Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sadece iyi bir işin yoksa değil, öğretmenlikten daha kariyerli bir işin olsa bile; öğretmenlerin yaz tatili olması, sabahçı-öğlenci olması gibi avantajları nedeniyle artık her meslekten erkek rahatlık için öğretmen eş tercih etmeye başladı. Bunu da açıkça söylüyorlar. Tercih meselesi ama daha kariyerli kadınlar evde kalma tehlikesiyle karşı karşıya:)
Sen ne diyorsun kadrolu öğretmen kız için okul önlerinde nöbet tutan anneler var..
bizzat şahidim..
ve işin gerçeği atanmış öğretmen bu devirde kara borsa oldu ...
Allahım sanki çağımızın erkeklerinin çok süper işi var ama bayandan daha fazla beklenti içinde ..Bildiğim esnaf dükkanda açlışan lise mezunu biri bile öğretmen kzı arıyordu ,öğretmen değil ama memur buldu
Ben evde kalıcam galiba eskiden hanım evde otursun namusumuz derken şimdiki durum ...Eskiler bir göz odada soğan ekmekle sevgiyle yaşarken şimdiki beyleriiz aç gözlü olmuş ..Beğenmeselerde alıyorlar ya sonrası .....
valla ben de kadrolu öğretmenim ama hiç de göründüğü gibi değil di,yorum. neadam gibi işi olan biri geliyor yada işi güzel olsada tipten kaçıklar geliyor. demekki benim şansım yok
Allahım sanki çağımızın erkeklerinin çok süper işi var ama bayandan daha fazla beklenti içinde ..Bildiğim esnaf dükkanda açlışan lise mezunu biri bile öğretmen kzı arıyordu ,öğretmen değil ama memur buldu
Ben evde kalıcam galiba eskiden hanım evde otursun namusumuz derken şimdiki durum ...Eskiler bir göz odada soğan ekmekle sevgiyle yaşarken şimdiki beyleriiz aç gözlü olmuş ..Beğenmeselerde alıyorlar ya sonrası .....
Sen ne diyorsun kadrolu öğretmen kız için okul önlerinde nöbet tutan anneler var..
bizzat şahidim..
ve işin gerçeği atanmış öğretmen bu devirde kara borsa oldu ...
heryerde ama heryerde böyle densizler var ya. o kadar çoğaldılarki şöyle konuşmasını bilen ağırbaşlı olgun kimse yok. kaç yaşına gelmiş kadının ettiği lafa bsak insan söylediğinin ilerisini gerisini bir düşünür. Bu laf söylenmez kalbini kırarım genç kızın der. hayret birşeyteyze sorar: okuyo musun yavrum?
kız:evet teyze okuyorum.
teyze:nerde?
kız:izmirde.
teyze::ne okuyon?
kız:sosyal bilgiler öğretmenliği
teyze:hıımmm..olsun olsunn...tıp olmadı mı...benim de adamın halasının kızının çocuğu orayı bitirdi de 3 yıldır bekliyo..ama olsun olsunn okuyun okuyun....
diye insanı canından bezdiren teyzeler atanında akbaba misali desenize....
bir arkadaşım 32 yaşında bu yaz evlendi. şimdiye kadar işsizdi bu yaz KPSS kazanıp devlet memurluğuna atandı daha 1 ay geçmeden kısmet çıktı ve evlendi.
PARA PARA PARA...
Öyleyse ne diyoruz: ''Haydi kızlar, eğitim fakültesine!''![]()