düşüncesi yokken. Onunla düşüncelerimde başbaşayken. 08.11.2008'de. Çok duygulandım okuyunca , sizlerle de paylaşmak istedim.. senağlama

Meleğim ;

Sen benim hayatımın anlamısın. Yoksun ama benimlesin. Her an nefesimdesin. Senin için atıyorum her adımımı. Senin için hayata bu denli tutunuşum.

Bir gün bana geleceksin bunu biliyorum. Sabırla bekliyorum. Senin varlığını öğrendiğim gün hayatım bayram olacak. Senin varlığın benim tüm yaşantımı kapsayacak. Ve ben hayatımda hiç olmadığım kadar mutlu olacağım. Sen benim yaşam kaynağım olacaksın. Buna sen bile inanamayacaksın.

Bir gün geleceksin biliyorum. Bunun ne zaman olacağı benim için önemli değil. Benim tek gayem seni beklemek. İsyan etmiyorum asla. Bir nedeni var elbet gelmemenin. Hiç sorgulamıyorum. “Neden Ben Allah’ım” demiyorum. O gün geldiğinde şükürlerin en büyüğünü yapacağım. Bunu bilmeni istiyorum. Sana çok ihtiyacım var. Seni canımdan çok seveceğim. Sana ömrümü adayacağım. Senin nefes alışın hayatımın anlamı olacak.

Bir gün geleceksin bana biliyorum. O gün için hazırlanıyorum. Eğer şu gün yüzüm biraz olsun gülüyorsa sayendedir. Daha gelmeden , gelebileceğin ümidi benim içimi yeşertiyor. Sana mutsuz yakalanmak istemiyorum. Her ayın sonunda gelen kırmızılar beni yıkamıyor. Yıkamaz. Sana yaklaştığımın resmidir. Seni her şeyinle seviyorum. Hüznün bile güzel.

Senin o küçücük ellerini ellerim arasına aldığımda tüm yaşam duracak benim için. İleride büyüdüğünde belki bugün yaşadıklarımı seninle paylaşırım. Allahım seni bana bağışlarsa dünyanın en iyi , en fedakar , en şefkatli annesi olabilmek için bütün özveriyi göstereceğim. Seni hem ailene , hem topluma , hem de vatana hayırlı bir evlat olarak yetiştireceğim. Umudum hiçbir zaman bitmedi. Sana ulaşmak için yapamayacağım bir şey yok. Ödeyemeyeceğim bedel yok. Senin gibi bir hazineyi kucaklayabilmek için canımı bile tehlikeye atmaya razıyım. Her ihtimali göze alarak yürüyorum bu yolda. Sana doğru koşuyorum çılgınca.

İçimde bir yerlerde bir noktasın. O noktayı cümlelere , paragraflara döndürmek tek gayem. Sen koskoca evren için hiçbir şeysin belki ama benim için her şeysin. Sen benim canımsın , kanımsın.

Varlığını öğreneceğim o gün ne zaman gelecekse sorun değil. Ben senin için yaşıyorum meleğim. Senin bana geleceğin günü bekleyerek. Seni seviyorum. Sen benim her şeyimsin bunu sakın unutma. Seni sevdiğim kadar kendimi sevmiyorum şu dünyada. Seni düşünürken , senden bahsederken kalbim nasıl da hızlı çarpıyor. Duymanı isterim. Senin kalp atışlarını duyduğum gün benimki iki kat hızlanır sanıyorum. Sen sen sen. Sen daha gelmeden yaktın içimi yavrucuğum. Seni seviyorum. Seni seviyorum. Seni seviyorum. Tez zamanda sağlıkla hayırlısıyla görüşebilmek ümidiyle. Allaha emanet ol meleğim...

özlemcim,yeterim,nevrocuğum iyi dilekleriniz için sağolun,

nevro akşamki yazın beni fena etti bugün sürekli gözü yaşlı dolaştım, işteyim diye doyasıya ağlayamadım ama hıçkırarak ağlamak isterdim.
ben şimdi çıkıyorum eve gidip, daha sonra da ingilizce kursuna gidicem beni ingilizce öğrenme merakı aldı.

selam canlara.s.

herkes iyidir inşallah...
benim misafirler gittiler...
dünde hastanedeydik yatış işlemlerini hallettik...
şimdilik herşey tamam çarşamba sabahı 7 de laparoskopi için hastanede olacağız...
kesin değil ama bir gece hastanede kalabilirmişim...

bugünde baya işlerim var elimden geldiği kadar ortalığı toparlayıp temizleyeyim diyorum...

geçmişi şimdilik okuyamadım ama fırsat bulursam geçmiş okuyup listeleri güncellerim...
eğer fırsat bulamassam sonra görüşürüz...

sizleri çok seviyorum kendinize iyi bakın...
birde hakkınızı helal edin...benim kime az da olsa hakkım geçmişse helal olsun...
kusuruma bakmayın hiç dönmüyecek gibi konuştum...
ameliyat basit bir oparasyon ama yinede insan bir hoş oluyor....

elimden geldiği kadar bugün uğramaya çalışacağım ama işten değilde gelen giden olursa onların yanında topiğe giremem...

sizleri seviyorumopuyorumnanaktan

günaydın kızlar

gny kızlar dilerim güzel bir gün olur hepimiz için.belginim canım arkadaşım tşk.bengüsu rabbim yardımcınız olsun inş.nevrom ne güzel yazmışsın yaa.rabbim ol dedikten sonra...inş rabbimin bizlerede ol deme zamanı gelmiştir

