Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ne diyorsun kadrolu öğretmen kız için okul önlerinde nöbet tutan anneler var..
bizzat şahidim..
ve işin gerçeği atanmış öğretmen bu devirde kara borsa oldu ...
Bir de şu açıdan bakmak lazım tamam anneler babalar daha farklı boyutta düşünebilirler.
Biri size erkek arkadaşım ya da kız arkadaşım var evleneceğim dediğinde sormuyor muyuz ne iş yapıyor diye...
İyi bir mesleği varsa oo çok iyi falan diyoruz. Hele erkekte doğru dürüst bir meslek yoksa çoğu kişi hoş bakmıyor.
Bence mesleğin, yaptığın iş senin etiketin.
erkekler, calısan bayan ıstıyor tabıkı mantıklı bu, hayat sartlarını dusununce ama oyle erkekler var ki bunu amaç edınmıs yanı ıllakı calısan bır bayan ıle evlenmek. ozellıkle de aılelerı. ama en cok da ogretmen gelın adayı arıyorlar resmen. karakterı huyu aılesı onemlı olmuyor resmen. neymiş efendim, yaz tatılı ve tatıllerı fazlaymıs cocuk olunca bol zaman ayırırmıs ıyı anne olurmus. aksam erkenden evde olurmus, mesaısı yokmus nobetı yokmus. falan fılan. cok gıcık oluyorum cok ayıp ayıplıyorum bu durumu. ayaklı 2 mılyar ya, cekecem tabıkı nazını dıyen erkek kuzenım var, esı ıcın dıyordu. ıyyyyyyyyyy
Bir de şu açıdan bakmak lazım tamam anneler babalar daha farklı boyutta düşünebilirler.
Biri size erkek arkadaşım ya da kız arkadaşım var evleneceğim dediğinde sormuyor muyuz ne iş yapıyor diye...
İyi bir mesleği varsa oo çok iyi falan diyoruz. Hele erkekte doğru dürüst bir meslek yoksa çoğu kişi hoş bakmıyor.
Bence mesleğin, yaptığın iş senin etiketin.
Çok ayıp ya eşi için çok üzüldüm Allah korusun..Sadece para için beni çekçekse hiç olmasın ben hayatımı yaşarım
Ben 3 yıl evde işsiz oturdum artık evlenir giderim diyordum ama topu topu bir kişi talip oldu1 yıldır bir kurumda sözleşmeli öğretmenlik yapıyorum her ay düzenli olarak görücülerim geliyor. Mahallede özellikle epey oldu, 3 yıldır ortada olmayanlar birden döküldü. Bu seferde ben istemiyorum tabi gerçekten sırf mesleğim için seçilmem kötü hissettiriyor.
Sen ne diyorsun kadrolu öğretmen kız için okul önlerinde nöbet tutan anneler var..
bizzat şahidim..
ve işin gerçeği atanmış öğretmen bu devirde kara borsa oldu ...
benim kocam öyle bi şart koymamıştı bende evlendim
şaka bir yana evet öğretmen istiyorlar. fakat evlenmek için değil kendilerine hizmet etmesi için. çünkü öğretmen bayan sabah 8 akşam 4 çalışır haftasonları tatil kar yağdı tatil yağmur yağdı tatil yazın 3 ay tatil çocuklar hasta tatil......... ( yada biz öyle görüyoruz ) erkek eve gelince hazır sofraya temiz çamaşır ütülü kıyafet temiz ev ciyaklamayan çocuklar hazırlanmış yemeklere kavşmak isterler. öğretmenler dışındaki tüm meslek çalışanı bayanların malesef bunların hepsini yapmaya fırsatı yok muhakkak biri eksik kalıyor. erkekler ( yada anneleri ) öğretmen kadın ararlarki hem ev işi hem okul bir arada yürüsünde huzursuzluk çıkmasın diye. Kayınvalideler kendileri her nekadar NASA nın aya gönderdiği ilk insan olamasalarda eminim AMSTRONG un yerinde olabilecek dedikodu bilgisine sahiptirler ve oğulları EINSHTEINzekasında oldukları için atomu parçalarken yoruldukları için kendi seviyelerinde onları her durumda TAŞIYABİLECEK gelin adayı ararlar. Özellikle katıldıkları davetlerde ( sosyetenin kokteyllerinde martini bardakları ve pahalı gerdanlıklarıyla kahkaha savururlarken yanlarında lise mezunu birini istemeyeceklerdir eminim
)
Aynı olay benim başıma geldi 2 sene önce.
Biriyle tanıştım arkadas ortamında. Deniz subayıymış. Benim evleneceğim kızın öğretmen olması lazım dedi böbürlenerek. Ben gayet normalbir şekilde "niye? eğitilmeye ihtiyacın mı varki?" dedim.
hayır beni taşıyabilmesi lazım deyince de "peki sen öğretmen bir kadını taşıyabilmek için ne yaptın" dedim. O gün bugündür haber alamadım![]()
benim kocam öyle bi şart koymamıştı bende evlendim
şaka bir yana evet öğretmen istiyorlar. fakat evlenmek için değil kendilerine hizmet etmesi için. çünkü öğretmen bayan sabah 8 akşam 4 çalışır haftasonları tatil kar yağdı tatil yağmur yağdı tatil yazın 3 ay tatil çocuklar hasta tatil......... ( yada biz öyle görüyoruz ) erkek eve gelince hazır sofraya temiz çamaşır ütülü kıyafet temiz ev ciyaklamayan çocuklar hazırlanmış yemeklere kavşmak isterler. öğretmenler dışındaki tüm meslek çalışanı bayanların malesef bunların hepsini yapmaya fırsatı yok muhakkak biri eksik kalıyor. erkekler ( yada anneleri ) öğretmen kadın ararlarki hem ev işi hem okul bir arada yürüsünde huzursuzluk çıkmasın diye. Kayınvalideler kendileri her nekadar NASA nın aya gönderdiği ilk insan olamasalarda eminim AMSTRONG un yerinde olabilecek dedikodu bilgisine sahiptirler ve oğulları EINSHTEINzekasında oldukları için atomu parçalarken yoruldukları için kendi seviyelerinde onları her durumda TAŞIYABİLECEK gelin adayı ararlar. Özellikle katıldıkları davetlerde ( sosyetenin kokteyllerinde martini bardakları ve pahalı gerdanlıklarıyla kahkaha savururlarken yanlarında lise mezunu birini istemeyeceklerdir eminim
)
Aynı olay benim başıma geldi 2 sene önce.
Biriyle tanıştım arkadas ortamında. Deniz subayıymış. Benim evleneceğim kızın öğretmen olması lazım dedi böbürlenerek. Ben gayet normalbir şekilde "niye? eğitilmeye ihtiyacın mı varki?" dedim.
hayır beni taşıyabilmesi lazım deyince de "peki sen öğretmen bir kadını taşıyabilmek için ne yaptın" dedim. O gün bugündür haber alamadım![]()
doğru aslında...öğretmen hatun hem eve para getiricek hemde herşeyi yapacak evde..diğer çalışanlar gibi değilki..yazın 3 ay tatilleri var..isteseler hamur bile açarlar evde..yazın 3 ay tatil..kayınvalidelerini eve getirip onlara bile bakarlar..napcak tatilde yatcakmıı
şu konuya bi açıklık getirelim 3 ay tatili öğrenci yapar öğretmen seminerdi toplantıydı yapacağı tatil 1.5 aydır toplamda. sinir oluyorum 3 ay yanılgısına yok öyle birsey...