• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
elçinim pammık gibi oldun heee..
bu sıcakta nasıl dayandın yavrum..

yağmurum Allah korusun sizi canım..
elçin in de dediği gibi sürekli oku canım..

tulyncim fadikçim aynen yapıyorum ama git gide sorun oldu benim bu rüyalarım korkmucam diyorum ama sinirimi bozuyor bide kasıyorum kendimi bebeğe bişey olcak diye korkuyorum o korkuyla geçen sabah eşim gitikten sonra gördüm kendimi görüyorum kendim geliyorum yani bana doğru anlayın işte ( şeytanın işi derler ya) rüyamda da biliyorum o kötü lerin olduğunu bahsetmek istemiyorum isimden kalmak istiyorum kalkamıyorum falan dediğim gibi dua ediyorum çok yatmadan önce sanırım psikolojik oldu artık annemlerde kayınvalimde kalınca olmuyor çok nadir kendi evimde ilginç herlade eşim gittikten sonra korkuomm

ahh yağmurum ahh bidenem sen kendini çok korkutmuşsun bebem ondan olmuş canımm inşallah geçer yaaa bişey olmayacağına inanarak yatmayı dene tatlım stresten olurmuş öyle çarçabuk geçer inşallahhhh

falla tülinim sıcak mıcak bi iyi geldiki sorma dadlumm soğuk su döktüm hep inşallah alt tarafta yumuşamıştır bebe gelir heheheh:jeyyar:

:oklava:yAĞMURRR dövücem seniii..Yaa neden bu kadarr korkuyorsun.Allaha emanetsinn sen bebeğinle beraber dualarr okusana.Şeytanın vesvesesine kulak verme lütfen.Herşy yolunda sorunlu gebelikte değil allahın iziniyle sağlıcakla kucağına alıcaksın yavrunu:1hug:

inş elçinim inş gelir..
yarasın kuzuma..

yağmurum ne diyeyim bilemedim ki..
napsan ki sürekli annende ya da kayınvalden de kalmak istemiyorsun sanırım dimi..
Allah korusun canım kötülüklerden uzak ol inş..
stres yapma diyorum bebeğini sağlıkla alıcan kucağına inş..

afiyet olsun tatlım..
az yağlı olsun kilo aldırmaz kaydirigubbakcemile3
ben şimdi 4 ağustosu bekliyorum canım..
eşim testi tekrarlıyacak..
duruma göre de tedaviye başlanıcak inş..
inşallah canım önceki testler yanlıştır 4 ağjstosta çok güzel çıkar inişallah eşinin testleri canım ... brokoliyede hiç yağ filan koymuyorum canım sırf haşlayıp yiyorum hatta tuz bile atmıyorum kendi tadını çok seviyorum ......hadi bakalım bir an önce geçsin günler 4 ağustos gelsinde güzel güzel haberler ver inşallah canım

Oğlan iyi bugun kontrole goturduk allah sukur hersey yolunda. Kızlar hamile kaldığınız gun sorumlulugunuz ve endiseleriniz baslıyor taki siz ölene kadar artık okadar huzurlu olunmuyor haberiniz olaaa ama olsun anne olmak güzel bir duygu tıpkı aşık olmak gibi. Umarım hepiniz bu duyguyu tadacaksıznız en yakın zamanda.

amiiiiinnnnnnnn

Caneylom brokoli guzel bir besin bende hamileliğimde bol bol tükettim. Bol limon ve zeytin yağı ile guzel oluyor. Ayrıca balık yemenide şiddetle öneriyorum haftada 2 kez balık 2 kez kırmızı et ve tavuk vede sebze. Hamur isinden sekerden tuzdan uzak dur canım. Bu tur beslenme bebege yarıypr sen degil bebek kilo alıyor. Tuz ilerşeyen hamilelik doneminde odeme sebeb oluyor resmen şişiriyor ve topac gibi oluyorsun.

sağol canım önerilerin için çoooookkk teşekkür ederim et ve tavuk sebze filan tamamda balık işi biraz zor oluyo aslında yerim severim ama bu mevsimde bizim memlekette balık bulunmuyo ton balığıda kimisi faydalı ye kimiside kimisi konserve kötü diyo yani eylüle kadar balık pek yiyemiycem o zamana varırsak inşallah allahın izniyle telafi ederim o zaman......