Günaydın bitanemm. İkimiz de çok iyiyiz çok şükür. Siz üçünüz nasılsınız? İyisinizdir inşallah. Seninki de mucize gibi. Maşallah onlar çok güçlüler. Ne senden ayrıldılar ne de birbirlerinden. El ele mutlu sona doğru ilerliyorsunuz. Rabbim hepinizi korusun inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım sağlıklı olsun da 1 tane olsun yeterki. Dün gece yazdığım yazıyı okudun mu. Rabbim ol dedikten sonra olur. :Saruboceq:

Bilgisayarı karıştırıyordum. Bir yazı buldum. Meleğime yazmışım o zamanlar. Yolunu gözlediğim meleğime. İki aşılamadan sonra tüp bebeğe geçmeden 3,5 ay önce. Kafamda daha 2009 Kasım ayına kadar tedavi düşüncesi yokken. Onunla düşüncelerimde başbaşayken. 08.11.2008'de. Çok duygulandım okuyunca , sizlerle de paylaşmak istedim.. senağlama

Meleğim ;

Sen benim hayatımın anlamısın. Yoksun ama benimlesin. Her an nefesimdesin. Senin için atıyorum her adımımı. Senin için hayata bu denli tutunuşum.

Bir gün bana geleceksin bunu biliyorum. Sabırla bekliyorum. Senin varlığını öğrendiğim gün hayatım bayram olacak. Senin varlığın benim tüm yaşantımı kapsayacak. Ve ben hayatımda hiç olmadığım kadar mutlu olacağım. Sen benim yaşam kaynağım olacaksın. Buna sen bile inanamayacaksın.

Bir gün geleceksin biliyorum. Bunun ne zaman olacağı benim için önemli değil. Benim tek gayem seni beklemek. İsyan etmiyorum asla. Bir nedeni var elbet gelmemenin. Hiç sorgulamıyorum. “Neden Ben Allah’ım” demiyorum. O gün geldiğinde şükürlerin en büyüğünü yapacağım. Bunu bilmeni istiyorum. Sana çok ihtiyacım var. Seni canımdan çok seveceğim. Sana ömrümü adayacağım. Senin nefes alışın hayatımın anlamı olacak.

Bir gün geleceksin bana biliyorum. O gün için hazırlanıyorum. Eğer şu gün yüzüm biraz olsun gülüyorsa sayendedir. Daha gelmeden , gelebileceğin ümidi benim içimi yeşertiyor. Sana mutsuz yakalanmak istemiyorum. Her ayın sonunda gelen kırmızılar beni yıkamıyor. Yıkamaz. Sana yaklaştığımın resmidir. Seni her şeyinle seviyorum. Hüznün bile güzel.

Senin o küçücük ellerini ellerim arasına aldığımda tüm yaşam duracak benim için. İleride büyüdüğünde belki bugün yaşadıklarımı seninle paylaşırım. Allahım seni bana bağışlarsa dünyanın en iyi , en fedakar , en şefkatli annesi olabilmek için bütün özveriyi göstereceğim. Seni hem ailene , hem topluma , hem de vatana hayırlı bir evlat olarak yetiştireceğim. Umudum hiçbir zaman bitmedi. Sana ulaşmak için yapamayacağım bir şey yok. Ödeyemeyeceğim bedel yok. Senin gibi bir hazineyi kucaklayabilmek için canımı bile tehlikeye atmaya razıyım. Her ihtimali göze alarak yürüyorum bu yolda. Sana doğru koşuyorum çılgınca.

İçimde bir yerlerde bir noktasın. O noktayı cümlelere , paragraflara döndürmek tek gayem. Sen koskoca evren için hiçbir şeysin belki ama benim için her şeysin. Sen benim canımsın , kanımsın.

Varlığını öğreneceğim o gün ne zaman gelecekse sorun değil. Ben senin için yaşıyorum meleğim. Senin bana geleceğin günü bekleyerek. Seni seviyorum. Sen benim her şeyimsin bunu sakın unutma. Seni sevdiğim kadar kendimi sevmiyorum şu dünyada. Seni düşünürken , senden bahsederken kalbim nasıl da hızlı çarpıyor. Duymanı isterim. Senin kalp atışlarını duyduğum gün benimki iki kat hızlanır sanıyorum. Sen sen sen. Sen daha gelmeden yaktın içimi yavrucuğum. Seni seviyorum. Seni seviyorum. Seni seviyorum. Tez zamanda sağlıkla hayırlısıyla görüşebilmek ümidiyle. Allaha emanet ol meleğim...
şuanda beni öyle ağlattınki anlatamam uzun zamandır ağlamamıştım içimi sızlattın içimdeki duygular hepsini yazmışsın tek dileğim allahım benimde sonunda yüzüm gülsün allah kimseyi bu şekilde cezalandırmasın seninde meleğina saglıklı uzun ömürler versin allahım...

selam canlara.s.

herkes iyidir inşallah...
benim misafirler gittiler...
dünde hastanedeydik yatış işlemlerini hallettik...
şimdilik herşey tamam çarşamba sabahı 7 de laparoskopi için hastanede olacağız...
kesin değil ama bir gece hastanede kalabilirmişim...

bugünde baya işlerim var elimden geldiği kadar ortalığı toparlayıp temizleyeyim diyorum...

geçmişi şimdilik okuyamadım ama fırsat bulursam geçmiş okuyup listeleri güncellerim...
eğer fırsat bulamassam sonra görüşürüz...

sizleri çok seviyorum kendinize iyi bakın...
birde hakkınızı helal edin...benim kime az da olsa hakkım geçmişse helal olsun...
kusuruma bakmayın hiç dönmüyecek gibi konuştum...
ameliyat basit bir oparasyon ama yinede insan bir hoş oluyor....

elimden geldiği kadar bugün uğramaya çalışacağım ama işten değilde gelen giden olursa onların yanında topiğe giremem...

sizleri seviyorumopuyorumnanaktan

allah yardımcın olsun canım.

Back
X