- 29 Mart 2017
- 1.553
- 5.116
- 158
Benim 25 bini buldu ilaçlarla -ama genetik yaptırdık oyüzzdenTüp Bebek fiyati ne kadar oldu acaba sizin n kadar tuttu
bi önceki tüp bebekte 12bindi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 25 bini buldu ilaçlarla -ama genetik yaptırdık oyüzzdenTüp Bebek fiyati ne kadar oldu acaba sizin n kadar tuttu
Canım merhaba. Evliliğimizin 9. Ayında eşimden kaynaklı çocuk sahibi olmadığımızı öğrendik. Bu süre içinde benden mi diye iki kez jinekologa gittim yoktu bir şey eşimden test istendi. Sperm sayısı 7 mil ileri hareketli yüzde 5 ayrıca sperm iltihap vardı. Neyse ürolojiye gittik ilaç verdi biz sanıyoruz ki ilacı içecek hop çözülecek. İlacı iki ay içti sadece sayı arttı 9 milyon oldu hani biz birden düzelecek diye beklerken sayı az artınca o hızla kendimizi Ankara da bir merkezde bulduk. İlk tedavimi Evliliğimizin 1.5 yılı bittiğinde oldum. Bu arada kür falan içti aktardan aldık o bizi daha kötü yaptı mı sayı 5 milyon a düştü zaten hareketli az. Embriyo kalitem kötü oldu sonuç negatif ikinci tedavimi hemen 6 ay sonra yeniden yaptım yine negatif. Sonra 1 yıl ara verdik 6 ayda iki tedavi psikolojik olarak yordu. Bu yaz ağustos ta Ankara gürgan klinik te üçüncü tedavimi oldum. Mikroçip yöntemi uygulandı 10 tane embriyomuz 5. Güne kaldı dondurduk çifter çifter. Ekim sonunda transfer oldu ikizlere gebeyim. Bu arada hiç 5. Güne embriyom kalmıyordu ilk iki tedavim de toplam 15 embriyo oluştu bir tanesi bile 3 ü geçmedi. Geçmediyi geç 3 e zor geliyordu. Benim embriyo kalite sorunum var sanıyorum onun için önce dondurulmasın dedim 5 e kalmışken doktorum kızdı bir sürü yumurta toplandı hormonlar tavan işime karışma yapmıyorum dediMrb arkdslar erkek interfilitesnden dolayı çocuk sahibi olamyrz 2 yıldır. 2 aşılama 1tüp basarıszlgmz var. Artık tahammül edemeyecek seviyeye geldim herşey Allah'tan ama benden sonra evlenen herkesin çocuğa oldu hiç olmaz diyenlerin bile oldu tek ben tek böyle kalakaldm herkesin içinde kucağım boşolacağına bile artık inanmyrm ama var mı böyle eşinden dolayı çocuk sahibi olamyrz olamayan. Bu arada morfoloji sorunumuz var sperm sayımız yüksek hareket ve morfoloji sıkıntı biraz olmamasna da engel deglms ama bi türlü olmuyor yine tüp bebeğe başlıcaz var mı bu şekilde hamile kalan çok yoruldum artk
![]()
Hayrlı olsun öncelikle çok tsk ederm bilgilendrdgnz için. Biz eylül ayında 4 ay önce 2. Tüp bebegi de denedik o da negatif. Bıraktım şimdi artık akışına şu an sadece morfoloji problemimz var o da doktor döllenme de pek etkili degl stresi kafanzdan atarsanz kendiliğinden olur. Tüp bebeğe gerek yok dedi ürolog. Mikroçip ben istemstm ama doktor gerek mi duymadı bilmyrm araya kaynadı. Bizim embryolar kaliteli hep 5. Gün embryosu ama melasef tutunma olmuyo. Bunu acıbademde yaptk kayseride. Bi daha yaparsak adanada turan çetin tüp bebek merkezi var bu sefer hem microchip hemde dondurulmuş olsun dicem. Sizin ürolog mu hazırladı spermleri nasıl bir yöntem uyguladı. 1 saat arayla mı sperm aldı sizden ilaç kullandi mi eşiniz tüp bebek sürecindeCanım merhaba. Evliliğimizin 9. Ayında eşimden kaynaklı çocuk sahibi olmadığımızı öğrendik. Bu süre içinde benden mi diye iki kez jinekologa gittim yoktu bir şey eşimden test istendi. Sperm sayısı 7 mil ileri hareketli yüzde 5 ayrıca sperm iltihap vardı. Neyse ürolojiye gittik ilaç verdi biz sanıyoruz ki ilacı içecek hop çözülecek. İlacı iki ay içti sadece sayı arttı 9 milyon oldu hani biz birden düzelecek diye beklerken sayı az artınca o hızla kendimizi Ankara da bir merkezde bulduk. İlk tedavimi Evliliğimizin 1.5 yılı bittiğinde oldum. Bu arada kür falan içti aktardan aldık o bizi daha kötü yaptı mı sayı 5 milyon a düştü zaten hareketli