• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi geceler kızlarr ben kaçar birazdan.........
gönlünüzden geçen tüm dualarınız kabul olsunnnn( iyi şeyler tabi ) :))

görüşürüz yağmurum çok dikkat et kendine bidenem duasız besmelesiz adım atma dadlum allaha emanet ol öptüm seni koccamannnn

ayyy ayyyyyyyyy kızlar eşim bu hafta içi veya bidahaki hafta içi spermiyogram yaptırcak tekrar inşallah güzel çıkar nütfennn dua edin okişmi minişlerrrrrrrr
inşş iyi çıkar canım sonuçlanırızz

bide kızlar bişey duydum erkeklerde fsh ve lh düşük oluncada sperm sayısı düşük oluyomuş sanırım benim adamınki referans aralığının içinde düşük değil ama yinede biraz yükseltebilirmiyim dersiniz bu hormonlar ne işe yarıyo

canım benim eşiminde lh sinde çok az bir düşüklük vardı ..bunu yükseltmenin bir yolu varmı bilmiyorum gerçekten..ama bu hormonlarda etkiliyor spermleri..

eşime sadece klomen verdi doktor üç aylık bir tedaviydi cuma günü kontrolü var bakalım bizde saydırcak spermcikleriii

ha bide aklıma ne geldi kıslar ..hani spermleri sayıyorlarya mikroskoqp altında ..bir iki üç ay çok komik ..arada sayılan bölgeye kaçan olursa ..yada laborant sayıyı unutursa ne oliyy..geri öbür tarafa alıp baştan mı sayıylarr ..sen geç bakalım mı şu tarafa diyiylerr :roflol::roflol::roflol::roflol:

ha bide aklıma ne geldi kıslar ..hani spermleri sayıyorlarya mikroskoqp altında ..bir iki üç ay çok komik ..arada sayılan bölgeye kaçan olursa ..yada laborant sayıyı unutursa ne oliyy..geri öbür tarafa alıp baştan mı sayıylarr ..sen geç bakalım mı şu tarafa diyiylerr :roflol::roflol::roflol::roflol:

Allah iyiliğini versin senin sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

heheheh delüm benimde hep aklıma gelmiştir o iş acep nasıl sayıyolar deyü heralde saydıklarını öldürüyolardır karışmasın deyü hehehehkaydirigubbakcemile3

ballo şu bizim don projesi vardıya onlan uğraşıyomm birazdan 15 dakkaya bitiy yayınlıycamm..soganı hazırla olurmu :roflol::roflol:

:jeyyar:uykucum senin dr elden gittii :jeyyar:Be kaptım doktorunuu hiihihihihihih:jeyyar:ötekini hiç gözüm tutmamıştı onu sen alsırnaşık şey

ayyyy yağmurrrr hiç güleceğim yoktu kuşum heheheheh benimde kociş ben adet olupta ağlayınca dediki
ne ağlıyonki gider LPG taktırırız :1shok:

:roflol: :roflol: :roflol: delikafadulden delikafadulden delikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

heheheh delüm benimde hep aklıma gelmiştir o iş acep nasıl sayıyolar deyü heralde saydıklarını öldürüyolardır karışmasın deyü hehehehkaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bir tane de deliler topiğ açmalı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar iii geceler nasılsınız*.dün akşam bi kandil mesajı yazmıştım.bugün doktor işim vardı tam tamına 18 sayfa ilerlemişsiniz.çok hızlısınız yawwwwww....6 YUMURTAM OLMUŞ kızlar az mı sizce cevap bekliyorum sizden.

kızlar iii geceler nasılsınız*.dün akşam bi kandil mesajı yazmıştım.bugün doktor işim vardı tam tamına 18 sayfa ilerlemişsiniz.çok hızlısınız yawwwwww....6 YUMURTAM OLMUŞ kızlar az mı sizce cevap bekliyorum sizden.
canım sen ne tedavisindeydin....
yumurtanın çokluğundan çok kalitesi önemli...
eğer istenilen boyuta geldi iseler 6 tane yumurta gayet iyi...

Back
X