• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım sen ne tedavisindeydin....
yumurtanın çokluğundan çok kalitesi önemli...
eğer istenilen boyuta geldi iseler 6 tane yumurta gayet iyi...

canım ben 2.tüp bebek tedavisindeyim.uzun protokolle başladım.6 tane yumurtam oluşmuç.herkeste 20 tane alan olurken bana az geldi.gerçi onlar pkolular mı bilmiyorumkafamçokkarıştı

canım ben 2.tüp bebek tedavisindeyim.uzun protokolle başladım.6 tane yumurtam oluşmuç.herkeste 20 tane alan olurken bana az geldi.gerçi onlar pkolular mı bilmiyorumkafamçokkarıştı

canım 20 tane olan çok nadir...
6 dan biraz daha fazla olabiliyor...
ama dediğim gibi önemli olan kaliteli olması...
6 tane yumoş çok az değil...
tüp bebek tedavisinde tek bir tane yumoşu olan arkadaşımız da oldu...
ve o yumoşla hamile kaldı...
rabbim eğer nasip ederse 6 taneyle de şansın baya var...
allah yardımcın olsun...
inşallah sonuç pozitif olur...

doktorum herşeyin güzel ilerlediğini söyledi.ama ben şundan sorun olur mu diye düşünüyorum: spermle yumurtayı döllediklerinde genetik olarak bozul olabiliyor.benim ilk tedavimde böyle olan embriyolarım olmuştu.inşallah bu sefer olmaz.geriye dondurulacak falanda kalmıyo.aslında yaşımda 27 ama demekki herkeste fazla yumurta oluşacak die bişey yok.

doktorum herşeyin güzel ilerlediğini söyledi.ama ben şundan sorun olur mu diye düşünüyorum: spermle yumurtayı döllediklerinde genetik olarak bozul olabiliyor.benim ilk tedavimde böyle olan embriyolarım olmuştu.inşallah bu sefer olmaz.geriye dondurulacak falanda kalmıyo.aslında yaşımda 27 ama demekki herkeste fazla yumurta oluşacak die bişey yok.
canım şimdiden aklına kötü şeyler getirme....
hem birde baktın 6 sıda döllenir...bu hiç belli olmaz....
6 sı döllenmese bile bu 6 nın içinde illaki döllenme olur...
sana şimdilik 2 veye 3 embriyo bile yeter....
dondurma işide şansa kalmış...orası hiç belli olmaz...birde baktın dondurmaya da embriyo kaldı...
hayırlısı olsun canımopuyorumnanaktan
allah yardımcın olsun...
ben yatıyorum sana hayırlı geceler canımopuyorumnanaktan

kızlar iii geceler nasılsınız*.dün akşam bi kandil mesajı yazmıştım.bugün doktor işim vardı tam tamına 18 sayfa ilerlemişsiniz.çok hızlısınız yawwwwww....6 YUMURTAM OLMUŞ kızlar az mı sizce cevap bekliyorum sizden.
canım benim de 12 yumurtam oluşmuştu. şansıma 12 side olgun çıktı. arkadaşların dediği gibi önemli olan kaliteli olması..o çok olanlar pkolu olan bayanlar...bana 2 tane 3. gün 1 tane de 5. gün emb. transfer ettiler.şimdi sonucu bekliyorum bakalım hayırlısı ile..

peki canım genetik olarak bozuk embriyolar 1. kalite de olabiliyor mu yoksa kaliesi düşük mü oluyor bilgin var mı?

canım öncelikle hayırlı haberler alırsın inşallah.tabiki kaliteli olması sayıdan daha önemli.genetik olarak bozuk olanlar 1. kalite oluyomu bilmiyorum.ben yatıyorum canım iyi geceler

canım şimdiden aklına kötü şeyler getirme....
hem birde baktın 6 sıda döllenir...bu hiç belli olmaz....
6 sı döllenmese bile bu 6 nın içinde illaki döllenme olur...
sana şimdilik 2 veye 3 embriyo bile yeter....
dondurma işide şansa kalmış...orası hiç belli olmaz...birde baktın dondurmaya da embriyo kaldı...
hayırlısı olsun canımopuyorumnanaktan
allah yardımcın olsun...
ben yatıyorum sana hayırlı geceler canımopuyorumnanaktan

fadikciğim sanada hayırlı geceler.mirmirmirmir

akşamları pc eşimde ben pek alamıyorum ama her fırsatta okuyorum
kızlar bir sorum var balık yağı kapsülü nedir?
hiç duydunuz mu?
sağlıklı olmak için her gün içenler varmış

canım balık yağı kapsülünü çok zayıf olanlar kullanır genelde
dirençli olsunlar diye kilo aldırırmış geçenlerde bi arkadaşım var
ona vermişti doktor kız stersten tam 10 kilo verdi şu an 41 kilo
aşırı zayıf yani drda iyi gelir diye vermiş

bu arada biz olmadığımız zaman maşallah bunlar çok kaynatıyolar
bende bozuluyorum yani :umursamaz:

canlarım nasılsınız kıslar banada dua edin troid sintigrafisi çektirdim çarşamba alacam sonucu kötü bişey çıkmasın:gitme:.dün gece uyudum uyandım aklımda hep nasıl çıkacak diye endişe vardı.hatta ağladım sonra uyumuşum.hayat benle hep oyun oynuyor herşey tersine gidiyor nedense.bilmiyorum artık ne kadar dayanacammafoldumben senağlama

İnşallah sonuçların güzel çıkar
Çarşamba günü iyi haberlerinizi bekliycez.
Allahım yardım etsin.:Saruboceq:

000211vt2.jpg

günaydın kızlar tedavide olan arkadaşlarım inşallah güzel sonuçlar alır hayırlı haberlerinizi duymak dileğiyle zemuszemus

günaydınlar kızlarr bugün ohhh maşallahh bi güzel uyumuşum rüya gördüm ama tehlikeli değil savaş açtım kötülere delikafadulden

Son düzenleme:
Back
X