az. Embriyo kalitem kötü oldu sonuç negatif ikinci tedavimi hemen 6 ay sonra yeniden yaptım yine negatif. Sonra 1 yıl ara verdik 6 ayda iki tedavi psikolojik olarak yordu. Bu yaz ağustos ta Ankara gürgan klinik te üçüncü tedavimi oldum. Mikroçip yöntemi uygulandı 10 tane embriyomuz 5. Güne kaldı dondurduk çifter çifter. Ekim sonunda transfer oldu ikizlere gebeyim. Bu arada hiç 5. Güne embriyom kalmıyordu ilk iki tedavim de toplam 15 embriyo oluştu bir tanesi bile 3 ü geçmedi. Geçmediyi geç 3 e zor geliyordu. Benim embriyo kalite sorunum var sanıyorum onun için önce dondurulmasın dedim 5 e kalmışken doktorum kızdı bir sürü yumurta toplandı hormonlar tavan işime karışma yapmıyorum dediiyiki demiş ikiside tutundu. Bu arada biz sayımızı bayağı artırdık o ara verdiğimiz bir yıl içinde. Solgarın le arjinin la karnitin ilaçları ile 19 milyon oldu sayımız tedaviden bir ay önce eşim antibiyotik almak zorunda kaldı tam tedavi olacağım ay yine 6 ya düştü. Son bir şey benim merkezin ürologu var aslında da o da çok etkili oldu seçim konusunda. İlk verdiğini değil bir saat sonra ikinci verdiği ile embriyolarımız oluşturuldu bunun kararını ürolog verdi.
Canım sen bir de bağışıklık testi Yaptırsana tutunma olmayınca ona bakıyorlar benim bağışıklık sistemim sınırda çıkmıştı ve önlem için transfer günü serum vuruldum. Bizimde morfoloji bir ile tedavim oldu tüp bebek te önemi yok normal yolla var demişti doktor. Evet 2 yıl boyunca sürekli bir ilaç içme durumu oldu. Sadece solgar ın ilaçları etkili oldu. Ürolog şuna karar verdi yumurta toplama günü ilk örnekle değil bir saat sonra verdiği ile yapılacak ve dediği de oldu. İlk meni de sperm daha fazlaydı ama ileri hareketli sayısı azdı ikinci örnekte sperm sayısı azdı ama ileri hareketli yüzdesi fazlaydı. Benim sana önerim bağışıklığına baktır üç tüp kan vereceksin, ikincisi mikroçip.Hayrlı olsun öncelikle çok tsk ederm bilgilendrdgnz için. Biz eylül ayında 4 ay önce 2. Tüp bebegi de denedik o da negatif. Bıraktım şimdi artık akışına şu an sadece morfoloji problemimz var o da doktor döllenme de pek etkili degl stresi kafanzdan atarsanz kendiliğinden olur. Tüp bebeğe gerek yok dedi ürolog. Mikroçip ben istemstm ama doktor gerek mi duymadı bilmyrm araya kaynadı. Bizim embryolar kaliteli hep 5. Gün embryosu ama melasef tutunma olmuyo. Bunu acıbademde yaptk kayseride. Bi daha yaparsak adanada turan çetin tüp bebek merkezi var bu sefer hem microchip hemde dondurulmuş olsun dicem. Sizin ürolog mu hazırladı spermleri nasıl bir yöntem uyguladı. 1 saat arayla mı sperm aldı sizden ilaç kullandi mi eşiniz tüp bebek sürecinde
Bağışıklık testini ilk defa duydum demek ki insan ne kadar araştırma yapsa bile yine az Bence. tüp bebek merkeznde mi yaplyo bu test nerde yaptrblrm. Sizin ürolog baya iyimis sanrm adı neydi ürologun. Mikroçip bu sefer kesin isticem zaten dondurma işlemi de yapcam. Bağışlık serumu da isticem bu sefer. Genetik taramaya da göndermek isterim embryolari ama o taramalar baya pahalyms bakalm artk hayrlsıCanım sen bir de bağışıklık testi Yaptırsana tutunma olmayınca ona bakıyorlar benim bağışıklık sistemim sınırda çıkmıştı ve önlem için transfer günü serum vuruldum. Bizimde morfoloji bir ile tedavim oldu tüp bebek te önemi yok normal yolla var demişti doktor. Evet 2 yıl boyunca sürekli bir ilaç içme durumu oldu. Sadece solgar ın ilaçları etkili oldu. Ürolog şuna karar verdi yumurta toplama günü ilk örnekle değil bir saat sonra verdiği ile yapılacak ve dediği de oldu. İlk meni de sperm daha fazlaydı ama ileri hareketli sayısı azdı ikinci örnekte sperm sayısı azdı ama ileri hareketli yüzdesi fazlaydı. Benim sana önerim bağışıklığına baktır üç tüp kan vereceksin, ikincisi mikroçip.
