Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşş iyi çıkar canım sonuçlanırızzayyy ayyyyyyyyy kızlar eşim bu hafta içi veya bidahaki hafta içi spermiyogram yaptırcak tekrar inşallah güzel çıkar nütfennn dua edin okişmi minişlerrrrrrrr
bide kızlar bişey duydum erkeklerde fsh ve lh düşük oluncada sperm sayısı düşük oluyomuş sanırım benim adamınki referans aralığının içinde düşük değil ama yinede biraz yükseltebilirmiyim dersiniz bu hormonlar ne işe yarıyo
hoşgeldin balımmmmmmmmm
ha bide aklıma ne geldi kıslar ..hani spermleri sayıyorlarya mikroskoqp altında ..bir iki üç ay çok komik ..arada sayılan bölgeye kaçan olursa ..yada laborant sayıyı unutursa ne oliyy..geri öbür tarafa alıp baştan mı sayıylarr ..sen geç bakalım mı şu tarafa diyiylerr :roflol::roflol::roflol::roflol:
ha bide aklıma ne geldi kıslar ..hani spermleri sayıyorlarya mikroskoqp altında ..bir iki üç ay çok komik ..arada sayılan bölgeye kaçan olursa ..yada laborant sayıyı unutursa ne oliyy..geri öbür tarafa alıp baştan mı sayıylarr ..sen geç bakalım mı şu tarafa diyiylerr :roflol::roflol::roflol::roflol:
Allah iyiliğini versin senin sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ballo şu bizim don projesi vardıya onlan uğraşıyomm birazdan 15 dakkaya bitiy yayınlıycamm..soganı hazırla olurmu :roflol::roflol:
ayyyy yağmurrrr hiç güleceğim yoktu kuşum heheheheh benimde kociş ben adet olupta ağlayınca dediki
ne ağlıyonki gider LPG taktırırız :1shok:
heheheh delüm benimde hep aklıma gelmiştir o iş acep nasıl sayıyolar deyü heralde saydıklarını öldürüyolardır karışmasın deyü hehehehkaydirigubbakcemile3
tuliyn doğru dıyosun bir deliler topiği eksikti:roflol:
canım sen ne tedavisindeydin....kızlar iii geceler nasılsınız*.dün akşam bi kandil mesajı yazmıştım.bugün doktor işim vardı tam tamına 18 sayfa ilerlemişsiniz.çok hızlısınız yawwwwww....6 YUMURTAM OLMUŞ kızlar az mı sizce cevap bekliyorum sizden.