• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Son düzenleme:
merhaba kızlar yaklaşık 15 gündür gelemedim buralara başımızdan talihsiz olaylar geçti şükür atlattık,babam müteahhitliğini yaptığı binadan düştü kolu kırıldı ve ağızında içli dışlı 17 dikiş atıldı şükür bu kadarıyla atlattık çünkü düştüğü yer kötüydü ve dahada kötüsü olabilirdi :çok üzgünüm:
şu an iyi babacım sürekli oraya gidiyorum yakında hepberaber yazlığa geçicez bende 1 hafta kalmayı düşünüyorum.:a015:
eee canlarım sizlerde ne var ne yok görüşmeyeli yeni anne adaylarımız varmı :CüvCüv:

ceylincim geçmiş olsun canım..
şükür atlatmış babacın..
2 hamilemiz var maviyeşil ve birebira..

merhaba kızlar yaklaşık 15 gündür gelemedim buralara başımızdan talihsiz olaylar geçti şükür atlattık,babam müteahhitliğini yaptığı binadan düştü kolu kırıldı ve ağızında içli dışlı 17 dikiş atıldı şükür bu kadarıyla atlattık çünkü düştüğü yer kötüydü ve dahada kötüsü olabilirdi :çok üzgünüm:
şu an iyi babacım sürekli oraya gidiyorum yakında hepberaber yazlığa geçicez bende 1 hafta kalmayı düşünüyorum.:a015:
eee canlarım sizlerde ne var ne yok görüşmeyeli yeni anne adaylarımız varmı :CüvCüv:

gecmis olsun canm allahim korumus
acil sifalar diliyorum allahtan

çok geçmiş olsun ceylincim..
Allah beterinden korumuş bak..
buna da çok şükür..:Saruboceq:
Allahım annelerimizi babalarımızı başımızdan eksik etmesin..
ohhh bir güzel git,stresini at,dinlen gel bomba gibi inşallah..
yeni anne adaylarımız maviyeşil ve birebira arkadaşlarımız..hihoyyyt
Allahım tez zamanda bizim de yüzümüzü güldürür inşallah..

zatencanım doktorumuopuyorumnanaktan gördüğüm gibi çim rahatlamıştı..
baktı..herşey normal ve çok güzel dedi..kaydirigubbakcemile2
rahim zarı kalınlığı da iyi dedi..5,5 muş şimdi..
bir kaç gün sonra adet olacaksın..
adetin 2 veya 3.günü gel başlayalım dedi...delikafaduldendelikafadulden
çok mutluyum ve umutluyum kızlar..
bu ay kanamam var,olmayacak kesin diyeçok üzülmüştüm ama..
Allahıma çok şükür..
yeniden beklemicez 1 ay daha..
bu ay dondurulmuşlarla 2.ye başlıyoruz kızzzllarrr...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansırnaşık şeysırnaşık şeyhihoyyythihoyyyt:dance::dance:
maşallah canım ne güzel hayırlısıyla başlayın sağlıkla gelsin bebişlerin:Saruboceq:
canim hayirli olsun tedavin bende adet olmayi bekliyorum bizde 2.ye basliyoruz allahin iziniyle insallah allah yuzumuzu guldurur bebisimize kavusuruz insallah
tedavin hayırlı olsun canıma.s.
osetya canim hadi hayirli olsun insallah tutar, benim dondurulmuslarla tutmust ama malesef dusuk yaptim, bence onlarinda tutma sansi yuksek sonucta iyi olmasalar dondurmazlardi....

benimde hastanede 8tane dondurulmus bebisim var insallah daha fazlasi gerekmeden onlardan biri veya birkaci tutar...
maşallah canım hayırlısıyla göbişine konsunlar inş:Saruboceq:
yağmurcum bişey sorcam sana ama...:utangac::utangac:.senin avatarın??
valla avatarına bakmadan cvp yazıyorum sana..
daha sevimli bişeyler bulsannn...a.s.a.s.

yağmurcum bencede değiştirsen tatlım şiddet içeriyo gibi geliyo bana kimi eziyosun bu arada hehehe :roflol:

:Saruboceq:Ceylinnazım çok geçmişş olsunn.Allahım kazalardan korusun cümlemizi inşallahhhhhh

SıDELYAcım hoşgeldin canım özledim vallahi
eee topiğin en iyi ev sahibeleri sen ve aymessiniz

CEYLıN canım geçmiş olsun
Allah beterinden korusun

ceylincim geçmiş olsun canım..
şükür atlatmış babacın..
2 hamilemiz var maviyeşil ve birebira..

gecmis olsun canm allahim korumus
acil sifalar diliyorum allahtan

çok geçmiş olsun ceylincim..
Allah beterinden korumuş bak..
buna da çok şükür..:Saruboceq:
Allahım annelerimizi babalarımızı başımızdan eksik etmesin..
ohhh bir güzel git,stresini at,dinlen gel bomba gibi inşallah..
yeni anne adaylarımız maviyeşil ve birebira arkadaşlarımız..hihoyyyt
Allahım tez zamanda bizim de yüzümüzü güldürür inşallah..

ceylincim rabbim acil şifalar versin inş...özlemcim sabırsızım nasılsınız kızlarrr

:Saruboceq:Ceylinnazım çok geçmişş olsunn.Allahım kazalardan korusun cümlemizi inşallahhhhhh

hepinizden allah razı olsun kızlar çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan ayy sizleri burayı çok özlemişim yaaa :gitme:
yeni hamişlerimizi tebrik ederim rabbim tamamına erdirir inşallah :Saruboceq:

maşallah canım ne güzel hayırlısıyla başlayın sağlıkla gelsin bebişlerin:Saruboceq:
yağmurcum bencede değiştirsen tatlım şiddet içeriyo gibi geliyo bana kimi eziyosun bu arada hehehe :roflol:
SAĞOL PİNKİM..
evet işte yağmurcum benim dediğim de bu..sositososito
birini dövüyosun yani..
daha tatlımsı bişeyler koysan daha güzel olur..
avatarına bakınca sanki seni hep sinirliymişsin gibi hatırlıyorum...

kızlar ben bi pazara gidiyi..
kendime biraz cicibici aliyim,şımartayım biraz kendimi..
ne de olsa bugün çok mutluyum..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:sm_cool:

Back
X