İkinci tedavimde negatif olunca Konyadaışjlki tüp bebek doktorum istedi. Konyada yoktu o tahlili yapan Ankara da gen art tüp bebek merkezinin laboratuvar da verdim. Sen doktoruna nk hücrelerime baktırmak istiyorum de naturelkiller yani doğal öldürücülerimiz bebeği yabancı madde olarak algılayıp yok ediyor. Bağışıklık sistemi için vurulduğum serumun adı intralip di. Bağışıklık sistemi doktoruna da gidebilirsin ayrıntılı bakarlar. Ürolog Ahmet Hakan Haliloğlu gürgan klinik dışında başka bir yerde daha çalışıyor Ankara da yaşı genç ama prof olmuş. Biz genetik tarama yaptırmadık ikimizin kromozom testi temizdi. Senin 5. Gün embriyosu tutunmadığı için doktorun yapar gibi. Evet yaptırsak 7 bin liraydı. Embriyolog gebe kalma yüzdeni artırmayacak sadece hastalıklı ise boşuna transfer etmemiş olacağız dedi. Merkezim gerçekten çok iyi bunu başka bir yerde demezler bizi o vezgeçirdi gebelik yüzden artmayacak bunu bil dedi sizin kromozom testiniz de temiz zaten dedi.Bağışıklık testini ilk defa duydum demek ki insan ne kadar araştırma yapsa bile yine az Bence. tüp bebek merkeznde mi yaplyo bu test nerde yaptrblrm. Sizin ürolog baya iyimis sanrm adı neydi ürologun. Mikroçip bu sefer kesin isticem zaten dondurma işlemi de yapcam. Bağışlık serumu da isticem bu sefer. Genetik taramaya da göndermek isterim embryolari ama o taramalar baya pahalyms bakalm artk hayrlsı
Analdm canm tsk ederm verdgn bilgiler canm. Umarm bu çabalarmz sonuçsuz kalmaz. Herşeyin hayrlsıİkinci tedavimde negatif olunca Konyadaışjlki tüp bebek doktorum istedi. Konyada yoktu o tahlili yapan Ankara da gen art tüp bebek merkezinin laboratuvar da verdim. Sen doktoruna nk hücrelerime baktırmak istiyorum de naturelkiller yani doğal öldürücülerimiz bebeği yabancı madde olarak algılayıp yok ediyor. Bağışıklık sistemi için vurulduğum serumun adı intralip di. Bağışıklık sistemi doktoruna da gidebilirsin ayrıntılı bakarlar. Ürolog Ahmet Hakan Haliloğlu gürgan klinik dışında başka bir yerde daha çalışıyor Ankara da yaşı genç ama prof olmuş. Biz genetik tarama yaptırmadık ikimizin kromozom testi temizdi. Senin 5. Gün embriyosu tutunmadığı için doktorun yapar gibi. Evet yaptırsak 7 bin liraydı. Embriyolog gebe kalma yüzdeni artırmayacak sadece hastalıklı ise boşuna transfer etmemiş olacağız dedi. Merkezim gerçekten çok iyi bunu başka bir yerde demezler bizi o vezgeçirdi gebelik yüzden artmayacak bunu bil dedi sizin kromozom testiniz de temiz zaten dedi.
Allah yoluna işini iyi bilenleri çıkarsın inşallah. Muradını tez zamanda versinAnaldm canm tsk ederm verdgn bilgiler canm. Umarm bu çabalarmz sonuçsuz kalmaz. Herşeyin hayrlsı
Çok tsk ederm canm çok saol. Herksin sonu güzel olsun inşallahAllah yoluna işini iyi bilenleri çıkarsın inşallah. Muradını tez zamanda versin![]()
![]()