Erkek neden telefon istemez?

eflatuns

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
1.598
1.088
Kızlaar sadece tahmin yürütmenizi istiyorum, canım platoniğimle durumumuzu kısacık bi özet olarak geçicem sadece :))
4 aydır internet üzerinden konuşuyoruz fakat yabancı değiliz birbirimize her neyse herşey güzel konuşmalarımız akıcı seviyeli ve çok tatlı ilerliyor bu konuda emin olabilirsiniz eğlenceli konuşuyoruz ve istekli oldugunu görüyorum konuşmak için. telefonumu istesin diye çok bekledim ama istemedi bi adım öteye taşırdık diye düşünüyordum telefon isteyince, sen isteseydin diyebilirsiniz ama telefon istemek bana göre çooook kocaman bi adım olur bu nedenle ben istemedim. Bu arada biraz çekingen bi erkek kendi deyimiyle ama telefon isteyemeyecek kadar değildir bana göre.

Birbirimize kitap yolladık kargoyla birbirimizin sevebileceğini düşündüğü kitaplardan yolladık kargolaştık. Bana gelen kargonun üzerinde onun telefonu var ve hemencecik kaydettim ben de hatta messengerden çevrimiçi mi diye bakma drumlarıma bide whatsapp eklendi ki sormayın başıma bela açtım resmen :KK70: :KK70: %100 benim telefonum da onun kargosunun üzerinde vardı ama kaydettiğini düşünmüyorum bugüne kadar telefonun t si geçmedi çünkü aramızda. Sizce niye buna yeltenmiyor olabilir ? Ona karşı ısrarcı sürekli yazan bi tavrım da yok çok eş ilerliyor herşey bizde ama bu çok aklıma takıldı sizler ne dersiniz ne yapmamı önerirsiniz ?

Harbiden ilginc bi durum neden almıyor ki telini bu zamana kadar alırdı sevgilisi falan olabilir mi seninle mesajlastıgında baskasının gormesnden falan korkuyor olabilir mi ?

Harbiden ilginc bi durum neden almıyor ki telini bu zamana kadar alırdı sevgilisi falan olabilir mi seninle mesajlastıgında baskasının gormesnden falan korkuyor olabilir mi ?

Öyle bi durum olmadığından eminim sevgilisi yok ve çekindiği birinin olduğunu da düşünmüyorum bu ihtimalleri çıkarınca çok saçma düşünceler oluşuyor insanda ama cidden böyle :KK43:

Belkı su an bır ılıskının sorumluluğunu almak ıstemıyordur canım cunku telefon oldugu zaman ısın ıcınde, onlıne oldu bana yazmadı okudu yazmadı gırdı okumadı falan durumları oluyor, belkı su an o moda gecmek ıstemıyordur cunku o adım ılıskınızı bır sonrakı sevıyeye taşımak demek, belkı o da bır sure daha bu sekılde devam etmek ıstıyordur :)

Öyle bi durum olmadığından eminim sevgilisi yok ve çekindiği birinin olduğunu da düşünmüyorum bu ihtimalleri çıkarınca çok saçma düşünceler oluşuyor insanda ama cidden böyle :KK43:

Bunu birde ona sor bence sormaktan zarar ckmaaz. Bu zamana kadar konustuk neden hic telefon numarası istemedin merak ettm flan de nolcakki.

Sevgilisi vardir yasi buyukse evli de olabilir
Yok yahu sevgilisi biliyorum, 24 yaşında ama büyük sayılmaz pek sanırım :))
Belkı su an bır ılıskının sorumluluğunu almak ıstemıyordur canım cunku telefon oldugu zaman ısın ıcınde, onlıne oldu bana yazmadı okudu yazmadı gırdı okumadı falan durumları oluyor, belkı su an o moda gecmek ıstemıyordur cunku o adım ılıskınızı bır sonrakı sevıyeye taşımak demek, belkı o da bır sure daha bu sekılde devam etmek ıstıyordur :)
Haklısınız sanırım böyle hiç düşünmemiştim ben sanırım bundan kaynaklı, bu durumu nasıl aştıracağım ki ona ben :KK43:

Bunu birde ona sor bence sormaktan zarar ckmaaz. Bu zamana kadar konustuk neden hic telefon numarası istemedin merak ettm flan de nolcakki.
Ay kötü bi soru olmaz mı ki '' iste telefonumu artık'' der gibi :KK70:
Birbirinize adresinizi veriyorsunuz ama telefon numaranız yok. Maşallah..
Garip birazcık, ama kitap yolladık o yüzden adresler işte kitap kurduyuz da biraz :KK70:

Evet de yani yuh adres ver telefon verme, garip bir durum
Gitsem evini bulurum yani ama telefonu yok çocugun resmen şaka gibi :KK70:
Bisiler var cocugun yada adamin yaslar kac
24 yasında ben de 21 yasındayım, 4 ay çok kısa bi zaman değil cok konuştuk çünkü bana açtıgı kadarıyla tanıdım hala da tanımaya calısıyorum düzgün birisi, iş çevirecek biri asla değil safça biraz iyi anlamda saf :)

Gitsem evini bulurum yani ama telefonu yok çocugun resmen şaka gibi :KK70:

24 yasında ben de 21 yasındayım, 4 ay çok kısa bi zaman değil cok konuştuk çünkü bana açtıgı kadarıyla tanıdım hala da tanımaya calısıyorum düzgün birisi, iş çevirecek biri asla değil safça biraz iyi anlamda saf :)

O zamn watshpatan durt onu :KK70: baktin kimsin dio :KK70: 4 aydr konustgun kiz de . Cekingen oldgun icin ginderdgin kargo posetinin ustunden aldim de gec :KK70:

Haklısınız sanırım böyle hiç düşünmemiştim ben sanırım bundan kaynaklı, bu durumu nasıl aştıracağım ki ona ben :KK43:

Bugun bır arkadasımla da aynı konuyu konustuk, bır senedir aynı çocukla bırlıkte ama çıkıyoruz da demıyorlar ama ne zaman kı çıkıyoruz demeye başladılar Sureklı bır kavga olmaya basladı, yok gunaydın mesajı yazdın yazmadın yok hep aradığın saatte aradın aramadın onlıne oldun kımınle konuştun falan...

Gerci sizin de dört ay olmus ve bu kısa bır sure degıl, bence yavaştan telefonda konuşuyormuş gıbı moda geç mesela arada bır gunaydın dıye mesaj at bu duruma alıştır, ya da mesajların kısa olsun ya da arada kelımelerı tek tek yaz at kı sankı mesajlasıyormus ızlenımı ver, konuşmalarınızı sıklastırın ve bır sure sonra zaten telefondan mesajlasmamak ona zor gelmeye başlayacak, internet üzerinden konuşmak ona teferruat gelecek. Sonrasında da soyle yap, tam konuşmanız sıklasmısken pat diye bır sure yazma ve uzun aralıklarla cevap ver, o sormasa bıle sen de ınternetım bıttı sık giremiyorum falan kusura bakma. sık konuşmak da alışkanlık durumuna geldıgı ıcın mecbur ısteyecek numaranı.

Yok yahu sevgilisi biliyorum, 24 yaşında ama büyük sayılmaz pek sanırım :))

Sana sevgilim var diyecek hali yok gozunu ac biraz adam 4 ayda tel istemiyosa anormal bi durum olmaz mi hic

Yanlış anlayacağınızdan korkuyor olabilir. Biri bana böyle söylese hadi canım bu zaman da mı der geçerim ama başıma gelmişti daha önce. 6 ay görüştük bir kişiyle ama telf numaramı istememişti. Bir gün ben çok yoruldum yazmaktan al bu numaram ister ara ister arama sen bilirsin dedim beş dk sonra aradı, iki hafta sonra yanıma geldi, üç ay sonra nolur evlenelim dedi. Cesaretsiz, toy, saf olabilir. Hemen kötü düşünmeyin

Ay kötü bi soru olmaz mı ki '' iste telefonumu artık'' der gibi :KK70:

Garip birazcık, ama kitap yolladık o yüzden adresler işte kitap kurduyuz da biraz :KK70:
İnternetten mi tanıştınız netten tanıştınız yani eğer öyleyse iyi cesaret adres falan varmek,:KK57::KK57:Kitap kurdu falan hikaye olabilir dikkatli olun ayrıca merak etmeyin telefonu numaranızı kayıt etmiştir çoktan uygun zamanı bekliyordur mesaj atmak için ama yinede dikkat edin derim.

Neden garip olsunki adresleriniz bile var sonucta yani :) onuda sorabilirsnnn bence sormanda gerek yada iliskiye hazrmı seninle ilgili ne dusunuyor ogren aksi halde bencede sevgilisi falan var.

X