tatlım ben birkaç gündür yazıcam yazamadım
senin paşan çok tatlı maşallah:nazar:
çok erkeksi ve karakteristik bir yüzü var ifadesi var
bebekten ziyade karizmatik bir delikanlı ayarında
Allah bağışlasın

maaşallah canım valla bende aynen katılıyorum 41 kere maaşallah çok karizma bakıyo:)))))

selamm kızlar az önce yattım biraz dalmışım ve kabusla uyandım arada bana oluyor ya fobim heralde :1ninca: uyurken bir anda oda karanlığı aynı üzerime duvardan örümcekler geliyor gibi hissediyorum :bbo: o hızla yastığı üzerine fırlattım pikeyi bide kafamçokkarıştı yataktan bir fırlayışım var çok korktumm :sinifsinif: sonra kendime geldim zaten tehlikeli gebelik geçiriyorum birde fırladım yataktan offf sonra wc ye gittim afedersiniz şır deken bişey lop etmezmi CADIARZU kalktım korkuyla ne düştü diye sandım ki kocaman bir akıntı beyaz fırçayla bakım dedim meğer peçeteymiş kısacası kızlar ben kafayı yedim heralde sizinle paylaşmak istedim :çok üzgünüm:
hamile kalamamak ayrı dert böyle sorunlu gebelik ayrı onu kaybetme korkusu ayrı oyyyyyy şu zaman geçse çok korktummm şimdide bir hareketli ee yataktan bir fırlayışım var uyandı heralde
:çok üzgünüm:

haklısın canım böyle zor bulunca hamilelikte hiç kolay geçmiyo hep içinde bi korku inşallah allahın izniyle kazasız belasız tamamlarız bütün arkadaşlarımızda tatsın inşallah bu duyguları hepimiz evlatlarımızı sağlıcakla kucaklarız.....

sağolun kızlarr yaa kafaya talkmadan yatmaya çalıcam
caneylom inşallah deidğin gibi sağlıkla alırız ee tabi zor bulunca birde üstüne yaşadıklarım sanırım hepsi stresten kaynaklanıyor
aynen balumun dediği gibi vesveseler işte atlatıcamm

ayyy ayyyyyyyyy kızlar eşim bu hafta içi veya bidahaki hafta içi spermiyogram yaptırcak tekrar inşallah güzel çıkar nütfennn dua edin okişmi minişlerrrrrrrr

bide kızlar bişey duydum erkeklerde fsh ve lh düşük oluncada sperm sayısı düşük oluyomuş sanırım benim adamınki referans aralığının içinde düşük değil ama yinede biraz yükseltebilirmiyim dersiniz bu hormonlar ne işe yarıyo

elchinn inşallah canım değerler güzel çıkarrr Rabbim bu yolda yüzümüzü biran önce güldürsün
sağlıklııı geçirebilceğiniz gebelikler nasip etsin Rabbim

bildiğiniz üzre bizdede sorun sayı hareketlilik morfolojidi nacizane tavsiyem eşleriniz sıcak suyla duş almasın özellikle o bölgeye asla hatta çıkarken de soğuk tatbik etsinler ( açık oldu ama kusura bakmayın ) terlemesinler :)) malum erkekler çok terliyor hele ki yazın ve benim eşim bol ceviz yemiş :)) yani mucize bebeğim bu şekilde sanırım çıka geldi onun haricinde bişey yapmadık benim eşim çok terleyen biri bütün gün oturarak iş yapıyor ama ilk defa bu kış üşüdüm dedi hayret :)) minkte geldi

Güldüreyim o zaman ama :jeyyar:
bugün kocişe dedim para yok nasıl yapıcaz tüp bebek :ecrin_bebek:
oda merak etme aşkım dedi 2 aya kalmaz hamilesin hiç gülceğim yoktu :roflol:
o nasıl olcak dedim:
ben dedi tembelleri işten çıkardım :1shok:
hızlı olanların maaşını arttırdım ( 1 kilo ceviz yedim)
ama o bir süprizi yapacak olanın maaşına prim yapıcam dedi delikafadulden

sansürlüyse silcem çabuk okuyun delikafadulden delikafadulden
ayy bu mesajı gördükçe hala gülüyorum kendime tabi :roflol:
benim kociş gerçekten çok temiz kalpliymiş yaww
hoş bugün kavga ettik ona sinir oluyorum :dilcikar:

ayyyy yağmurrrr hiç güleceğim yoktu kuşum heheheheh benimde kociş ben adet olupta ağlayınca dediki
ne ağlıyonki gider LPG taktırırız :1shok:

LPG delikafadulden evt umarım LPG değilde burdaki arkdaşlarımın DOĞALGAZI OLUURRR
gelsinlerde hangi yollardan geliceklerse gelsinler hayırlısı neyse yani

Back
X